mTom 10.10.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 U mnie też wyszło 20 m2 więcej. I tak było rzeczywiście. Osobiście mierzyłem. Chyba jest błąd w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 10.10.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 A może te 20mkw to powierzchnia dachu nad garażem- może Archon nie doliczył tego w wersji z garażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 10.10.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Mam wersję bez garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.10.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Co do pow. ja sięnie wypowiadam u mnie jest napewno więcej niż u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budownik 10.10.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 moim zdaniem facet chce ze mnie jeszcze troche kasy wycisnąć za to, że musiał pracować w niedziele. Mtom- dopłaciłes?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.10.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 moim zdaniem facet chce ze mnie jeszcze troche kasy wycisnąć za to, że musiał pracować w niedziele. Mtom- dopłaciłes?? a jaki to problem zmierzyc powierzchnie dachu??? akurat prymulki maja prosty dach do mierzenia i liczenia.. umow sie z wykonawca...zmierzycie komisyjnie i bedzie sprawa jasna... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budownik 10.10.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 i tak to dzisaj mialem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 10.10.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Mi powiedzieli, że dach jest większy (było chyba 15 m2 więcej) dosyć wcześnie. Wyszedłem zmierzyłem i zapłaciłem. W moim przypadku chcieli podnieść natomiast generalnie cenę za m2 robocizny w stosunku do umawianej. Chodziło o to, że nie wzięli pod uwagę okien dachowych, a mam ich sztuk 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budownik 10.10.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 no własnie! Ty umawiałeś się za 1m kw. ja umówiłem sie za całą robote, na rysunku mogli sobie zmierzyć, policzyć, tak więc nie za bardzo mam ochote doplacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.10.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Zamieściłam w dzienniku dwa nowe zdjęcia dachu Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 11.10.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 A u nas układają dziś gary, jutro mają wiązać i szalować a w czwartek lać beton. Czy wg was strop musi wysychać conajmniej tydzień, czy można wejść wcześniej? Pogoda jaka jest widać- ładnie, słonecznie w dzień umiarkowanie ciepło a w nocy chłodno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Wejśc można jak tylko zastygnie, ale z obciżeniem trzeba poczekac co najmniej tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtacho 11.10.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 witam wszystkich po długim niebycie (mówie o sobie oczywiscie) mam spore zaległosci jestem nz razie na 13 stronie musze wszystko przeczytac co pisaliscie U MNIE DRGNĘŁO szukam ekipy wykonawsczej , juz wiele rozmów przeprowadziłem ale majstrzy czują sie u nas jak na saksach w UE rozmowy trwają pozdrawiam wszystkich i oczywiscie gratuluję zapału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Czytaj, czytaj I buduj buduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 12.10.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Dzisiaj chyba ostatni dzień letniej pogody. Czas skończyć koszenie i pozostałe prace na zewnątrz. Od przyszłego tygodnia piecyk do środka i można się brać za prace wykończeniowe. A'propos, potraktowałem wylewki gruntem Tytanem i naprawdę dobrze im to zrobiło. Cuda dzieję się na forum ostatnio. Mam na myśli wątki w uwagach o forum. Przyznam, że takiego czegoś jeszcze nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.10.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Tomek tamtych wątków nie odwiedzam, wole omijać szerokim łukiem Pogodę zamawiam jeszcze do 22 skończą dach wstawią okna i brame może się pogorszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 13.10.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 O jakich uwagach mówicie? Gdzie znaleźć te uwagi?U nas dziś zalewają strop. Ciekawe, czy przyjdą jutro, a jest co robić- schody wejściowe i tarasowe, zbrojenie pod schody wewnętrzne, podmurówka pod oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 13.10.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Emila miałem na myśli dział: "Uwagi o forum" - sprawa Mimi kontra grupa czy(?)mająca klony . Niektórzy chyba zbyt serio podchodzą do wirtualnej rzeczywistości. Nawet Maksiu się wkurzył. Swoją drogą, nie warto tam zaglądać, lepiej jak Aga omijać szerooookim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Maksiu cały czas sie tam wkurza, a mi szkoda nerwów Jakby nikt nie podejmował z nią tematów byłby spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 13.10.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Maksiu wkurzył się tylko raz, ale za to jak... Wkurzyć niespotykanie spokojnego faceta to jest sztuka. Była próba, żeby tej osobie nie odpowiedać. Łaziła po innych wątkach i jatrzyła. Na marginesie rzucam tam czasem i co najmniej 3 razy złapałem ją na kłamstwie. To jest choroba, w Chinach są specjalne kliniki dla uzależnionych od netu. Ups... co jo godom? Wracając do tematu, czy ktoś z was planuje drewniany taras lub kozę zamiast kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts