mTom 06.09.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Zdjęcia doszły, dziekuję. Teraz czeka mnie opisanie ich i podesłanie Maksiowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.09.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 No to opisuj i wysylaj :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 06.09.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Maksiu jak zawsze jesteś nie zastąpiony Dzięki bardzo. Sławek Agi J.G. witam cię serdecznie na stronie prymulek.. bo chyba po raz pierwszy jesteś zalogowany pod własnym nickiem? Czy nie zauważyłam wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Witam witam, Kasia zdjęcia bardzo fajne a jaki teraz etap u Ciebie?Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 07.09.2004 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Cześć Aga - zaczyna się pokrycie dachu dachówa i jednocześnie zabralismy się za garaż - dzisiaj leją beton na fundamenty. No i zbieramy papiery na kredyt, żeby zima kończyć i na wiosnę sie wprowadzić /mam nadzieję / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.09.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Kasiu to gratulki i trzymam kciuki za kredyt. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2004 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 no i z tymi zdjęciami od mToma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.09.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Maksiu ja mu wysłała a on miał przesłać do Ciebie czyli czekamy dalej.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 08.09.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Już opisuję i wysyłam. Aga czy mogłabyś przypomnieć jak Twoje dziewczynki mają na imię. Opis będzie kompletnieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 mTom: zdjecia wrzuce popołudniu, z domku... tak więc wieczorkiem zapraszam do oglądaniapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Witajcie biegnę zobzczyć zdjęcia mTom moje dziewczyny starsez to Nikola a młodsza Kornelia. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 gotowe... zdjęcia na swoim miejscu.. brakuje jednego podpisu... proszę mToma o uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2004 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Zdjęcia obejrzałam a to zdjęcie bez podpisu robiła moja młodsza córcia Kornelia i jest to balustrada przy schodach na poddaszu. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 09.09.2004 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 mTom piękny ganeczek - bardzo ładny kolor więżby. wiesz zastanawiałam się czy wstawiać okna dachowe do pokojów balkonowych (czy jest wystarczająco jasno bez tych okien?). Kurcze okna dachowe bardzo są drogie a ja muszę wstawić do ślepych pomieszczeń (łazieki na górze i najmniejszego pokoju) i jeszcze do pokoju nad garażem. mTom wykańczasz na zimę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 09.09.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Aga, sorry mam słabą pamięć do imion. Prześlę Maksiowi uzupełnienie. Kasia, kolor więźby to przypadek. Ponoć faceci to półdaltoniści. A ja jestem typowym facetem (w tym względzie). Machoń kojarzył mi się z brązem, a w sklepie było ciemno więc kupiłem, dałem dekarzom i pojechałem do pracy. Po południu nawet ja przeżyłem szok estetyczny... Co do okien dachowych, wstawiliśmy, bo nie mamy tam balkonu, tylko zwykłe okna. W Twoim wypadku jest to chyba zbyteczne. Nie dość, że okno sobie kosztuje, to jeszcze kolesie od pokryć czasami liczą sobie za jego osadzenie. Jedna firma chciał 200 zł od sztuki! Z drugiej jednak strony tworzą fajny klimat. Na zimę nie wykańczam. Wprawię jedynie stare okna, żeby nie wiało i może zabiorę się za instalacje. Zresztą czeka mnie jeszcze dokończenie murowania ścianek działowych. Bedę także pilnie obserwował kominy, obróki i ewentualne zacieki. Z głównymi pracami ruszam wczesną wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.09.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Tomek co do imion nie ma sparwy nic a nic się nie gniewam A okna dachowe chociaż drogie bardzo rożświetlają poddasze i jest naprawdę miło u mnie będą Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.09.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Cos nam prymulki spadają nisko.. czyzby u nikogo się nic nie działo???pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.09.2004 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Maksiu u mnie nic się nie dzieje jeszcze U nas tylko dyskusje na różne tematy i nowe przemyslenia ale za dużo by było o tym pisać a i decyzje się zmieniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 14.09.2004 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Maksiu u mnie nadal walczą z dachem - jedna połowa juz pokryta. Wczoraj dostałam pozwolenie na budowę garażu - więc zaczynamy sie rozglądać za materiałami i tu niemiła niespodzianka - wszystko poszło w górę. Przyklad za stropy żerańskie na dom zapłaciliśmy cos ok. 2200 - teraz za strop nad garażem lokalna firma zajmująca się produkcją tychże wyceniła bagatelka tylko.... 4500 zł Więc szybkie poszukiwania rozwiazania alternatywnego i wychodzi, że terriva jest obecnie najtańszym sposobem wykonania stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 14.09.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Ja natomiast czekam na faceta, który ma mi rozprowadzać kanalizę, tak abym mógł wreszcie zrobić podłogę na gruncie. Miał być juz 2 tygodnie tem, ale niestety coś sobie zrobił w oko i mu się terminy poprzesuwały. Będzie już na 100% we czwartek. Ciekawe jakie wytłumaczenie usłyszę we czartek. Może auto mu się popsuje? W przyszłym tygoniu wyjeżdżam na tydzień i znając moje szczęście pewnie wtedy wszyscy fachowcy zwalą się do roboty. W tzw. międzyczasie podklejam sobie folię i porządkuję oraz zastanawiamy się co robić dalej. Jaka była (będzie) u was kolejność dalszych prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts