niktspecjalny 04.06.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 ..... a w połowie luba już krzyczy , że właśnie myła podłogi hi hi Chyba się nie doczekam odp.Może nakrzycz jak twoja luba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Sorry za OT NS, czekają na ciebie w wątku o jalowcach. maj już minął eot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.06.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Fajny upał przez te kilka dni.Nadal popalam odrobinkę i oszczędzam troszku gaz.2h palenia i ZCWU 300 l zagrzany np.(55stC).Mimo palenia w kominku w domu fajny chłodek.Szyba czysta,cegiełki szamotowe z OBI z lekka odymione.Nie mylić z osmolone.Solarów nie używam bo coś się z nimi popier....ło.Da się rade. gorąąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin MM 07.06.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Fajny upał przez te kilka dni.Nadal popalam odrobinkę i oszczędzam troszku gaz.2h palenia i ZCWU 300 l zagrzany np.(55stC).Mimo palenia w kominku w domu fajny chłodek.Szyba czysta,cegiełki szamotowe z OBI z lekka odymione.Nie mylić z osmolone.Solarów nie używam bo coś się z nimi popier....ło.Da się rade. gorąąco pozdrawiam Witam Jak widzę Kolega mocno "walczył" z wszelkimi pozytywnymi opiniami dot. wkładów LAZAR - Westa, jednak nigdy nie pochwalił się jaki kominek sam używa, choć jak pamiętam padło wcześniej takie zapytanie, proszę więc o ujawnienie swojego wyboru ? Nie pytam się w celu krytykowania dokonanego zakupu, sam aktualnie jestem na etapie poszukiwań wkładu - wstępny wybór to Lazar - westa, ale może ma Kolega zakupiony jakiś lepszy wkład który pominąłem przy szukaniu ? proszę o informację, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.06.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam Jak widzę Kolega mocno "walczył" z wszelkimi pozytywnymi opiniami dot. wkładów LAZAR - Westa, jednak nigdy nie pochwalił się jaki kominek sam używa, choć jak pamiętam padło wcześniej takie zapytanie, proszę więc o ujawnienie swojego wyboru ? Nie pytam się w celu krytykowania dokonanego zakupu, sam aktualnie jestem na etapie poszukiwań wkładu - wstępny wybór to Lazar - westa, ale może ma Kolega zakupiony jakiś lepszy wkład który pominąłem przy szukaniu ? proszę o informację, pozdrawiam Swój wkład opisałem w innym topiku a w tym znowu opisywać nie ma sensu i nie będę bo i po co.Niech kolega dokładnie zwróci uwagę o czym pisałem.7dni palenia u Wojtka a szyba czysta itd,itd,itd.Niech kolega z uwagą przeczyta moje posty dotyczące czystej szyby. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 07.06.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam. A wystarczyło jedno zdanie z nazwą... Broń Panie Boże przed czytaniem z uwagą tego co kolega Niktspecjalny pisze !!! (proszę to potraktować jako żart z mojej strony ) Ech...pamiętam...jeszcze nie tak dawno "jadu zadawał" wszystkim wypowiedziom tyczącym się palenisk z wyłożeniami szamotowymi...teraz sam "napakował" do wkładu cegieł... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin MM 07.06.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Swój wkład opisałem w innym topiku a w tym znowu opisywać nie ma sensu i nie będę bo i po co.Niech kolega dokładnie zwróci uwagę o czym pisałem.7dni palenia u Wojtka a szyba czysta itd,itd,itd.Niech kolega z uwagą przeczyta moje posty dotyczące czystej szyby. pzdr. Nie chciałbym aby Pan opisywał swój wkład, po prostu prosiłem o podanie firmy i modelu, chyba że jest to wkład domowej konstrukcji. Zamieścił Pan 5,5 tys postów i nie zamierzam ich wszystkich przeglądać aby znaleźć nazwę Pańskiego wkładu, czy tak trudno podać nazwę i model - 2 wyrazy.... bez przesady. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.06.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam. A wystarczyło jedno zdanie z nazwą... Broń Panie Boże przed czytaniem z uwagą tego co kolega Niktspecjalny pisze !!! (proszę to potraktować jako żart z mojej strony ) Ech...pamiętam...jeszcze nie tak dawno "jadu zadawał" wszystkim wypowiedziom tyczącym się palenisk z wyłożeniami szamotowymi...teraz sam "napakował" do wkładu cegieł... Pozdrawiam. Ech okazuje się ,że nie pamiętasz....Pamiętasz zawsze to złe co NS pisał i tak w koło Macieju.Wszystko odbywa się na zasadzie wymiany zdań a te akurat wymieniłem z osoba która wyłożyła kominek cegiełkami a potem przyznając mu racje opisałem to szczegółowo.W twoich jak zawsze jad...Oj forest forest..Proszę to potraktować jako żarcik .Zawsze jest wyszukiwarka.Zawsze z niej można korzystać.Nadal nie odpowiadasz na moje pytania...więc i ja będę obojętny.Działa to w obie strony.Pamiętaj ,że jest dzisiaj piękna pogoda a ja w smoluchu podgrzewam wodę do "kąpiu kąpiu",szybę mam nadal czystą a w domku nadal chłodno.Guru wyluzuj nie tędy droga. pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.06.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Nie chciałbym aby Pan opisywał swój wkład, po prostu prosiłem o podanie firmy i modelu, chyba że jest to wkład domowej konstrukcji. Zamieścił Pan 5,5 tys postów i nie zamierzam ich wszystkich przeglądać aby znaleźć nazwę Pańskiego wkładu, czy tak trudno podać nazwę i model - 2 wyrazy.... bez przesady. pozdrawiam Jesteś sympatykiem tego forum pokuś się o odrobinę pracy i skorzystaj z wyszukiwarki.Ale chyba nie powiesz ,że chciałbyś skorzystać z moich porad...Z resztą dowody na nie dajesz troszku wyżej. miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin MM 07.06.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Jesteś sympatykiem tego forum pokuś się o odrobinę pracy i skorzystaj z wyszukiwarki.Ale chyba nie powiesz ,że chciałbyś skorzystać z moich porad...Z resztą dowody na nie dajesz troszku wyżej. miłego dnia. Ok - GURU - przecież jesteś elitą tego forum - OLIMPEM, dlaczego miałbyś szarakowi ułatwiać, lepiej pisać wywody z których nic nie wynika... na to nie szkoda czasu... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 07.06.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam. Luźny jestem Nie chciałbym być nieelegancki...ale czy zauważyłeś, że w dużej ilości wątków FM ludzie nie mają już sił by Ci odpisywać? Miłego użytkowania "smolucha". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.06.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Ok - GURU - przecież jesteś elitą tego forum - OLIMPEM, dlaczego miałbyś szarakowi ułatwiać, lepiej pisać wywody z których nic nie wynika... na to nie szkoda czasu... pozdrawiam Jak już wiesz nie wszystkim się to podoba...Jak "guru" powie ,że źle to.........źle.Nie jestem elitą tego forum i nigdy nią nie zostanę.Przypisywanie automatyczne pod awatarem też kiedyś opisałem. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.06.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam. Luźny jestem Nie chciałbym być nieelegancki...ale czy zauważyłeś, że w dużej ilości wątków FM ludzie nie mają już sił by Ci odpisywać? Miłego użytkowania "smolucha". Pozdrawiam Jak dla mnie jesteś nie elegancki a nawet mało elegancki..Czegoś Ci brakuje.Niedługo będę miał okazję zobaczyć te twoje cudo co nie smoli szyby.Uroczyście oświadczam, że wtedy pokuszę się o obszerną ripostę.Wszak Ty jesteś autorem komponowania kominków...nieprawdaż??? Masz jeszcze siłę odpisywać "pogromco pracowni foresta".Nie odpowiadaj za wszystkich....siet...uwierzyli w ciebie jak w BOGA.....mamuniu ...A szyba nadal czysta. w smoluchu.Woda w ZCWU 57 stC.Dałem teraz jeden brykiet z węgl. kamienn.Troszkę temperatura emanuje na salon ale nikomu to nie przeszkadza.Nadal piecyk gazowy milczy.Solary też bo coś mi się w nich popierniczyło. trzymaj się ciepluchno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.06.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Forest....pomijając wszystko........kasy chcesz za dużo...Ludziska Cię łykają boś guru na FM.Ale rad udzielasz ,że .....niczego o cho cho...Dotknę tego cuda w twoim wykonaniu i jak pragnę BOGA opiszę to to by dać świadectwo coś za fachowiec.Jeśli pozwolisz a na pewno dla reklamy tak ......zrobię fotki i wkleję na FM. pozdrawiam bardzo gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 07.06.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Swój wkład opisałem w innym topiku a w tym znowu opisywać nie ma sensu i nie będę bo i po co....... Jesteś sympatykiem tego forum pokuś się o odrobinę pracy i skorzystaj z wyszukiwarki...... ........Przeciętny kowalski (sorki dla kowalskich ) nie wie czy temat jest powielany.Wchodzi na FM a my ludziska z jakimś tam doświadczeniem jesteśmy ja dupka od sranka by im tłumaczyć po sto razy....nieprawdaż????? .....Wskaż mi chociaż jeden o podobnym tytule ale nie każ do diaska czytać stosu postów .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 07.06.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 no ma gość jakiś problem tylko jeszcze nie wiem jaki ale jeżeli ktoś ma gaz , solary , jest + 25 stopni i jeszcze pali w kominku , żeby sobie wodę pogrzać do " kąpu , kapu " ... najwyraźniej reprezentujemy inny poziom oczekiwań komfortu jaki ma dawać dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.06.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 no ma gość jakiś problem tylko jeszcze nie wiem jaki ale jeżeli ktoś ma gaz , solary , jest + 25 stopni i jeszcze pali w kominku , żeby sobie wodę pogrzać do " kąpu , kapu " ... najwyraźniej reprezentujemy inny poziom oczekiwań komfortu jaki ma dawać dom Brawo!!! Wreszcie zrozumiałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.06.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 No i co ???.Zacytowałeś i amen??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 07.06.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 tak zacytował i amen , bo my wszyscy jesteśmy źli , nie potrafimy Cię zrozumieć i się pewnie na Ciebie uparliśmy , litości Kolega się pytał czego w domu używasz bo szuka sprawdzonego rozwiązania , nie możesz odpisać nie odpisuj lepiej jeszcze tydzień pluj jadem na forum albo wróć do watku najbardziej nielubiany forumowicz i tam najlepiej zostać z wyrazami sympatii pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 07.06.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 niktspecjalny, ja mam wrażenie że Ty mało specjalny jesteś, lecz mogę się mylić. A może po szkole specjalnej (np. dla komandosów) może by zamknąć wątek? Bo się kwas robi, bynajmniej nie do mycia szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts