WojtekZDaleka 21.08.2003 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Potrzebuje naprawde solidnego wykonawcy wod. kan. co.Czy tacy w ogole istnieja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 21.08.2003 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Cześć!!! A gdzie budujesz??? Ja mam bardzo dobrą ekipę, naprawdę sprawną, godną polecenia, ale niezbyt tanią. Całą instalację u mnie zrobili w dwa dni. Na dodatek właściciel firmy ma również hurtownię, przywozi materiał, a co zostanie zabiera z powrotem, nie ma więc obawy, że coś zostanie Ekipa jest z Tłuszcza (okolice Wołomina, Ząbek, Warszawy), u mnie w Puszczy Kampinoskiej robili instalację) Pozdrawiam Świerszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekZDaleka 28.08.2003 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Czesc Swierszcz, Buduje w Tychach, wiec chyba nie bede w stanie wykorzystac Twojego kontaktu. Tak naprawde to nie chodzi o moja budowe tylko o to, ze potrzebuje znalezc ekipe dla swojego szwagra. Goscie ktorzy u mnie robia (od kilku miesiecy) przegieli na tyle, ze chcialbym "ocalic" szwagra.W kazdym razie dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts