emilag 07.02.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 A czy macie jakie ciekawe starony z drzwiami zewnętrznymi- interesujš mnie drzwi drewniane z elementem przeszklenia i ozdobnymi okuciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budownik 07.02.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 a czy ktoś zakłada może alarm? a może ktoś już ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.02.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Jeśli chodzi o cenę wełny, to podobne ceny jak podała emilag widziałam na allegro. Ja jeszcze się nie orientuję dobrze w cenach artykułów budowlanych, bo dopiero załatwiam papiery, ale kiedy przeglądałam allegro, natknęłam się właśnie na takie ceny. Sprawdźcie i porównajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 07.02.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Póki co mam instalację alarmową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adasko 07.02.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witajcie "Prymulkowicze"!!! Powraca syn marnotrawny, tego pięknego forum. Nie sprawdzałem jeszcze, jak długo nie zaglądałem na forum, ale było to bardzo dawno temu. Na razie pochwalę się tylko, że już prawie mieszkam. Czekam tylko na wykonanie inwenteryzacji geodezyjnej. Tyle na wstępie. Teraz wezmę się za czytanie postów, żeby się zorientować jak wygląda sytuacja na "froncie" budowlanym prymulek. Pozdrowienia dla starych i nowych prymulkowiczów Adaśko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.02.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 U nas alarm właśnie się założył Oczywiścienie sam U nas będą drzwi zew. firmy Cal http://www.drefamet.pl/cal_drzwi_zew_main.html Nasze mająnumerek 121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budownik 08.02.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ile kosztuje taki alarm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 08.02.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 U nas sama instalacja kosztowała nie całe 500 zł. Materiał+robocizna. Do tego czujki+centralka. Cena od kilkuset zł do ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.02.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 U nas kable rozłożył elektryk.Czujki szt. 7, centrala, wyjec i montaż wyniósł nas 1300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubu 10.02.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 U nas alarm właśnie się założył Oczywiścienie sam U nas będą drzwi zew. firmy Cal http://www.drefamet.pl/cal_drzwi_zew_main.html Nasze mająnumerek 121 Aga ! To te same co mi sie podobają !!! Ciekawe skąd w Górach oferta naszego sklepu DREFAMET zlokalizowanego 3 km od naszych Prymulek w Redzie k. Gdyni ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.02.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 I do nas dotarła cywilizacja Bardzo się cieszę że nie tylkomi podobają się te drzwi Jeszcze trochę i pokaże jak się prezentują w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Jaka cisza o mały włos spadlibyśmy na drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SlawiX 13.02.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam wszystkich prymulkowiczow. (ja tez sie juz zakochalem w tym projekcie). Jak pewnie zauwazyliscie jestem tu nowy, ale licze na wyrozumialosc . Na razie czytam posty historyczne (jestem na stronie 19) i zaczynam Was poznawac. Jestem dopiero na etapie zakupu działki, ale Wasze postepy mnie dopinguja. Mam nadzieje, ze bede mogl tu liczyc na pomoc. Pozdrawaim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 14.02.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam nowego Prymulkowicza goršco, tym bardziej, że ja zaczynałam rok temu, mniej więcej w tym samym czasie- na poczštek czytałam, czytałam, a jak kupiłam projekt i miałam go fizycznie w ręku, to "włšczyłam się do gry". I cieszę się z tego bardzo, bo nasze forum to kopalnia wiedzy.Standardowe pytania dla nowego uczestnika:1. Gdzie budujesz?2. Jakš wersję prymulek?3. Jakie zmiany zamierzasz wprowadzić. Muszę Wam powiedzieć moi drodzy Prymulkowicze, że nasz domek jest boski a ja jestem z niego dumna. Znajomy, który pracuje w Poznaniu, opowiadał nam, że kolega z Poznania koniecznie chciał przyjechać do Dusznik, bo podobno jest tam taki liczny domek. Nasz znajomy przywiózł go więc do Dusznik i wiecie o który dom chodziło? O moje Prymulki oczywicie. Sława naszego projektu dociera daleko, oj daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.02.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Muszę Wam powiedzieć moi drodzy Prymulkowicze, że nasz domek jest boski a ja jestem z niego dumna. Znajomy, który pracuje w Poznaniu, opowiadał nam, że kolega z Poznania koniecznie chciał przyjechać do Dusznik, bo podobno jest tam taki �liczny domek. Nasz znajomy przywiózł go więc do Dusznik i wiecie o który dom chodziło? O moje Prymulki oczywi�cie. Sława naszego projektu dociera daleko, oj daleko... chyba nawet wiem o co chodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 14.02.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 o co? mów szybko o co chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.02.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 o co? mów szybko o co chodzi! tajemnica :D, ale spoko wszystko zostanie w rodzinie :D prymulkowej oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 14.02.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 pisz szybko o co chodzi czy to ma zwišzek z moimi zdjęciami na twojej stronie? a może to twój znajomy, czy jak? ciekawoć mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 14.02.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Maksiu- tak przy okazji to mam pytanie.W ubiegłym roku, w styczniu, kupiłe styropian na ocieplenie domu, bo ceny były atrakcyjne. Dostalimy cynk z naszej hurtowni, że w II połowie lutego ma zdrożeć styropian, więc dzi jedziemy go zamówić. Jakš firmę polecasz, czy gęstoć styropianu czy twardoć ma wpływ na parametry ociepleniowe? Jaki styropian wybrać, bo okazało się, że ciela zostawił nam 11 cm a nie 13, więc musimy kupić styropian 10 cm a nie 12 jak planowalimy. Sš podobno płyty frezowane, które eliminujš mostki termiczne. Co mylisz w temacie styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.02.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 pisz szybko o co chodzi czy to ma zwišzek z moimi zdjęciami na twojej stronie? a może to twój znajomy, czy jak? ciekawo�ć mnie zżera spokojnie... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts