maj1983 23.01.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 czy ktoś z Was natknął się na dom dwurodzinny z osobnym wejściem tzn. ze schodami na zewnatrz? wydaje mi się iz ktoś z forum takie ma, ale nie mogę zlokalizowac tego dziennika budowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arien 23.01.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Nie chodzi ci czasem o to?: http://forum.muratordom.pl/domek-arcobaleno,t71973.htm Arcobaleno ma połowę bliźniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maj1983 23.01.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 nie nie chodzi mi o schody zupełnie poza domem - takie stalowe czy metalowe (jak ktoś dobudowuje poddasze i wewnatrz nie może zrobic schodów to robi na zewnątrz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 24.01.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Mam dom parterowy z uzytkowym poddaszem, zaprojektowany tak aby w przyszlosci moc ewentualnie odseparowac gore z dolem i zrobic 2 oddzielne mieszkania. Bedziemy miec najprawdopodobniej metalowa konstrukcje schodow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 24.01.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Coś mi się wydaje, że na dniach powstał podobny wątek. Poruszono tam sprawę śniegu zimą. Zaproponowano wykonać schody z kratki metalowej, aby nie było ślisko i nie trzeba było odśnieżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts