mTom 03.10.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Jakie stosunki masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Jakie stosunki masz na myśli? Różne różniste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
architektura_murator 04.10.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Czy Bubu zagląda tu czasem? Niech zajrzy do prywatnych wiadomosci. Pozdrawiamy Prymulkowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.10.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Zagląda zagląda Dziękuję za pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
game777 05.10.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 witam Buduje troche zmodyfikowane prymulki pod Krakowem. Dom jest aktualnie w stanie surowym otwartym. Zdjęcia dostępne pod adresem: http://www.archon.pl/index.php?act=17&fact=2&fid=m3f0186a71753e&wid=450fd0f21154e Pozdrawiam wszystkich prymulkowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 05.10.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witamy kolejnego prymulkowicza z Małopolski. Ładny ten domek. Coś mi w nim z proporcjami było nie tak. Ale pod spodem piszesz: Zmiany w projekcie: - duże przeszklenie na rogu salonu, - zmiany w konstrukcji, - podniesienie domu w celu uzyskania większej powierzchi na stryszku, - zwiększenie okapu z 90 cm do 120 cm (lubię rozłożyste, masywne dachy). I wszystko jasne. Jakie zmiany w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ja również witam A gdzie reszta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubu 06.10.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Zagląda zagląda Dziękuję za pozdrowienia Zaglądamy tutaj często, ale... ( i tu uwaga do MURATORA) sygnalizacja Nowych Wiadomosci powinna byc duuuuużo agresywniejsza. Tak jak jest teraz to nie można zauważyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Zagląda zagląda Dziękuję za pozdrowienia Zaglądamy tutaj często, ale... ( i tu uwaga do MURATORA) sygnalizacja Nowych Wiadomosci powinna byc duuuuużo agresywniejsza. Tak jak jest teraz to nie można zauważyć ! Wychodzi na to że Forumowicz musi być czujny A co tam u Was czy już mieszkacie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubu 08.10.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 A co tam u Was czy już mieszkacie ??? Mamy nadzieję, że już za 3 dni ! Meblowóz zamówiony! Na wyraźnie życzenie Pań dorobiłem pozostałe pomieszczenia i wysłałem do Maksia .... Prosimy tylko o konstruktywną krytykę. Kolor drzwi wejsciowych wg. mojej ładniejszej połowy to, cytuję : .. no, brąz! taki jak okna.... Muszę przyznać, u nas wszystkimi kolorami zajmują się Panie, więc nie mam nic do dodania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.10.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 dzięki Tylko kurczę te brązy to zawsze mają jakąś nazwę a z jakiej firmy te drzwi wew.? Czekam na foteczki i trzymam kciuki za godzinę zero pozdrowienia dla Twojej piękniejszej połowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 09.10.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Czy rozpoczeliście sezon grzewczy? Jaką macie temperaturę.U nas jest cały czas 19/20 sopni. Nie grzejemy jeszcze ani gazem, ani jotulem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hancyśka 09.10.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Witam ! Będe Was znów zanudzać moim problem -sorki , wiem ze Wy już mieszkacie i jesteście zadowoleni ze swoich prymulek o jak Wam wszystkim szczęśliwcom zazdroszcze Pisałam tu kiedys ze mam juz funadament ale narazie bez płyty i jeszcze co nieco moge zmienic ... chciałam zamienic funkcje pomieszczen kuchnia+jadalnia miała by przenieść sie do tego niewielkiego pokoiku 9,9m2 ale zaczynam miec wątpiwosci czy to dobre rozwiazanie . mTomek mi odpisał ze tak ma w swoich prymulkach. Ludzie pomocy!!!!!!!!!!! Czy napewno takie układ sie sprawdza ? A jednoczesnie mam pytanie czy wtedy ten salonik 19m2 z kominkiem to nie pokoik jak w bloku ? Czy macie te scianki jak w projekcie ? czy mozna by ich nie stawiać i czy wtedy jest wrażenie ze kuchnia jest w pokoju i czy zapachy kuchenne nie bedą przeszkadzały odpoczywającym przy tv lub kominku? Proszę o pomoc , mam jeszcze chwile na zastanowienie sie przed zalaniem betonem fundamentu. Moje prymulki to ta wersja bez garażu (2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hancyśka 09.10.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 To jeszcze raz ja ... Czy moze jest ktos na tym forum z Gorlic lub okolic kto mógłby mnie zaprosić do poogladania tego domku .(małopolska)Byłabym ogromnie wdzięczna - nie umiem sobie tego wyobrazić jak to mogłoby wyglądać np ta kuchnia w tym mniejszym pokoiku lub z zachowaniem takiego porządku jak w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.10.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Tomek u nas w domku jest około 22 stopni ostatnio paliłam w sobotę, średnio przepalamy co 3-4 dzień. Zależy od pogody na dworze noce u nas są już bardzo zimne dzisiaj nawet był 1 przymrozek za to dzień bardzo słoneczny, rano w domku było 21,5 a teraz jak słoneczko świeciło cały dzień to w domku jest 22. Taka temperatura jak u Ciebie to dla mnie mróz Hancyśka ja uważam że nasz doemk jest bardzo funkcjonalny ale przy wyborze projektu takie były założenia kuchnia otwarta na salon żeby robiąz coś w kuchni można było uczestniczyć w życiu towarzyskim sprawdza się przy gościach jak dla mnie rewelacyjnie, jeśli chodzi o zapachy to nie mamy z tym kłopotu. Mały pokój na dole jest biurowy i to również było zamierzone od samego początku. U nas na górze nie ma dostępu do mediów Ja zapraszam do siebie bardzo chętnie tylko od Was do nas trochę daleko Moje fotki można zobaczyć w moim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubu 09.10.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Hancyśka .. kuchnia otwarta na salon żeby robiąc coś w kuchni można było uczestniczyć w życiu towarzyskim sprawdza się przy gościach jak dla mnie rewelacyjnie, jeśli chodzi o zapachy to nie mamy z tym kłopotu. Mały pokój na dole jest biurowy Podpisuję się obiema łapami pod tym co wyżej !!! OTWARTA kuchnia - tak mamy teraz w bloku - sprawdziliśmy w praktyce przez ostatnie 7 lat ! Wyziewów nie ma bo jest okno i wyciąg na dodatek. Ten mały pokój przeznaczamy dla gości, zabłąkanych pacjentów mojej żony a w przyszłości może trzeba będzie opiekowac się starszym rodzicem i wtedy jak znalazł - nie trzeba chodzić po schodach, blisko do łazienki i kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubu 09.10.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 dzięki Tylko kurczę te brązy to zawsze mają jakąś nazwę a z jakiej firmy te drzwi wew.? Czekam na foteczki i trzymam kciuki za godzinę zero pozdrowienia dla Twojej piękniejszej połowy Maksiu FOTKI już opublikował ! DZIEKUJEMY CI MAKSIU ! Drzwi wyprodukował, drwal ( czyt. stolarz) z sąsiedniej ulicy, a wzór podpatrzyliśmy w PORCI-e. Wykonane są z drzewa dębowego i pomalowane bejcą typu ....(jak trzeba to zapytamy drwala o typ/kolor). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 10.10.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Hancysia. Ja mam wszystko tak jak w projekcie. Kuchnia jest wiec tam gdzie być powinna, a nie w małym pokoiku.Moim zdaniem, jest to zbyt mały pokój na kuchnię, to raz. Nie ma tam komina więc będzie problem z wentylacją - nie wiem czy nie byłoby problemu z odbiorem kominiarskim.Nie uważam więc by był to dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.10.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 U nas na 6 czekają inne prace Bardzo fajnie u Was Dzieki za info drzwiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 12.10.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 2 strona - wstyd. Tak nisko upaść. Jakim drewnem palicie? Ile razy do roku czyścicie komin. I takie tam jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts