zalmar 21.08.2003 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Szanowna Redakcjo, prosze o informacje jak dołaczyc do profilu Emblemat, .... jakos mi nie wychodzi... wiem, ze ma miec maks. 80/80 pikseli i nie wiecej niz 6kB.....dolaczylem...a go nie widac... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 22.08.2003 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 dałeś adres http://c:/prymulki to oznacza, że obiekt jest prawdopodobnie na twoim twardzielu a nie czynnym serwerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalmar 22.08.2003 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 no wlasnie, mialem nadzieje, ze dlatego sa te ograniczenia, aby moc wyslac to na serwer muratora, i zeby to juz sobie tam 'lezalo' ale jak widze jest troszke inaczej.... dzieki, zasiegne informacji i w wolnej chwili dopracuje to.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 22.08.2003 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 z tego co mi wiadomo redakcja takie opcji nie udostępnia. Musisz ten pli graficzny umieścić na jakiejś stronie www i załączyć w swoim profilu link/adres do niego. Darmową stronę można sobie stworzyć samemu. Większość portali udostępnia taką usługę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2003 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 dzieki....za pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 23.08.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2003 no wlasnie, mialem nadzieje, ze dlatego sa te ograniczenia, aby moc wyslac to na serwer muratora, i zeby to juz sobie tam 'lezalo' ale jak widze jest troszke inaczej.... dzieki, zasiegne informacji i w wolnej chwili dopracuje to.... pozdrawiam Jeżeli nie chcesz zakładać swojej strony www to prześlij mi e-mailem ( na adres [email protected] ) ten plik, to go umieszczę na swojej stronie www. Może być dostępny np. pod adresem : http://republika.pl/henok/zalmar/prymulka.jpg (na razie wstawiłem inny obrazek jako przykład). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalmar 28.08.2003 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 HenoK, bardzo dziekuje... skorzystam z Twojej propozycji do czasu, az skoncze tworzyc swoja stronke.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 28.08.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 HenoK, bardzo dziekuje... skorzystam z Twojej propozycji do czasu, az skoncze tworzyc swoja stronke.... Pozdrawiam No i jak Ci się Twoja Prymulka podoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.09.2003 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Może zrobimy konkurs, kto ma naj... emblemat? IMHO: *Najfajniejszy - Maluszek *Najdynamiczniejszy - Alanta ex aequo z Ememes *Najgrzeczniejszy - Noel [on ma w linku "bardzo grzeczny chłopiec" ] *Najszybszy - Ella *Najstraszniejszy - Kgadzina [uwaga: nie widziałem jeszcze wszystkich] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.09.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Najelegantszy - Alanta Najdelikatniejszy - Sara Na razie tyle mi przyszlo do glowy, ale na pewno dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.09.2003 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 No przecież, Sara - Najpiękniejszy!!!*Najbardziej rock'owy - Mbz*Najbardziej tajemniczy - Hadraadae*Najbardziej autoportreciasty - Szdom Jeszcze, jeszcze!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.09.2003 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Dzieki Najprzytulniejszy - Ponury63 Najpracowitszy - Doki i Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 02.09.2003 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Wszyscy już mają emblematy, a ja jakoś nie mogę się zdecydować. Może mi ktoś zaproponować coś co pasowałoby do moich wypowiedzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.09.2003 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Mbzhttp://obrazki.babiniec.pl/Kwiaty/kwiat13.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.09.2003 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Henryku, może to? http://obrazki.babiniec.pl/Buzie/drogowskaz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 02.09.2003 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Henryku, może to? http://obrazki.babiniec.pl/Buzie/drogowskaz.gif ponury63, dziękuję i na razie przyjmuję Twoją propozycję. Może ktoś ma ciekawszą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.09.2003 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Heniek, ja tylko żartowałem!! Co prawda długo szukałem tego ludka, i on robi to co Ty: wskazuje droge do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 02.09.2003 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Heniek, ja tylko żartowałem!! Co prawda długo szukałem tego ludka, i on robi to co Ty: wskazuje droge do celu. Na razie niech zostanie. W wolnej chwili może sam znajdę coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.09.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Ponury63, jak mi milo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 03.09.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Emblemat najcześciej zmieniany - SMOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts