Aga J.G 09.06.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Ciekawe kto się wybira w moje strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.06.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Szkolenia w Zakopanem. Oj, byłoby co powspominać. Uważaj bo śnieg popaduje. W każdym razie, to tylko 60 km od Krakowa. W sierpniu też będziesz mile widziany. Montuję ekipę do przeprowadzki. kontroluje sytuacje w górach tu macie widok z Murowańca z godz.13 http://www.drawa.net.pl/kamera001/zdjecie640x480.jpg zaczyna sniegu ubywać a to jeszcze prawie dwa tygodnie.. trzeba być dobrej myśli m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.06.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Mam nadzieje że ubywanie sniegu będzie trwało i w końcu zrobi się pogoda z godna z porą roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kania Kaszuby 09.06.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam. Tom Kartuzy są niedaleko Kościerzyny ok. 34 km .A propo Zakopanego też się wybieram na wakacje,na jakiś tydzień w lipcu i już nie mogę się doczekać. Aga jak czytam Twój dzienniczek to widzę duuużo podobieństw.Ja jestem wielką optymistką i mam mężusia takiego realistę aż do bólu.Mam dwóch synków 11 lat a drugi ma 11 mies.i też ciasno nam na 34 metrach stąd też pomysł na dom.Działkę zakupiliśmy w kwietniu po bardzo wielu wyliczeniach Tomka(mojego mężulka).Mamy nadzieję że uda nam się choć pewnie powoli wybudować wymarzony domek.Projekt prymulkowy baaardzo mi się podoba i myślę że go niedługo kupimy.Przerobimy chyba tylko dach nad garażem na wielki balkon-taras.Jestem obecnie na etapie załatwiania papierów różnych( oj potrzeba ich tyle)ale jak wchodzę na forum to aż się chce wszystko szybko rozkręcić.Mamy już warunki zabudowy więć czas zacząć działać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Kania mój mąż już teraz trochę zmienił zdanie i dziekuje że go namówiłam A dobre przygotowanie i trochę realizmu bardzo się przydaje, szczególnie jak ktos tak jak ja potrafi czasami unosić się kilka cm. nad ziemią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubu 10.06.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Kartuzy to niedaleko Redy, a tam swoją prymulkę buduje Bubu... Kania - zapraszamy do Redy - to 1 godzina z Kartuz... Pozostałych Prymulkowiczów też zapraszamy .....ale nie wszyscy na raz!! Nasze posadzki nie wylali bo szef pojechał do Niemiec na mecz - i poco ??? I tak przegrali a my mamy opóźnienie ponad tydzień i wszystko się przesuwa... zdjęcia ładne wysyłam jutro do Maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kania Kaszuby 10.06.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Bubu dzięki za zaproszenie.Na pewno kiedyś się zjawimy W Rumii mamy rodzinę to jak będziemy u nich to zobaczymy jak postępują prace oraz zobaczymy co nas czeka w przyszłym roku.W tym kupujemy projekt i załatwiamy wszystkie pozwolenia,mapki itd.Acha i prostujemy działkę bo jest trochę z górki (za tydzień będzie juz prościutka).Jutro wrzucę zdjęcie mojego skrawka ziemi,gdzie będzie stać PRYMULKA 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Kania jak macie tak blisko to skorzystajecie z zaproszenie, naprawdę bardzo fajnie jest zobaczyc wybudowany domek, można sobie pewne sprawy przemyśleć, nie wspominając o miłym spotkaniu z właścielami domku Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loxia 10.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 jedziemy na urlop do Mrzeżyna z Warszawy czy gdzies w okolicy może jakaś Prymulka się buduje? z checią bym na nią popatrzyła z wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Nad morzem to jest tylko Bubu w Redzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dnata5 12.06.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Kania jak macie tak blisko to skorzystajecie z zaproszenie, naprawdę bardzo fajnie jest zobaczyc wybudowany domek, można sobie pewne sprawy przemyśleć, nie wspominając o miłym spotkaniu z właścielami domku Czekam na fotki Nooo, polecam taką wizytę , wszystkie wyobrażenia stają się realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Witam cos nisko spadamy :D prosze o wiekszą aktywność A u mnie owocna sobota, oj narobiłem sie, szczegóły w dzienniku pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.06.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Wieczorem poczytam, bo dzisiaj tak pieknie że szkoda czasu na kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.06.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Kania jak macie tak blisko to skorzystajecie z zaproszenie, naprawdę bardzo fajnie jest zobaczyc wybudowany domek, można sobie pewne sprawy przemyśleć, nie wspominając o miłym spotkaniu z właścielami domku Czekam na fotki Nooo, polecam taką wizytę , wszystkie wyobrażenia stają się realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 12.06.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Maksiu i warto się było tak męczyć? U nas malowania ciąg dalszy. Mam też nadzieję, że w tym tygodniu przyjdzie ekipa zrobić taras nad garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.06.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 A gdzie obiecane fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 A gdzie obiecane fotki Czyje fotki??? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 13.06.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Maksiu... no fotki. Po prostu. Wiesz, że Aga zawsze o nie pyta. Tym razem chyba chodziło o zdjęcia Kani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.06.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Maksiu... no fotki. Po prostu. Wiesz, że Aga zawsze o nie pyta. Tym razem chyba chodziło o zdjęcia Kani. aaa 'te' fotki.. no to trzeba bylo tak odrazu mowic... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.06.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Maksiu przecież nie Twoje bo Ty jesteś zawsze obfotografowany Ale ktoś obiecywała że podesle fotki i co i nic Moje aktualne oczywiście w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts