Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

galeria TYLKO dla zdjeć forumowiczów

Recommended Posts

Zgadzam sie z EWAF. Dział nosi nazwę Galeria zdjęć domów Forumowiczów a w postach zdjęcia działek, ścian, więźb dachowych, kabli, rur kanalizacyjnych oraz informacji pt. "na jakim etapie znajduje się nasza budowa". Oczywiście wszystko to bardzo ciekawe, ale takie zdjęcia i informacje można przecież zamieśćić w dziennikach budów.

rrmi napisała:

Lubie takie idiotyczne watki.

Swiadczy to o braku problemow.

Wątek nie jest idiotyczny! Zwraca uwagę na problem zaśmiecania działów forum. Ktoś po to je wymyślił aby nam ułatwić szukanie i znajdowanie konkretnych odpowiedzi na konkretne pytania.

:lol: Rozumiem teraz twoje rozdrażnienie tym wątkiem droga Edmar70 :D Właśnie trafiłam na Twój temat Edmar70 i jej Wdzięczny M07, który jest regularnym dziennikiem budowy wraz z komentarzami a zamieszczony jest w dziale Galeria zdjęć... :lol:

No i co z tego ?

Nie kazdy chce same kanapy ogladac i nie kazdemu sie chce pisac dziennik budowy.

O co wlasciwie Wam chodzi , bo nie zaskoczylam wciaz :D

:lol: Rozumiem teraz twoje rozdrażnienie tym wątkiem droga Edmar70 :D Właśnie trafiłam na Twój temat Edmar70 i jej Wdzięczny M07, który jest regularnym dziennikiem budowy wraz z komentarzami a zamieszczony jest w dziale Galeria zdjęć... :lol:

Masz rację koba, powinni tego zabronić :wink: !

Wcale nie jestem rozdrażniona i nie byłam nawet wtedy kiedy sama stawiałam pierwsze kroki na forum, szukając inspiracji w galerii.

W dalszym ciągu nie odpowiedziałaś na moje pytania. Czy w galerii Twoim zdaniem powinny być zamieszczane zdjęcia beż możliwości komentarzy i możliwości zadawania pytań?

Włączam się do wątku, poniewaz moje "rozwiązanie" należy do tych, które sa tutaj krytykowane. Mam z dziale Galeria zdjeć założony watek, z którego odsyłam do "czystej" galerii. Wątek jest miejscem na komentarze czy pytania. Galeria to niepisany "dziennik budowy". Jak kogoś interesują zdjęcia całościowe - znajdzie je. Gdy ktoś szuka kabelków - też są :).

Są i inne grupy zdjeć, mniej lub bardziej luźno związanye z przedtem z naszą budowa, teraz - z naszym domem.

Umieszczanie w dziale Galeria zdjeć wątków z komentarzami do zdjęc uwazam za naturalne. Jeżeli nie byłoby takiej możliwości, pozostawałyby maile :-?