Reteki 12.04.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Maksiu wysłałem Tobie fotke projektu zagospodarowania i dane do "naszego" planu położenia Prymulek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reteki 12.04.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 No i jeszcze "pochwale" się tym, że dzisiaj podpisałem umowe kredytową z bankiem, 2 godziny wytopione na czytaniu tego czego do końca nie zrozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Maksiu postaram się jutro nad tym popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 13.04.2006 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 To ja podaję moje dane: 1. emilag 2. Duszniki k/Poznania (powiat szamotulski, gmina Duszniki) 3. Prymulek wersja podstawowa aczkolwiek z fanaberiš włacicieli- wiatš zadaszonš, bez balkonu, z dodatkowym wyjciem z pomieszczenia gospodarczego, 4. Stan surowy zamknięty - etap wykańczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 13.04.2006 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Aga- nie ładnie, nie ładnie... Przyzwyczaiła nas, że u ciebie cišgle co się dzieje a teraz prawie nic... Wchodzę na twój DB i doczekać się nie mogę tych wpisów co to kiedy czyniła. I kto teraz będzie nam dostarczał emocji budowlanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budownik 13.04.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Witamnie pisze ale czytam wszystko, moje namiary:1.Bob budownik2. Nowy tomyśl, gmina, powiat Nowy Tomyśl k/ Poznania 20-30km od Dusznik3. Prymulki z garażem bez udziwnień4. Stan Surowy otwarty, prawie wykończony- nie dom-ja! I wesołych Świąt przy okazji wam życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grego74 13.04.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Cześć1. Grego742. Panieńszczyzna, gm. Jastków, powiat Lublin, 10 km od Lublina3. Prymulki wersja podstawowa4. Stan zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.04.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 1. Aga J.G 2. Jeżów Sudecki koło Jeleniej Góry 3. Prymulki z garażem ( nad garażem pokój, dom wydłuzony odpodstawowej wersji o 1m.). 4. Mieszkamy ale do końca jeszcze daleko. Emila nie ma o czym pisać, szczerze to osiedlismy trochę na laurach, odżywa u nas życie towarzyskie które ostatnio było zaniedbane a w domku mieszkamy ale nowego nic się nie wydarzyło. Pomysły są w głowie tylko jakoś chęć do pracy minęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dnata5 13.04.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 1. dnata5 2. Wilkszyn, pod Wrocławiem 3. Prymulki z garażem, wydłuzone o 1m (jak u Agi), bez balkonu 4. Stan: -1, bo nadal czekamy na warunki zabudowy ((((, ale mam nadzieję około lipca już wbić łopatę Aga, gratulacje na nowy domek , kilka miesięcy temu jeszcze gołe szare ściany oglądaliśmy a tu proszę, wszystko urządzone. A My tylko czekamy i czekamy i czekamy.... Pozdrowienia dla wszystkich Natasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.04.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Zapomniałam dodać że bez balkonu Natasza miło Cię widzieć a raczej czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reteki 13.04.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 1. Reteki2. Nekla, ok. 12 km od Bydgoszczy3. Prymulka 3 (lustrzane odbicie), garaż poszerzony o 2 m4. Dzisiaj wytyczony budynek, we wtorek kopanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubu 13.04.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Wychodze z ukrycia 1. Bubu 2. Reda, ok. 12 km od Gdyni 3. Dom w prymulkach (lustrzane odbicie) z garażem ale bez balkonu - salon poszerzony o 70cm tak jak u Agi - łazienka na parterze zamieniona z pom. gospodarczym. 4. Własnie po tynkach wewnętrznych a przed instalacjami cw co etc. Musi się wprowadzic do jesieni bo żona sprzedała mieszkanie "NON PASARAN !!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SlawiX 15.04.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Maksiu, w jaki sposób za powstał twój projekt. Mam na myśli to, czy zakupiłeś "Prymulki", a nastepnie adoptowałeś je do swoich potrzeb, czy też projekt postawał od zera? Ile Cię to kosztowało. Bardzo się mi podoba. Czy istaniałaby możliwość zakupienia tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reteki 15.04.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Życzę wszystkim Prymulkowiczom Zdrowych i Spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.04.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Maksiu, w jaki sposób za powstał twój projekt. Mam na myśli to, czy zakupiłeś "Prymulki", a nastepnie adoptowałeś je do swoich potrzeb, czy też projekt postawał od zera? Ile Cię to kosztowało. Bardzo się mi podoba. Czy istaniałaby możliwość zakupienia tego projektu? moj projekt powstal w naszych glowach, a potem sie okazalo ze jest bardzo podobny do prymulek, byl zrobiony na indywidualne zamowienie, wiec nie wiem czy jest do kupienia czy nie, po swietach moge ci podac namiary na architekta dzis zmienilbym pewne rzeczy w projekcie pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Maksiu, w jaki sposób za powstał twój projekt. Mam na myśli to, czy zakupiłeś "Prymulki", a nastepnie adoptowałeś je do swoich potrzeb, czy też projekt postawał od zera? Ile Cię to kosztowało. Bardzo się mi podoba. Czy istaniałaby możliwość zakupienia tego projektu? moj projekt powstal w naszych glowach, a potem sie okazalo ze jest bardzo podobny do prymulek, byl zrobiony na indywidualne zamowienie, wiec nie wiem czy jest do kupienia czy nie, po swietach moge ci podac namiary na architekta dzis zmienilbym pewne rzeczy w projekcie pozdrawiam maksiu maksiu - napisz w wolnej chwili - jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.04.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 moj projekt powstal w naszych glowach, a potem sie okazalo ze jest bardzo podobny do prymulek, byl zrobiony na indywidualne zamowienie, wiec nie wiem czy jest do kupienia czy nie, po swietach moge ci podac namiary na architekta dzis zmienilbym pewne rzeczy w projekcie pozdrawiam maksiu maksiu - napisz w wolnej chwili - jakie przede wszystkim powiekszylbym wiatrolap, dolozyl kawalek scianki w lazience, lekko zmodyfikowal scianki dzialowe na poddczasu, przesunal wyjscie na taras o pol metra w strone naroznika budynku pzodrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/niebieski_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.04.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 dzieki tak z ciekawosci zapytam, dlaczego interesuje Cie moj projekt, Twoj dom jest zupelnie inny z tego co pamietam pozdrawiam m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts