Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szambo - opinie

majki

Recommended Posts

Zbrylać to mógł mu się septifos, którego baza jest wykonana na czymś podobnym do glinki.

Neobak musując rozpuszcza się w toalecie i taki dostaje się*dalej do szamba.

przemo1 jakieś bzdury piszesz o zbrylaniu

Z pewnością, znajomy od kilkunastu lat testował różne środki - przekażę mu Twoje zdanie, że gada bzdury i nie wie co widział :bye:

Z pewnością, znajomy od kilkunastu lat testował różne środki - przekażę mu Twoje zdanie, że gada bzdury i nie wie co widział :bye:

powiedz mi jak 20-30 gram tygodniowo preparatu rozpuszczalnego we wodzie może się*zbrylać i stwarzać jakieś problemy?

Poproszę o jakieś argumenty "kolegi" bo później inni ludzie czytają to forum i zaczynają w takie bajki wierzyć

powiedz mi jak 20-30 gram tygodniowo preparatu rozpuszczalnego we wodzie może się*zbrylać i stwarzać jakieś problemy?

Poproszę o jakieś argumenty "kolegi" bo później inni ludzie czytają to forum i zaczynają w takie bajki wierzyć

Czekaj - to ja pierwszy prosiłem Ciebie o konkretne, niezależne zestawienie z badań różnych środków. Inaczej Twoje opinie o wysokiej jakości tych środków wielokrotnie serwowane w odgrzanych przez Ciebie wątkach, to tylko Twoje opinie - albo PUSTE SLOGANY, które faktycznie mogą ludzi zmylić.

Podasz wyniki badań, pofatyguję znajomego coby opisał swoje wrażenia, choć sensu nie widzę - to także tylko jego opinia, którą przedstawiłem. Nie zamierzam jej za niego argumentować - decyzję o wyborze konkretnego środka zostawiam zainteresowanym - po zapoznaniu się z "za i przeciw" każdy, w tym ja, zrobi, jak uważa.

Edytowane przez przemo1