Żelka 29.01.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Qrka Zielonooka Ty jak trafysz na dwie zepsute pomarancze to juz przestajesz ich kupowac bo nie dobre? Nie generalizujcie tak ani w jedna ani w druga strone. Ja tam nie bronie "police", a i strajki jako takie nie popieram.., ale troche chyba sie tu zagalopowaliscie wszyscy razem.... Chociaz pogadac trzeba bo inaczej by watku nie bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 29.01.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 ZeljkaPolicja swiadczy nam usluge pt. bezpieczenstwo . Wyobraz sobie np.parkieciarza , ktory uklada Ci podloge i wyglada to inaczej , niz mialo byc . To co wtedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 sa kolejni z wyciagnietymi łapkami po pieniązki ... "...W najbliższych dniach kierownictwo Poczty Polskiej czekają rozmowy ze związkami zawodowymi na temat wyższych pensji ..." http://www.gazetaprawna.pl/?action=showNews&dok=2143.218.0.39.4.1.0.1.htm " ... ZUS: dajcie podwyżki albo strajkujemyŚrednio po 700 zł podwyżki dla każdego pracownika żądają związki zawodowe działające w Zakładzie Ubezpieczeń Społecznych ..." informuja Nowiny http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080130/REGION00/1390140 komu jeszcze podwyzka ? koooomu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.01.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 s komu jeszcze podwyzka ? koooomu ? ja bym chciała, ale chyba muszę sobie sama na to zapracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.01.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Zeljka Policja swiadczy nam usluge pt. bezpieczenstwo . Wyobraz sobie np.parkieciarza , ktory uklada Ci podloge i wyglada to inaczej , niz mialo byc . To co wtedy ? U nas był taki poeta który napisał..." ideał to owoc na drzewie.., gdzie nigdy nie sięgnie ręka człowieka" ........ Cos mniej - więcej w tym stylu.... Bardzo często wygląda cos inaczej niż miało być. Lekarze tez są różni, pielęgniarki tez, nauczyciele, budowlańcy, urzędnicy, sprzedawcy tez... I można by tak wyliczać.... No i nie mam odpowiedzi na to - co wtedy? Tez nie jestem za rozdawaniem pieniędzy w prawo i lewo jak ktoś tylko będzie miał gorszy dzień i się o to upomni... Ale, ze jest bajzel to każdy widzi, a klotnie i tak nie pomoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.01.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Zelijko i konio 77 a przeczytac zdanie z mojego postu : * nie mowie ze wszyscy policjanci tak maja - moze po prostu mam pecha do takich "profesjonalistów" w tym zawodzie to nie łaska? Nie twierdze ze wszyscy policjanci sa be! Mam ogromna nadzieje ze tak nie jest. Podalam ten przyklad tylko w odpowiedzi na przezabawny post konia7 ze jak "ich zabraknie to bede sobie radia z samochodu sama szukac" Jak widac obecnosc policji nie gwarantuje bezpieczenstwa i zaopiekowania sie mna jako poszkodowana - co usilnie stara sie wmowic kol. konio 7 snujac wizje kataklizmu jak go zabraknie i pojdzie na chorobowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 W sumie to racja .Najpierw nas....komuś na łeb a potem powiedzieć ,że jednak nie jest taki bebebe.Problem w policji nie jest problemem finansowym.To także problem kadrowy,który zatacza większy krąg.Tam muszą pracować ludzie profesjonaliści by gadki typu ukradli mi radio i gówno zrobili a podwyżka nic nie da bo to banda nieudaczników itd.itd. są nieodpowiednie a nawet nie na miejscu.Policjant ma mnie chronić i ma reagować w stopniu zadowalającym mnie i samego siebie.Może rzeczywiście podwyżka nic nie zmieni ,może i oni sami się nie zmienią ale kur...naaa muszą istnieć.Pytanie tylko jak długo i za jaką cenę?zdrowia ,życia, czy tak tu często poruszanej ilości kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 30.01.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Droga Zielonooka. Czekam na moment gdy zbiją ci szybę w samochodzie i ukradną radio, lub cały samochód. Poważnie mówisz? Oj, jak brzyyydko. Wiesz gdzie ja wtedy ja będę? Albo za twją radą w innym zawodzie, albo na zwolnieniu Całe szczęście. Może będą inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.01.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Droga Zielonooka. Czekam na moment gdy zbiją ci szybę w samochodzie i ukradną radio, lub cały samochód. Wiesz gdzie ja wtedy ja będę? Albo za twją radą w innym zawodzie, albo na zwolnieniu kofi - jaka cudna etyka zawodowa , nie?! godna nasladowania i podwyzek pensji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Facet ma racje.A Wy drogie Panie niestety nie wiecie co będzie jak na prawdę ich zabraknie.Radio czy torebka albo inny duperszmit to mały pikuś przy tym jak którejś nocy obudzi Was strzelanina i nikt na nią nie zareaguje a Wy będziecie się bały wyjść z domu do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 30.01.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Facet ma racje. W czym konkretnie? Też mi się wydaje, że w pewnym sensie ma, pisząc, że będzie pracował gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.01.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 O matko... Ew-ka! moge sobie pozyczyć Twoja sygnaturkę?!?!?!?! prooosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.01.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Facet ma racje. W czym konkretnie? Też mi się wydaje, że w pewnym sensie ma, pisząc, że będzie pracował gdzie indziej. Kofi - on po prostu ma pewne ograniczenia i nie łapie My sie smiejemy z jednego zdania (postu) konia7 o "chorobowym" i ze moze osoba z takim nastawieniem faktycznie powinna pracowac gdzie indziej a on dorabia teorie ogolna ze uwazamy ze cała policje trzeba zlikwidowac. I nie wazne ile razy mu napiszesz ze to sa 2 rozne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.01.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 to Wy mi podeślijcie te aluminioki...se podwyżke zrobie, bo mam jak Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Facet ma racje. W czym konkretnie? Też mi się wydaje, że w pewnym sensie ma, pisząc, że będzie pracował gdzie indziej. Przecież napisał swoje racje to po co mnie głupio pytasz i na koniec troszku wulgaryzujesz.Moim skromnym zdaniem ma racje i już.Nawet jak nie będzie tych policjantów innych inaczej to i tak nic się nie zmieni w relacji Ty -policjant i na odwrót przynajmniej w twoim mniemaniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Facet ma racje. W czym konkretnie? Też mi się wydaje, że w pewnym sensie ma, pisząc, że będzie pracował gdzie indziej. Kofi - on po prostu ma pewne ograniczenia i nie łapie My sie smiejemy z jednego zdania (postu) konia7 o "chorobowym" i ze moze osoba z takim nastawieniem faktycznie powinna pracowac gdzie indziej a on dorabia teorie ogolna ze uwazamy ze cała policje trzeba zlikwidowac. I nie wazne ile razy mu napiszesz ze to sa 2 rozne rzeczy Nie obrażaj mnie jak nie musisz.Ja tego nie robie bo tego nie chcę.Facet dobrze ci powiedział a teraz odwróciłaś kota ogonem i po swojemu drążysz tema.Zaraz ...jak to masz w zwyczaju będziesz się z nim częściowo zgadzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.01.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Przecież napisał swoje racje to po co mnie głupio pytasz i na koniec troszku wulgaryzujesz.Moim skromnym zdaniem ma racje i już.Nawet jak nie będzie tych policjantów innych inaczej to i tak nic się nie zmieni w relacji Ty -policjant i na odwrót przynajmniej w twoim mniemaniu . NS trafiłeś w samo sedno - niektórzy ludzie są uprzedzeni i nigdy nie zmienią zdania, więc ta dyskusja zmierza do nikąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Przecież napisał swoje racje to po co mnie głupio pytasz i na koniec troszku wulgaryzujesz.Moim skromnym zdaniem ma racje i już.Nawet jak nie będzie tych policjantów innych inaczej to i tak nic się nie zmieni w relacji Ty -policjant i na odwrót przynajmniej w twoim mniemaniu . NS trafiłeś w samo sedno - niektórzy ludzie są uprzedzeni i nigdy nie zmienią zdania, więc ta dyskusja zmierza do nikąd... Zgadzam się i zaraz zobaczysz jaki kierunek przyjmie ta dyskusja. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.01.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 i na koniec troszku wulgaryzujesz. nie wiem KTO wulgaryzowal ale na pewno nie kofi !!! moze sam o sobie piszesz? W sumie to racja .Najpierw nas.... komuś na łeb a potem powiedzieć ,że jednak nie jest taki bebebe czyzby wykropkowanie wularyzmow sprawialo ze ich nie ma i mozna wytykac wulgaryzmy (urojone) innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.01.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Zelijko i konio 77 a przeczytac zdanie z mojego postu : * nie mowie ze wszyscy policjanci tak maja - moze po prostu mam pecha do takich "profesjonalistów" w tym zawodzie to nie łaska? Faktycznie zielonooka napisalas. Przepraszam. To jednak kupujesz pomarancze. Ale pecha to tez nie masz, bo po dwoch/trzech przypadkach to nie od razu ma sie pecha! Z reszta jak oni Cie zobaczili to i tak nie mieli innego wyjscia niz zglupiec. No coz, piekno kobiecie (jak sie okazuje) nie zawsze pomaga, a czasami nawet szkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts