agika 22.01.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Mam dylemat, nie wiem jak oswietlic lazienke? Kiedys mialam sufit podwieszany na calej szerokosci, teraz mysle o jakims punktowym. Moze tylko fragmentami podwieszonym, ale bez falek. Czy macie jakies pomysly zrealizowane lub nie, podpowiedzcie potrzebujacej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danielek 23.01.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 zalezy jaka duza ta lazienka, jesli niewielka to podwieszajac kawalkiem zmniejszysz optycznie sufit.Ja podiwesilem prawie caly sufit, zostawil cos w ksztalcie L, taka przerwe hmmm 20-30cm od sciany a reszte opuscilem. w tej L-ce bedzie swiatlowod, a w podiweszeniu halogeny. do tego w rogu jeszcze nizej podwieszone 1/4 kola nad przysznicem i tam tez beda jakies "halogenki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agika 23.01.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 moja lazienka ma 9 metrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts