Sonika 26.01.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Chcąc zobaczyć jakiekolwiek fotki trzeba się nieżle naszukać! Za utrudnienia przepraszamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.01.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Dział nosi nazwę Galeria zdjęć domów Forumowiczów a w postach zdjęcia działek, ścian, więźb dachowych, kabli, rur kanalizacyjnych oraz informacji pt. "na jakim etapie znajduje się nasza budowa". Oczywiście wszystko to bardzo ciekawe, ale takie zdjęcia i informacje można przecież zamieśćić w dziennikach budów. Ja również uważam, że dział Galeria zdjęć domów forumowiczów powinna zawierać zdjęcia wykończonych domów a nie budowy. Do tego jest dziennik, w którym przecież nie trzeba dokonywac wpisów codziennie. I byłby większy porządek na forum i łatwiej byłoby szukać. Popieram!!! Niby galeria a zdięć jak na lekarstwo! Chcąc zobaczyć jakiekolwiek fotki trzeba się nieżle naszukać! DZIENNIKI DO DZIENNIKÓW A KOMENTARZE DO KOMENTARZY!!! A to niby z jakiej racji ? Nie ma ani takiej możliwości, ani - na szczęście - najmniejszej potrzeby, by kogokolwiek zmusić do pisania w "Dziennikach" zamiast w "Galerii", a tym bardziej do pisania w dwóch działach na ten sam temat Struktura "Dzienników" i oddzielnych komentarzy do nich nie każdemu odpowiada, ja akurat wolę strukturę z "Galerii", ale to wybór Forumowicza - co, jak, ile, kiedy i gdzie pisze na temat swego domu, czy i jakie zdjęcia wkleja itp. Natomiast widzę sens w oczyszczeniu działu z tematów w rodzaju: * Czy ktoś z was buduje dom ... z pracowni ... * Jaka dachówka na ..... * Szukam zdjęć łazienek ... Te tematy powinnny zostać przesunięte do działu "Projekty i architektura" oraz - niektóre - do działu "Wnętrza" Tu pozostałaby tylko galeria, i jest to "Galeria zdjęć domów Forumowiczów", zatem nie tylko i wyłącznie wnętrz tych domów Można też poprosić autorów wątków o domach z gotowych projektów lub opartych na takich projektach, by w miarę możliwości odwiedzali dział "Projekty i architektura", zamieszczając tam linki do swych galerii - ale to ich dobra wola, czy tak zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 29.01.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Dział nosi nazwę Galeria zdjęć domów Forumowiczów a w postach zdjęcia działek, ścian, więźb dachowych, kabli, rur kanalizacyjnych oraz informacji pt. "na jakim etapie znajduje się nasza budowa". Oczywiście wszystko to bardzo ciekawe, ale takie zdjęcia i informacje można przecież zamieśćić w dziennikach budów. Ja również uważam, że dział Galeria zdjęć domów forumowiczów powinna zawierać zdjęcia wykończonych domów a nie budowy. Do tego jest dziennik, w którym przecież nie trzeba dokonywac wpisów codziennie. I byłby większy porządek na forum i łatwiej byłoby szukać. Popieram!!! Niby galeria a zdięć jak na lekarstwo! Chcąc zobaczyć jakiekolwiek fotki trzeba się nieżle naszukać! DZIENNIKI DO DZIENNIKÓW A KOMENTARZE DO KOMENTARZY!!! A to niby z jakiej racji ? Nie ma ani takiej możliwości, ani - na szczęście - najmniejszej potrzeby, by kogokolwiek zmusić do pisania w "Dziennikach" zamiast w "Galerii", a tym bardziej do pisania w dwóch działach na ten sam temat Struktura "Dzienników" i oddzielnych komentarzy do nich nie każdemu odpowiada, ja akurat wolę strukturę z "Galerii", ale to wybór Forumowicza - co, jak, ile, kiedy i gdzie pisze na temat swego domu, czy i jakie zdjęcia wkleja itp. Natomiast widzę sens w oczyszczeniu działu z tematów w rodzaju: * Czy ktoś z was buduje dom ... z pracowni ... * Jaka dachówka na ..... * Szukam zdjęć łazienek ... Te tematy powinnny zostać przesunięte do działu "Projekty i architektura" oraz - niektóre - do działu "Wnętrza" Tu pozostałaby tylko galeria, i jest to "Galeria zdjęć domów Forumowiczów", zatem nie tylko i wyłącznie wnętrz tych domów Można też poprosić autorów wątków o domach z gotowych projektów lub opartych na takich projektach, by w miarę możliwości odwiedzali dział "Projekty i architektura", zamieszczając tam linki do swych galerii - ale to ich dobra wola, czy tak zrobią dobrze gada... ale tak na prawdę, to o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.01.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Hi,hi a czy ten watek nie powinien byc w "uwagi na temat Forum".... p.s. Jest dokladnie tak jak powiada Ponury. Przeciez jest napisane "Galeria zdjec domow Forumowiczow" , a nie "Galeria zdjec wnetrz domow Forumowiczow" No i nie da sie chyba az takiej czystki zrobic, bo jak by nawet i bylo o wnetrzach a ktos zapyta o ten projekt, o elewacje, dach i takie tam.., tego konkretnego domku..., to co.., otwierac nowy watek.... Chyba nie.... Ale robta co chceta..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 30.01.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 przepraszam ze wywołałam taka burze.. nie to było moim celem... Jak sama naazwa mówi "galeria zdjec domów forumowiczow" a niestety jest bardzo duzo nowych wpisów, ktore przez kilka stron sa prowadzone jako dziennik bez ani jednego zdjecia nawet samego domu (przepraszam są graficzne prezentacje przyszłego budynku) - bo on po prostu jeszcze nie istnieje. Piekny podzial swego czasu np zrobil Kirkris na dziennik, galerie i komentarze. Mysle ze czas zamnknac ta dyskusje - jestesmy jacy jestesmy, trudno, jeszcze raz przepraszam za wywołanie emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.01.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 EWAF ale sierściucha to masz zaje...tego. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 30.01.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 ładna nie , Franka ją zwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.01.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 EWAF nie przejmuj sie. My tu wszyscy swoi! Czasami pare piór poleci a nie raz to nawet caly skutek naszej dyskusji.., ale i tak dalej sobie gadamy o tym i tamtym. Jak za duzo przeginamy to nam Edzia lub Ponury dadza po lapkach i jakos dalej leci, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.01.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Hi,hi a czy ten watek nie powinien byc w "uwagi na temat Forum".... Nie wiem, czy jest taka potrzeba - dział "Uwagi" przeznaczony jest raczej na tematy związane z funkcjonowaniem całego Forum, a ten temat dotyczy tylko "Galerii" Jak sama naazwa mówi "galeria zdjec domów forumowiczow" a niestety jest bardzo duzo nowych wpisów, ktore przez kilka stron sa prowadzone jako dziennik bez ani jednego zdjecia nawet samego domu (przepraszam są graficzne prezentacje przyszłego budynku) - bo on po prostu jeszcze nie istnieje. To prawda, ale nie ma żadnej możliwości [i moim zdaniem bardzo dobrze że nie ma], by komukolwiek "nakazać" wklejać zdjęcia, czy też wyrzucić go z tego działu do "Dzienników". Natomiast Forumowicze mogą takiego "bezzdjęciowca" nękać w jego wątku prośbami o wklejanie fotek Piekny podzial swego czasu np zrobil Kirkris na dziennik, galerie i komentarze. Mysle ze czas zamnknac ta dyskusje - jestesmy jacy jestesmy, trudno, jeszcze raz przepraszam za wywołanie emocji Ale przykład Kirkrisa moze być wzorem, nie może natomiast stać się podstawą żądań do czyszczenia działu z wątków o charakterze dzienników. A emocji to tutaj nie ma wcale, są bardziej emocjonujące wątki Jak za duzo przeginamy to nam Edzia lub Ponury dadza po lapkach i jakos dalej leci, no nie? Eee tam... zaraz po łapkach Konsensus powstaje w dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.01.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Hi,hi a czy ten watek nie powinien byc w "uwagi na temat Forum".... Nie wiem, czy jest taka potrzeba - dział "Uwagi" przeznaczony jest raczej na tematy związane z funkcjonowaniem całego Forum, a ten temat dotyczy tylko "Galerii" A nie mowilam, ze po lapkach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbludzanka1 31.01.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 nie wiem może się nie znam (początkująca jestem ) ale dla mnie galeria zdięć to galeria ZDIĘĆ! a nie dzienniki budowy . Od tego jest inny dział, ale nie wiem może się mylę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 31.01.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Dziennik budowy - to według mnie zapis przebiegu budowy ilustrowany (lub nie ) zdjęciami, w miarę regularny i chronologiczny. A galeria to wybrane zdjęcia domu - też moga być na róznych etapach - ale bardziej wizualnie niż czasowo i technicznie - takie ciekawostki i chwalenie się.Ja dziennika budowy nie jestem w stanie prowadzić, bo czasu za mało, a do galerii coś tam czasem wkleję, jak mam nastrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 24.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Ja natomiast mam inny problem,wchodząc do galerii zdjęć widzę tylko krzyżyki,już mi się one po nocach śnią.Litości ,dlaczego?Na sześć stron znajduję jeden temat gdzie widać fotki ,a to tu zaglądamy w poszukiwaniu inspiracji a nie z ciekawości.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts