Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM W PRYMULKACH pracownia ARCHON

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam po krótkiej przerwie.Taka piękna pogoda a ja niestety w pracy musiałam siedzieć i to do 23 00 :x ,no bo w końcu jakoś trzeba na domek zarabiać.U nas na działce juz działa gość ze spycharką i działeczka będzie wyrównana.Myślę że niedługo kupimy projekt bo mój mężulek zdecydował się sprzedać motor(swoją kochaną Suzuki),by sfinansować projekt i pozostałe koszta (czytaj geodeta i architekt),więc nie trzeba brac już małych kredytów!!!Dziś mam wolne i pojadę na działkę zobaczyć jak wre praca.Ale zazdroszczę tym co już ściany malują i panele układają :wink:

Ogłoszenie:

Przez najbliższy tydzień jestem nieosiągalny. Jeśli masz do mnie jakąś sprawe to będę online dopiero 26 czerwca.

Jeśli ktoś będzie w najbliższym tygodniu w Zakopanym i ma ochotę się spotkać, to proszę szukać faceta w czapce muratora (czerwonej).

Do zobaczenia, najlepiej na szlaku

Życzcie mi dobrej pogody

pozdrawiam

maksiu

ps. watek dopiero na samym dole strony - wstyd :D :D

Zakopane jest niesamowicie zatłoczone. Koszmar. Rok temu wybraliśmy się więc pardziesiąt km dalej. Na Słowację. Widoki piękne, ceny konkurencyjne, baza doskonała. No i ten luz. Turystów jak na lekarstwo. Polecam. Koszmar widzieliśmy przy przekraczaniu granicy - kolejka aut do Morskiego Oka ciągnęła się kilkanaście kilometrów. Do tego policja namaiwiała do zawrócenie, bo "brak miejsc parkingowych". :o

Witajcie- jestem właśnie na urlopie do 9 lipca, ale piszę z domku. Jeździmy, kupujemy, szpachlujemy nidy na poddaszu, w salonie układają się kafle a wkrótce łazienka na dole. Dziś jedziemy zamówić kuchnię- parapet jednak trzeba wykuć i mu podziękować. Mamy już drzwi wejściowe. Niestety nie wzięłam aparatu z pracy a w domu mam tylko tradycyjną lustrzankę, więc zdjęcia chyba dopiero po urlopie, ale wtedy to konkretne. Nasze plany przeprowadzki w czerwcu przesunęły się co najmniej o miesiąc, bo schody dopiero pod koniec lipca a kuchnia na początku sierpnia.

Grzejniki mamy belgijskie Stelrad, ale niestety nie wiem jeszcze ile dokładnie kosztowały bo płaciliśmy za całe co i cwu a faktur jeszcze nie dostałam.