Luc Skywalker 30.01.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Pozytyw sceny polega na tym , ze jezdzilem po okolicy w tamten weekend z zamiarem opie.... , ale zadnego nie spotkalem . Kto wie , moze nawet uniknalem aresztu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.01.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Jedynym policjantem w obronie ktorego wyslalbym widelec , jest porucznik Borewicz . ....i ten od psa Cywila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 ....i ten od psa Cywila sierżant Walczak grany przez Krzysztofa Litwina ja zaś byłem swiadkiem "przejażdżek" pana mudurowego służbowym radiowozem jeździł kilka razy dziennie do domu rodzinnego całe lata (jak miał słuzbe) - prawdopodobnie nie mogł zyc bez "domowych obiadków" szykowanych przez zapobiegliwą mamusie a ze obiadki mu smakowały to wracał po repete, lub na herbatke i ciasteczko te przejazdzki były dla wszystkich tajemnica poliszynela - włącznie z jego przełozonym ja jak go było posłuchac - jakim on zdezelowanym samochodem musi jeździc, jak cięzka praca w policji i jak mało paliwa im przydzielają - mozna sie było rozpłakac ... tak biadolił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 30.01.2008 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 ...ja zaś byłem swiadkiem "przejażdżek" pana mudurowego służbowym radiowozem jeździł kilka razy dziennie do domu rodzinnego całe lata... takim ? http://www.zomoza.kgb.pl/hist_wyp_foto/btr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 31.01.2008 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 A w ogóle to ja popieram naszą Policję, bo Policja naszym przyjacielem jest, bo gdyby naszym wrogiem była... Naprawdę popieram. A z tymi widelcami to bez sensu, tylko dodatkowa robota dla poczty, co to i tak się na Święta ostatnio wyrobić nie mogła Aha - nie jestem kapitanem w policji (jeżeli jeszcze tacy są...kapitan Żbik np. - stopień wyżej od por. Borewicza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.01.2008 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Ewa wzywa 07 http://images23.fotosik.pl/149/01b835c7f0a17e04.jpg Grzesiu, zaśpiewaj państwu http://yoiska.wrzuta.pl/audio/t9yZ8bYDnd/07_zglos_sie_rumba i żeby nie było za słodko, to na deser Dezerter o ! i to jest pozytywne - bo to ładna piosenka zaśpiewajmy ją razem, klaszcząc w dlonie http://morkias.wrzuta.pl/audio/7vHvIa7l2m/02_-_spytaj_milicjanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.01.2008 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 to Wy mi podeślijcie te aluminioki...se podwyżke zrobie, bo mam jak Majka Co masz jak Majka ? - pochwal się ..miseczka c jaka miseczka ...trąbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.01.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 jaka miseczka ...trąbka bilet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.01.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 My tu sobie mozemy z policji zartowac ile chcemy. Ale powiem Wam, ze ja bylam swiadkiem tego co sie dzieje jak nie ma pilnujacych prawa i porzadku. I na prawde nie chcielibiscie aby policji nie bylo! Uwierzcie, sam fakt, ze wiadomo, ze sa i w razie czego zareaguja juz jest duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 31.01.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 A pamiętacie taki film "Wiosna panie sierżancie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 31.01.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 A dzis rano o akcji "Widelec" mowili w serwisie tvn24 dla "DDTVN". Dlaczego widelec? Bo pensje glodowe - tak to wyjasniono. Prowadzacy bardzo akcje chwalili, uznali, ze lepszy taki protest niz blokady ulic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 A pamiętacie taki film "Wiosna panie sierżancie"? pamietamy, my wszystko pamietamy http://img.kolporter.pl/pi/62/35590_Wiosna_Panie_Sierzancie.jpg ... sam fakt, ze wiadomo, ze sa i w razie czego zareaguja juz jest duzo. " ...Transportowcy mają dziś przed południem podjąć decyzję czy zablokują stolicę. Już dwa razy się do tego przymierzali. Wszystko zależy od tego, jak wygląda sytuacja na granicy ..." to dzisiejsze fakty z RMF FM http://www.rmf.fm/fakty/?id=131049 tytuł - Groźba paraliżu znów wisi nad stolicą no własnie ... czy zareaguja ...? ciekawe czy w razie blokady policjanci rusza na kierowców TIR - ów aby chronic mieszkańców metropolii, czy raczej pojda sladami "celników- symulantów" i zwróca sie do swoich "kolegów- łapowników" ( lekarzy ) po L-4 aby sobie polezec w łozeczku na koszt podatnika ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.01.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 A dzis rano o akcji "Widelec" mowili w serwisie tvn24 dla "DDTVN". Dlaczego widelec? Bo pensje glodowe - tak to wyjasniono. Prowadzacy bardzo akcje chwalili, uznali, ze lepszy taki protest niz blokady ulic. O! to strajk głodowy mogli by zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.01.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Marudny jestescie juz od samego rana! Jakby kazdy z nas dbal tylko o to aby samemu byc w porzadku - w pracy, w domu, wobec bliskych, znajomych i nieznajomych..., to nie bylo by takich watkow. Wiem, wiem..., utopia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 31.01.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 to Wy mi podeślijcie te aluminioki...se podwyżke zrobie, bo mam jak Majka Co masz jak Majka ? - pochwal się ..miseczka c jaka miseczka ...trąbka trąbkę powiadasz ...hmm...różne opinie krążą głosujemy sms-ami pod numer 7284 - czy królik ma trąbkę ? odpowiedz Tak lub Nie cena 5zł +Vat +winieta +moja dola .... do wygrania - coś tam coś tam...no kiedyś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 31.01.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 trąbkę powiadasz ...hmm...różne opinie krążą głosujemy sms-ami pod numer 7284 - czy królik ma trąbkę ? odpowiedz Tak lub Nie A ja zawsze myslalam, ze krolik to ma ... marchewke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 31.01.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Nie rozumie - to Walesa nie moze utrzymac rodziny za 30 ( trzydziesci tysiecy) miesiecznie a polski gornik, policjant, celnik, nauczyciel, kasjerka, lekarz ,urzednik - musi za 1500 ? Caly Narod buduje swoja Oligarchie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 31.01.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Nie rozumie - to Walesa nie moze utrzymac rodziny za 30 ( trzydziesci tysiecy) miesiecznie a polski gornik, policjant, celnik, nauczyciel, kasjerka, lekarz ,urzednik - musi za 1500 ? Caly Narod buduje swoja Oligarchie ! Tak bo Wałęsa ma inny żołądek od zwykłego robola Lepsiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.01.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 jeżeli wszyscy zarabialiby 30tyś miesięcznie to ile byłyby warte te pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 31.01.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Idac sladem twojego rozumowania wartosc pieniadza jest najwieksza tam gdzie istnieje ustroj niewolniczy - tam sie w ogole nie placi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts