Aga J.G 23.12.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 W ten wigilijny dzień zaśnieżony,kiedy w kościele uderzą dzwony,przyjmijcie gorące życzenia radości,a w Nowym Roku szczęścia,zdrowia i pomyślności. Życzy Aga z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.12.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 ... i po świętach. Jak tam brzuchy? Urosły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.12.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Mój nie rośnie, a moja waga jest nieubłagalna Ale My jeszcze odpoczywamy do pracy idziemy dopiero 2.01. I znowu trwają u nas prace wykończeniowe teraz przyszedł czas na kominek, i zdradzę Wam że nei zła szafa nam wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 29.12.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Właśnie tego się obawiałem. Dlatego zdecydowaliśmy się na piec wolnostojący. Gdyby ten salon miał 40 m2 to co innego. Ale chyba nie jest źle, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 05.01.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Witajcie Prymulkowicze Dawno mnie tutaj nie było Tak jak kiedyś wspominałam bedziemy z mężem budować w miejscowości Sławkowice (między Gdowem a Wieliczką). Mam nadzieję, że w ciągu 2 tygodni dostaniemy pozwolenie na budowę. Prace chcemy zacząć na przełomie marca i kwietnia. Mam pytanie dotyczące prac dekarskich - ile płaciliście dekarzowi za m2 pokrycia dachu? Chcemy pokryć dom blachodachówką. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Wszystkim budującym życzę wszelkiej pomyślności i wielu powodów do radości w Nowym Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 05.01.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 witam w nowym roku i życzę wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 05.01.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 My płaciliśmy około 30 zł/m2. Ale to były jeszcze stare dobre czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 07.01.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dzięki mTom Czekam na info od innych. Dziękuję z góry i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 07.01.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Sprawdziłem w opracowaniach. Z tego co widzę krycie blachą kosztuje obecnie średnio 80-90 zł/m2 netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 07.01.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 To mnie pocieszyłeś. Mój dekarz powiedział mi 45zł/m2 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 07.01.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Zapytaj go co wchodzi w owe 45 zł. Jak wygląda sprawa obróbki kominów, montowanie okien dachowych, rynny itd? Ile kosztuje zamontowanie więźby? To 45 zł to tylko za krycie blachą, jak rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 07.01.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Cena obejmuje: położenie folii, blachy, obróbkę blacharską, orynnowanie i montaż okien dachowych - czyli kompleksowe roboty dekarskie Więźbę dachową ma robić inna firma - jeszcze nie ustaliłam z nimi ostatecznej ceny. Mamy się spotkać pod koniec stycznia. Będę informować na bieżąco o postępie prac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 12.01.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 spójżcie przez okno, jeszcze chwila i będziemy mogli puscic wruch betoniarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 12.01.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Próbowałem dzisiaj zainaugurować sezon ogrodowy i zasadzić świąteczną choinkę. Mogłoby sie wydawać, że skoro jest tak ciepło, to nie będzie problemu. Niestety ziemia jest zmarznięta na kamień. Trzeba jeszcze trochę poczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 13.01.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 już się nie mogę doczekac ocieplenia... przed zimą zdążyliśmy tylko zrobić fundamenty, a teraz czeka nas reszta i chciałabym już zacząć, może w końcu byłoby widać jakieś postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 14.01.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 My też pierwszego roku zrobiliśmy tylko fundamenty. Oj, będzie się działo w tym roku - fajnie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 14.01.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 dzięki trochę się obawiam tego roku, ale z drugiej strony, jak przeglądam wasze zdjęcia gotowych prymulek to naprawdę warto pieknie ten domek wygląda po wykończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żbiczek 14.01.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Maksiu...dziękuję za zamontowanie fotek na stronie:) pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 22.01.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hancyśka 22.01.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Ja znów nieśmiało, robie podejście któryś raz aby znaleźć się w Waszym gronie prymulkowiczów.W ub roku postawiliśmy prymulki 2 w małopolsce, mamy je w stanie surowym zamkniętym -zrobiona jest elektryka w domku oraz rurki od wody i kanalizacji.W najbliższym czasie będziemy układać rurki od gazu -bo chcielibyśmy tynkować już domek.Chciałabym prosić aby mnie ktoś nauczył wklejać zdjęcia- mogłabym pochwalić się naszymi prymulkami. Emilko odezwę się do Ciebie , już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts