bob budownik 10.05.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 pewnie i masz racje, co do kradzieży to nie zapominaj o swoim mężu, takich sie nie okrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 10.05.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Jestem, jestem, tylko się ukrrywam. Nie zrobiłem jeszcze obiecanych zdjęć więc wolę póki co siedzieć cicho. Dzisiaj co pstryknę. Wczoraj oglądałem bramy garażowe. Coś mi się rzuciło w oczy i dzisiaj facet przyjeżdża na pomiar. Czy macie w tym temacie jakieś doświadczenia? Po zdjęciach patrząc... macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 10.05.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Powiem tak- nie takich już okradali. Albo złodzieje nie wiedzš o istnieniu naszej wioski albo w naszej wiosce raczej nie ma złodziei, bo innym, którzy budujš a nie sš policjantami tez nie kradnš. Słyszałam, że w piercieniu Poznania na potegę włamujš sie na budowy i kradnš piece gazowe- wręcz wyrywajš je ze cian i instalacji. Oby to nie przeniosło się do nas. My nie mamy garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.05.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Tomek pstrykaj te fotki a nie się ukrywasz Bob coraz piekniej Twój domek wygląd a i praca idzie szybciutko do przodu U nas brama uchylna bez bajerów Normstal ( chyba tak to się pisze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budownik 11.05.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Bardzo dziękuje za komplementy. Moja brama to hoermann, kupiona na wyprzedaży za750 zł w pewnym hipermarkecie budowlanym na L.... Sam wstawiałem z ojcem, nic porządnego, tylko cienka blacha ale za te kase...?O kradzieżach pieców też słyszałem, nawet w naszym rejonie, tylko ,że ja słyszałem o kradzieży pieca węglowego!! Mój waży okolo 400kg i to mnie pociesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 11.05.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Skoro jesteśmy przy tym temacie, jakie zabezpieczenia planujecie? Domu oczywiście? Alarm, ubezpieczenie... Wszelakie refleksje w temacie mile widziane. Znów zapomniałem aparatu fotograficznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Mamy alarm z powiadomieniem na komórkę, dom oczywiście ubezpieczony, i jeszcze mamy psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 11.05.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Piec węglowy? współczuję...Nie ma jak to komfort ogrzewania gazowego i platnoci rozłożone na miesięczne opłaty. My z pewnociš ubezpieczenie, ale mšż się przymierza do alarmu. Pies też jest ale to najłagodniejsza i najmilsza rasa na wiecie- Labrador, więc strażnik z naszej psiny żaden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Emila z naszej też żaden zaliże na śmierć i jeszcze żebra o głaskanie Ale z arcji tego że jest duży to chyba za mało powiedziane wielki i głosik ma donośny starszy tych co go nie znają A odkąd mieszkamy w domu broni terytorium jak wilk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 11.05.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 co jest na rzeczy- chyba każdy pies ma silne poczucie własneg terytorium i pilnuje go jak wilk- mam nadzieję, że w naszej Labi instynkt obudzi się wraz z zamieszkaniem na działce, bo o terytorium w bloku trudno mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Nasz w bloku nawet nie szczekał, czasami jak ktoś przychodził to tylko łeb podnosił sprawdził i już a teraz to nie ten pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reteki 11.05.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 No i fundamenty wymurowane (fotki poszły do Maksia i jak bedzie miał czas to je zamieści), jutro kanaliza, potem zagęszczanie i wylanie chudziaka (czy jak to się pisze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 No i fundamenty wymurowane (fotki poszły do Maksia i jak bedzie miał czas to je zamieści), jutro kanaliza, potem zagęszczanie i wylanie chudziaka (czy jak to się pisze) Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.05.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 .... fotki poszły do Maksia i jak bedzie miał czas to je zamieści ... doszly i przeszly pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budownik 12.05.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 troche sie łezka w oku kręci jak patrze na te fundamenty, z jednej strony szkoda że to już nie wróci, ale może lepiej, że to za nami?? A gdzie pręty zbrojeniowe do 2 słupów pionowych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 12.05.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Ja też nie mam tych słupków. Za to mam ścianę nośną pomiędzy salonem a kuchnią.Łza się w oku kręci, ale dobrze, że mamy to już za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 12.05.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Zgadzam się. Z pewnociš mój mšż potwierdziłby to, bo do dzi wypomina mi strasznš niecierpliwoć jaka mi wtedy towarzyszyła- nie mogłam się doczekać następnego etapu.Nasz instalator kompletuje materiały i od poniedziałku ostro rusza do roboty.Dostalimy wstępny kosztorys posadzek- 4500- posadzki maszynowe (robocizna i materiał) z wszystkimi foliami, papš, styropianem, siatkš zbrojeniowš na całoci itd. Wychodzi 32 zł/mkw, bo w prymulkach mamy 140 mkw podłogi.Co sšdzicie? Drogo czy ok? Zrobiš nam w tym jeszcze schody zewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budownik 12.05.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 musze sie troche pochwalić! od rana montują mi okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 12.05.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 A jakie okna? (profil, kolor, okucia, itp.) Na jakš firmę w końcu się zdecydowałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budownik 12.05.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 aluplast 5 komór roundline, złoty dąb+ roto NT - chyba takie jak twoje. Tu dziwna sprawa bo za te okucia i szybe z mniejszym współczynnikiem na cały dom facet zażyczył sobie dopłate 200PLN!. Okna są z grobudu, ale kupuje je od pośrednika z Tomyśla a tu jest taniej niż bezpośrednio w grodzisku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts