niktspecjalny 30.01.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 A nie mówiłem ,że dyskusja zjedzie po zielonemu... .Wykropkowanie jest potwierdzeniem tego ,że nie zawsze zielonooka ma racje i gdy znajdzie sie w dyskusji to tak jak to bywa np. na polowaniu ....jest zawsze królem. Też mi się wydaje, że w pewnym sensie ma, pisząc, że będzie pracował gdzie indziej. odniosłem sie do kontekstu nieco wyżej tej dyskusji a to co powiedziała kofi jest tylko jego dopełnieniem.Przecież trzeba a nawet można czytać ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.01.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 A nie mówiłem ,że dyskusja zjedzie po zielonemu... odpowiedz na proste pytanie - czy to ze uzyles wulgarnego słowa - ale go wykropkowales- daje ci prawo do uzywania wulgaryzmow innym ? To bardzo proste pytanie i nawet ty nie powinienes miec z nim problemow TAK NIE NIE WIEM dasz rade! trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.01.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Zeljka - tak - mimo popsutych pomaranczy - nadal je kupuje choc - kontynuujac parafraze - np. juz bardzo ostroznie przygladam sie podwyzkom cen pomaranczy [hmmm... zastanawiam sie czy ktos znow nie zlaapie] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 A nie mówiłem ,że dyskusja zjedzie po zielonemu... odpowiedz na proste pytanie - czy to ze uzyles wulgarnego słowa - ale go wykropkowales- daje ci prawo do uzywania wulgaryzmow innym ? To bardzo proste pytanie i nawet ty nie powinienes miec z nim problemow TAK NIE NIE WIEM dasz rade! trzymam kciuki wdaję sie z tobą w dyskusje ,która właśnie sie tak kończy.Kobieto tematem jest???? ...j/w a nie jakaś bzdurna ankieta zielonookiej,która przyniesie jej zasłużoną chwałę a ankietowany zostanie pożarty przez ogół.Czasami zastanów sie nad tym co chcesz przekazać.Koniec tej pustej polemiki...koniec.Niech będzie po staremu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.01.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 o cholerka ... jednak nie dales rady ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.01.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Zeljka - tak - mimo popsutych pomaranczy - nadal je kupuje choc - kontynuujac parafraze - np. juz bardzo ostroznie przygladam sie podwyzkom cen pomaranczy [hmmm... zastanawiam sie czy ktos znow nie zlaapie] Chyba i o to chodzi aby do takich rzeczy podchodzic ostroznie. Bo faktycznie jak za duzo to nikt tego juz nie kupi, a szkoda. Bo wbrew temu, ze niektorzy maja alargie na cytrusy.., sa nam potzrebne do normalnego funkcjonowania... No moze i nie nam jako nam, ale nam tak ogolnie.... [hm...teraz juz zlapia wszyscy] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.01.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 NS, Ty chyba masz kompleksy na punkcie Zielonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.01.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 NS, Ty chyba masz kompleksy na punkcie Zielonej podobno z wagi zjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 marjucha chcesz o tym porozmawiać czy tak tylko pytasz.Przecież mówimy o policjantach a nie o zielonookiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.01.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 NS, Ty chyba masz kompleksy na punkcie Zielonej podobno z wagi zjechała A tak, czytałem. Zazdraszczam, bo mnie właśnie silnej woli brakuje. Ale kompleksów nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 NS, Ty chyba masz kompleksy na punkcie Zielonej Duże kompleksy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.01.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 marjucha chcesz o tym porozmawiać czy tak tylko pytasz.Przecież mówimy o policjantach a nie o zielonookiej. Serio Głowę bym dał, że od dłuższego czasu piszesz o tym co napisze bądź jaka jest Zielonooka Posłucham Ew-ki, bo znowu będę żałował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 marjucha chcesz o tym porozmawiać czy tak tylko pytasz.Przecież mówimy o policjantach a nie o zielonookiej. Serio Głowę bym dał, że od dłuższego czasu piszesz o tym co napisze bądź jaka jest Zielonooka Posłucham Ew-ki, bo znowu będę żałował Czekaj bo coś mylisz.Wypowiadam sie bo mi wolno.Komentuje bo też mi wolno.Działa to w jedną i w druga stronę. Dobra rada...posłuchaj Ew-ki bo już chyba żałujesz ,że w dyskusji dołączyłeś to co powinieneś.Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.01.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 to Wy mi podeślijcie te aluminioki...se podwyżke zrobie, bo mam jak Majka Co masz jak Majka ? - pochwal się ..miseczka c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.01.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Sell a skad Ty wiesz jaka miseczke ma Majka? Przyznaj sie. p.s. w tym watku sprawdza sie powiedzienie; jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze albo o babe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 30.01.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Co masz jak Majka ? - pochwal się ..miseczka c to mnie rozbawiło dobre. u moich rodziców na osiedlu pały zamiast łapać złodziei włamywaczy ( np starym przetrzepali chatę i wynieśli kompa ) to zrobili przeszukanie u mojego kumpla, bo mieli cynk, że handluje stuffem. facet miał wschodzące 2 ( 2!!) roślinki dla siebie. głośno było w gazetach lokalnych. kolesia dali na odwyk i po nim. takie pranie mu zrobili...a taki był z niego fajny herbatnik... przykładów nonsensów w pracy policji każdy z nas mógłby podać dziesiątki. proponuję aby tutaj podawać pozytywne przykłady z którymi spotkaliście się osobiście. bardzo proszę: ja zacznę - pozytywnych przykładów zero pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.01.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Pozytywny przkład: Sasiad degenerat mieszkajacy obok moich rodzicow (wspolna sciana pokoi i sasiadujacy balkon) poszedł "w tango" zostawiajac psa jamnika zamnietego w mieszkaniu przez pare dni Po 3 dniach jamnik sie zdenerwowal i zaczął wyc i szczekac non stop. Sasiedzi ( w tym moi rodzice) zawiadomili policje i Towarzystwo Opieki nad Zwierzetami TOZ przyjechal, Policja nie - TOZ powiedzial ze bez policji to nic nie zrobi wiec wiekszy nacisk na policje po nastepnym dniu zaowowcowal przyjazdem Po 24 godzinach od zgloszenia (no ok -pewnie ratowali ludzi przed morderstwem albo szukali czyjegoś samochodowego radia ) Policja przyjechala zapukala do drzwi. Nikt ne otworzyl - bo sasiada nie bylo a jamnik widocznie nie umial owtorzyc z klucza (albo moze bidul nie dosiegal do klamki) :):) Policja odjechala. Jamnik wył i szczekal calky (juz 5-ty dzien) Postraszona przez co bardziej zawzietych sasiadow - opisaniem calej sytuacji w gazecie - policja podjela wreszcie po kolejnych parunastu godzinach desperacka probe dostania sie do mieszkania (I wsze pietro) przez balkon. Jeden policjant (na oko jakies 20 kg nadwagi) zlecial na tylek z balkonu (odleglosc od ogrodka na parterze - jakies niecale 3 metry ) pomimo zastosowania drabiny jaka pozyczyli sasiedzi z tegoz pareru . W trakcie akcji ratowniczej 1 szybe zbito specjalnie a druga "niechcacy" i to w oknie owych nieszczesnych parterowych sasiadow. Cała akcja trwala ponad poltorej godziny (gro czasu przypadlo na moment gdy juz policjanci byli na balkonie i zastanawiali sie ktora szybe (oprocz tych ludzi z dolu) nalezy poswiecic na zbicie zeby uratowac jamnika. Pozytyw: JAMNIK PRZEŻYŁ akcje ratunkową :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 30.01.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 30.01.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 W ostatnia sobote wysiadla sygnalizacja na b. uczeszczanej drodze w mojej okolicy . Awaria trwala az do poniedzialku . Zaden mundurowy nie byl zainteresowany kierowac ruchem . Za to w poniedzialek po poludniu , ustawili sie jak zwykle z radarem i ciezko pracowali za niewielkie wynagrodzenie . Pal licho niedziele , bo to tylko ludzie masowo wracali z cotygodniowego wyjazdu za miasto , ale w poniedzialek jezdzily autobusy z ludzmi do pracy i dziecmi do szkoly . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.01.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Luc! Pozytywnie miało byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts