EWAF 23.01.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Kochani juz dawno nie byłam w tym dziale i co widzę? Wielu pomyliła się galeria zdjęć z dziennikami, komentarzami i innymi działami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 24.01.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 i jaki z tego wniosek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 25.01.2008 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 nie zważamy na innych, proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Lubie takie idiotyczne watki.Swiadczy to o braku problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 25.01.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 szczegolnie jak sie traci czas na szukanie zdjec a widzi sie teksty typu " tu bedzie stala moja chalupa, na razie jest tylko pole..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 25.01.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Rzeczywiście galerię się czyta jak dzienniki. Szkoda trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koba1507 25.01.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Zgadzam sie z EWAF. Dział nosi nazwę Galeria zdjęć domów Forumowiczów a w postach zdjęcia działek, ścian, więźb dachowych, kabli, rur kanalizacyjnych oraz informacji pt. "na jakim etapie znajduje się nasza budowa". Oczywiście wszystko to bardzo ciekawe, ale takie zdjęcia i informacje można przecież zamieśćić w dziennikach budów. rrmi napisała:Lubie takie idiotyczne watki. Swiadczy to o braku problemow. Wątek nie jest idiotyczny! Zwraca uwagę na problem zaśmiecania działów forum. Ktoś po to je wymyślił aby nam ułatwić szukanie i znajdowanie konkretnych odpowiedzi na konkretne pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 koba Twój post jest pełen sprzeczności. Czy zdjęcia murów, dachu czy więźby nie składają się na galerię domów? A co z tymi którzy nie prowadzą dziennika budowy. W którym miejscu widzisz zaśmiecanie wątku? I co tak naprawdę rozumiesz pod nazwą galeria zdjęć domów forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koba1507 25.01.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Wiedziałam że zaraz znajdzie się ktoś, kto powie że przecież zdjęcia kabli, rur itd. to przeciez też "domowe" zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koba1507 25.01.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Rozumiem teraz twoje rozdrażnienie tym wątkiem droga Edmar70 Właśnie trafiłam na Twój temat Edmar70 i jej Wdzięczny M07, który jest regularnym dziennikiem budowy wraz z komentarzami a zamieszczony jest w dziale Galeria zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Rozumiem teraz twoje rozdrażnienie tym wątkiem droga Edmar70 Właśnie trafiłam na Twój temat Edmar70 i jej Wdzięczny M07, który jest regularnym dziennikiem budowy wraz z komentarzami a zamieszczony jest w dziale Galeria zdjęć... No i co z tego ? Nie kazdy chce same kanapy ogladac i nie kazdemu sie chce pisac dziennik budowy. O co wlasciwie Wam chodzi , bo nie zaskoczylam wciaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.01.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Rozumiem teraz twoje rozdrażnienie tym wątkiem droga Edmar70 Właśnie trafiłam na Twój temat Edmar70 i jej Wdzięczny M07, który jest regularnym dziennikiem budowy wraz z komentarzami a zamieszczony jest w dziale Galeria zdjęć... Masz rację koba, powinni tego zabronić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Masz rację koba, powinni tego zabronić !Powiem wiecej powinni banowac na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Wcale nie jestem rozdrażniona i nie byłam nawet wtedy kiedy sama stawiałam pierwsze kroki na forum, szukając inspiracji w galerii.W dalszym ciągu nie odpowiedziałaś na moje pytania. Czy w galerii Twoim zdaniem powinny być zamieszczane zdjęcia beż możliwości komentarzy i możliwości zadawania pytań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koba1507 25.01.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Sonika napisał: Masz rację koba, powinni tego zabronić ! rrmi napisał: Powiem wiecej powinni banowac na zawsze Nie bądźmy tak drastyczni! Dlaczego od razu banować! Na początek proponuje godzinne klęczenie na grochu, tydzień o wodzie i chlebie oraz chłostę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 26.01.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Ja również uważam, że dział Galeria zdjęć domów forumowiczów powinna zawierać zdjęcia wykończonych domów a nie budowy. Do tego jest dziennik, w którym przecież nie trzeba dokonywac wpisów codziennie. I byłby większy porządek na forum i łatwiej byłoby szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 26.01.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 też jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 26.01.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Włączam się do wątku, poniewaz moje "rozwiązanie" należy do tych, które sa tutaj krytykowane. Mam z dziale Galeria zdjeć założony watek, z którego odsyłam do "czystej" galerii. Wątek jest miejscem na komentarze czy pytania. Galeria to niepisany "dziennik budowy". Jak kogoś interesują zdjęcia całościowe - znajdzie je. Gdy ktoś szuka kabelków - też są . Są i inne grupy zdjeć, mniej lub bardziej luźno związanye z przedtem z naszą budowa, teraz - z naszym domem. Umieszczanie w dziale Galeria zdjeć wątków z komentarzami do zdjęc uwazam za naturalne. Jeżeli nie byłoby takiej możliwości, pozostawałyby maile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbludzanka1 26.01.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Popieram!!! Niby galeria a zdięć jak na lekarstwo! Chcąc zobaczyć jakiekolwiek fotki trzeba się nieżle naszukać! DZIENNIKI DO DZIENNIKÓW A KOMENTARZE DO KOMENTARZY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.01.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Masz rację koba, powinni tego zabronić !Powiem wiecej powinni banowac na zawsze Banować dożywotnio i bez wyjątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts