mTom 13.06.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Aga, fajnie wam te panele wyszły. Masz jakieś wskazówki w sprawie listw? Jakie z dostępnych teraz, łatwo się montuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.06.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Listwy kupiliśmy pasujące do paneli kolorystycznie montuje się to na takie plasticzki nawet nie jest źle, chcociaż przyznam że gdzie niegdzie przykleilismy bo jedna scian z sillki i tam coś wkręcic to można się przekręcić Ogólnie panele montuje się bardzo łatwo Te listwy są firmy Aspro i są do nich wszystkie akcesoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 13.06.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 A mieliście dobijak do paneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.06.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Tak mamy dobijak, klocki dylatacyjne oraz łyżkę - kupiliśmy cały zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hancyśka 13.06.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Jak to miło czytać ze już mieszkacie !! a ja narazie czekam na pozwonenie na budowe jeszcze jakis miesiąc i moze w sierpniu i u nas sie zacznie. Narzie ta brudna robota ale z przyjmnością tu wpadam aby zobaczyć co u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubu 13.06.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Maksiu przecież nie Twoje bo Ty jesteś zawsze obfotografowany Ale ktoś obiecywała że podesle fotki i co i nic Moje aktualne oczywiście w dzienniku Wysłałem do Maksia fotki naszego CO. Dzisiaj zrobili nam wylewkiTak szybko, że jak wróciłem z pracy o 16.00 z foto aparatem to już ich nie było - w 1 dzień - cały dom ! No i zdjęć super maszyny i frotterki u nas w Redzie nie będzie. Mam nadzieję ze się nie pomylili z wysokościami. Teraz nastepuje etap GK+Wełna. A poza tym, w wolnych chwilach zapraszamy nad morze !! Woda ma już +12C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubu 13.06.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Aga, fajnie wam te panele wyszły. Masz jakieś wskazówki w sprawie listw? Jakie z dostępnych teraz, łatwo się montuje? Ile muszą schnąć posadzki po panele ? Straszą nas, że min 2 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kania Kaszuby 13.06.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 A gdzie obiecane fotki Oto fotki z działki gdzie będzie stał nasz domek.Widok z dołu oraz widoki z góry.Pozdrawiam Tomek_2929 (pisze swój login bo nienadążam za zmianami żonki,do niedawna była jako Tetlej:D:D:,ale kobieta zmienną jestD:) P.S. Ania prosiła o wstawienie fotek,może lepiej było nic nie pisać?:D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ade20730c9ea6ca7.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4a12f5d73d7036d8.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c76e8dcdceeb9cc9.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kania Kaszuby 13.06.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 To zdjęcie z boku też nieaktualne,jesteśmy starsi i włosy mi już wypadają:D Nawet nazwa nie ta Tomek_2929 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 14.06.2006 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Bubu- nam też robili wylewki maszynowe w jeden dzień- od 7 do 17 i cały dom z posadzką (włącznie z układaniem styropianu i dylatacjami). Szef ekipy mówił, że na dobrą sprawę, po tygodniu można układać płytki a po 2 tygodniach panele nie drewniane. Z drewnem radził zaczekać min. miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.06.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Wysłałem do Maksia fotki naszego CO. Dzisiaj zrobili nam wylewkiTak szybko, że jak wróciłem z pracy o 16.00 z foto aparatem to już ich nie było - w 1 dzień - cały dom ! No i zdjęć super maszyny i frotterki u nas w Redzie nie będzie. Mam nadzieję ze się nie pomylili z wysokościami. Teraz nastepuje etap GK+Wełna. A poza tym, w wolnych chwilach zapraszamy nad morze !! Woda ma już +12C Fotki wrzucone pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 14.06.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Aga, fajnie wam te panele wyszły. Masz jakieś wskazówki w sprawie listw? Jakie z dostępnych teraz, łatwo się montuje? Ile muszą schnąć posadzki po panele ? Straszą nas, że min 2 miesiące Oto jest pytanie. U mnie trochę to trwało. Na dobrą sprawę jeszcze chyba po 2 miesiącach jak położyłem folię to była wilgotna od spodu. Folia to dobry tester. Pamiętaj, że musisz jeszcze to to zagruntować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.06.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Wylewki maszynowe schną szybciej niż tradycyjne U nas płytki kładzione były dość szybko i nic się nie dzieje I nareszcie są fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubu 15.06.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 A gdzie obiecane fotki Oto fotki z działki gdzie będzie stał nasz domek... No takie urokliwe zakątki to można znaleźć tylko na Kaszubach !!! Jak ja Wam zazdroszcze ! Ale tego co będzie dalej sie działo to troche już mniej . U nas ciągle temat szamba. Mamy dylemat bo do istniejącej kanalizacji jest tylko/ albo aż 80 metrów. Szambo czy rura - OTO jest pytanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.06.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 A jak to wygląda kwotowo ? Ja czyba wolałabym kanalizę, z szambem to zawsze jakieś kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubu 15.06.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Wylewki maszynowe schną szybciej niż tradycyjne U nas płytki kładzione były dość szybko i nic się nie dzieje I nareszcie są fotki Moja piękniejsza połowa narzeka,że tak mało zdjęć z wnętrz - króliki interesują ją mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.06.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Cóż jak narazie to nic nowego u nas nie ma ale jutro są w planie prace wnętrzarskie więc napewno będą jakieś fotki Chyba że są jakieś szczególne zamówienia to mogę coś pstryknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubu 15.06.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Maksiu, kiedy będziesz w Murowańcu ?A moze 1/2 sierpnia ? Mamy już rezerwacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubu 15.06.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Wysłałem do Maksia fotki naszego CO. Fotki wrzucone pozdrawiam m. Bardzo dziękuję Maksiu ale może dało by się wstawić podpisy tak jak były nazwy plików. Nie zawsze łatwo się zorientowac jakie to pomieszczenie szczególnie tym NOWY co to jeszcze nie "wykuli" projektu na pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.06.2006 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Maksiu, kiedy będziesz w Murowańcu ? A moze 1/2 sierpnia ? Mamy już rezerwacje. niestety nie w tym terminie, mam rezerwacje 21/23 czerwca pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts