Jukka5 23.01.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witam!Zamierzam rozbudować domek jednorodzinny z lat 50-tych. Niestety nie mam jego planów. Domek stoi na osiedlu budowanym przez nieistniejącą spółdzielnię, która wybudowała według jednego planu 30 takich samych domków potem odsprzedała je właścicielom. Mój sąsiad posiada plany identycznego domu jak mój.Czy mogę skorzystać z jego planów? Czy jednak będę musiała przeprowadzić inwentaryzację budowlaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.01.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Mozna skorzystac z jego planu jako podklad ale inwentaryzacje Twojego domu powinna zostac uaktulaniona jako nowa dokumentacja inwentaryzacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.03.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 http://forum.muratordom.pl/inwentaryzacja-budowlana,t121983.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts