denes 23.01.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witam. Nie jestem zbytnio w temacie, ale chcialbym to zrobic sam: jak podłączyć regulator pokojowy, radiowy, do mojego kotla viessman vitodens 200. Moze mi ktos powiedziec jak sie to ustrojstwo podlacza i gdzie dokladnie w kotle?Jaki to powinien byc regulator, ma ktos moze wiedze na ten temat, jaki konkretnie regulator nadawalby sie do tego kotla? Z gory dzieki i sorry, jezeli podobne tematy juz byly na forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 23.01.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Jakim masz sterownik przy kotle, tj. pogodwy czy stałotemperaturowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 24.01.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Jakim masz sterownik przy kotle, tj. pogodwy czy stałotemperaturowy? Zapomnialem o tym, mam stalotemperaturowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.01.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Po położeniu panela otwierasz czarna pokrywę i po prawej stronie koło kostki przyłączeniowej sieci jest czarna zworka - usuwasz ją i w to miejsce wpinasz kable sterownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 24.01.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Po położeniu panela otwierasz czarna pokrywę i po prawej stronie koło kostki przyłączeniowej sieci jest czarna zworka - usuwasz ją i w to miejsce wpinasz kable sterownika. Dzieki, piszac panel masz na mysli regulator w kotle? Jaki regulator radiowy pokojowy najlepiej nadawalby sie do tego celu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.01.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Tak- panel sterujacy. A regulator np Auraton / Euroster 2005.Prosty tygodniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 25.01.2008 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trojan74 12.02.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 A jak się sprawa ma w kotle vitopend100? Gdzie podłączyc sterownik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts