brato 23.01.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witam! Jestem pod wrażeniem jak Wam sprawnie idzie budowa. Przyznam się że Wasza budowa jest punktem odniesienia w stosunku do mojej "Zosi". My z żoną zaczęliśmy w maju ubiegłego roku i dopiero przed samymi Świętami udało nam się przykryć dach. Więc stan surowy już jest (bez ścianek działowych). Sądząc po dzienniku jesteś bardzo energiczną osobą ) Bardzo bym chciał żeby moja żona miała tyle zapału co Ty Życzę w dalszym ciągu takich postępów i pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.01.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 brato czytales chyba dziennik budowy Zaby i chciales sie do Jej komentarzy wpisac. ?? Nie znam innej energetycznej babki co buduje Zosie. tutaj masz linka do komentarzy Zaby http://forum.muratordom.pl/komentarze-do-dziennika-zaby,t46775-3540.htm Mozesz tam sie wpisac klikajac na "odpowiedz" na dole w komentzrzach Zaby... Na pewno sie ucieszy jak przeczyta takie mile slowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brato 23.01.2008 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Pomyliłem się. Chodziło mi o Daggulke. Tak to jest jak się z pracy na szybko pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts