maksiu 16.06.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Bardzo dziękuję Maksiu ale może dało by się wstawić podpisy tak jak były nazwy plików. Nie zawsze łatwo się zorientowac jakie to pomieszczenie szczególnie tym NOWY co to jeszcze nie "wykuli" projektu na pamięć. zrobione pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.06.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 A gdzie jest reszta naszych Prymulkowiczów tak pilnie pracują że nie mają czasu z nami pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kania Kaszuby 16.06.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Witam po krótkiej przerwie.Taka piękna pogoda a ja niestety w pracy musiałam siedzieć i to do 23 00 ,no bo w końcu jakoś trzeba na domek zarabiać.U nas na działce juz działa gość ze spycharką i działeczka będzie wyrównana.Myślę że niedługo kupimy projekt bo mój mężulek zdecydował się sprzedać motor(swoją kochaną Suzuki),by sfinansować projekt i pozostałe koszta (czytaj geodeta i architekt),więc nie trzeba brac już małych kredytów!!!Dziś mam wolne i pojadę na działkę zobaczyć jak wre praca.Ale zazdroszczę tym co już ściany malują i panele układają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.06.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Doczekasz się i Ty ja też kiedyś zazdrościłam a teraz proszę tylko praca praca i praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.06.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Ogłoszenie: Przez najbliższy tydzień jestem nieosiągalny. Jeśli masz do mnie jakąś sprawe to będę online dopiero 26 czerwca. Jeśli ktoś będzie w najbliższym tygodniu w Zakopanym i ma ochotę się spotkać, to proszę szukać faceta w czapce muratora (czerwonej). Do zobaczenia, najlepiej na szlaku Życzcie mi dobrej pogody pozdrawiam maksiu ps. watek dopiero na samym dole strony - wstyd :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Maksiu udanej wyprawy A moje aktualne fotki w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kania Kaszuby 19.06.2006 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Maksiu.Życzę dobrej pogody i miłego wypoczynku.Ja jadę zo Zakopanego za miesiąc i tez będę łazić po górach.(Nie bardzo wiem tylko jak to zrobić z rocznym maleństwem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budownik 20.06.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 co taka cisza?? 2 dni nikt sie nie odzywa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 20.06.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Zakopane jest niesamowicie zatłoczone. Koszmar. Rok temu wybraliśmy się więc pardziesiąt km dalej. Na Słowację. Widoki piękne, ceny konkurencyjne, baza doskonała. No i ten luz. Turystów jak na lekarstwo. Polecam. Koszmar widzieliśmy przy przekraczaniu granicy - kolejka aut do Morskiego Oka ciągnęła się kilkanaście kilometrów. Do tego policja namaiwiała do zawrócenie, bo "brak miejsc parkingowych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Cóż się Tomku dziwić w końcu tonasz górski kurort, a że mamy ich jak na lekarstwo to jest jak jest A co tam u Was na budowach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.06.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 narazie nie jest tak zle.. w samym zakopanym troche ludzi.. ale w gorach niemal pusto... no i dotarla tu cywilizacja... jest internet... :D pozdrawiam m. ps. tylko zalatwcie jakas lepsza pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek.o 20.06.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Pogoda jest zamówiona, tylko jak zwyklo poczta polska nawaliła. Wszysko utkneło we wrocławiu i grzeja niesamowicie (30st w cieniu). Pozdrawiam urlopowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Maksiu trzeba było w nasze góry przyjechać u nas piekna pogoda a u mnie nowe fotki zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dnata5 21.06.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 http://83.17.184.138/view/index3.shtml?newstyle=Quad&cam=1&type=snapshot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 21.06.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ludzie, jakie macie (lub macie zamiar mieć) grzejniki i ile was ta przyjemność kosztowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 22.06.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witajcie- jestem właśnie na urlopie do 9 lipca, ale piszę z domku. Jeździmy, kupujemy, szpachlujemy nidy na poddaszu, w salonie układają się kafle a wkrótce łazienka na dole. Dziś jedziemy zamówić kuchnię- parapet jednak trzeba wykuć i mu podziękować. Mamy już drzwi wejściowe. Niestety nie wzięłam aparatu z pracy a w domu mam tylko tradycyjną lustrzankę, więc zdjęcia chyba dopiero po urlopie, ale wtedy to konkretne. Nasze plany przeprowadzki w czerwcu przesunęły się co najmniej o miesiąc, bo schody dopiero pod koniec lipca a kuchnia na początku sierpnia.Grzejniki mamy belgijskie Stelrad, ale niestety nie wiem jeszcze ile dokładnie kosztowały bo płaciliśmy za całe co i cwu a faktur jeszcze nie dostałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.06.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Nasze grzejniki to purmo ile kosztowały nie pamietam Emila czyli praca wre Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 pozdrawiam ze stolecznego krolewskiego miasta Krakowa, jakos udalo sie przetrwac gory, prawie bez strat jeszcze dzis obejrze dobra Soniki i wieczorkiem do domku pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.06.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Maksiu zadroszczęoglądania włości Soniki Życzę dobrej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Maksiu zadroszczęoglądania włości Soniki Życzę dobrej zabawy bylem, obejrzalem... westchnalem.... mam pisac dalej??? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts