KASIA-S 26.05.2004 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Cześć Wojtek, gratuluję i w imieniu grupy "prymulkowców" zadam pytanię - dlaczego akurat ten projekt? i jakie plany na przyszłośc w związku z budową. Intereusjemnie również w jakim kierunku pójdą adaptacje twojego projektu. PS Zbieżnośc nazwisk czy jakaś rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2004 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 wojtacho: witaj.. jesli chodzi o pomysly.. to przede wszystkim schody.. pomysl co zrobic ze schodami bo zabiegowe to chyba nie najlepszy pomysl, a po drugie pomysl o zagospodarowaniu przestrzeni pod schodami, może mała spiżarka?.... jak bedziesz zainteresowany służe szczegółami pozdrawiam ps. bywam czesto w toruniu, wiec może kiedyś zobacze twoje prymulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.05.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Witam nowego Prymulkowicza i zapytam o jakie pomysły Ci chodzi może masz już swoje podziel się a My postaramy się pomóc. Maksiu Ty to wszystkim proponujesz piwniczki na wino Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Aga J.G: bo ta piwniczko-spiżarka jest tam naprawde idealnym rozwiazaniem... sam tez do konca nie bylem przekonany, ale teraz jak mury stoja to widze ze narpawde bedzie z tego pożytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.05.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 U mnie nie stoją a wiedziałam od początku że to potrzebne pomieszczenie jak już wcześniej pisałam mam dośc trzymania zapasów po kątach jak to się odbywa obecnie.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 26.05.2004 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Niebawem czeka mnie podłoga na gruncie. Maksiu, przyjacielu, rzuć jak najwięcej konkretów odnośnie tejże piwniczki pod schodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.05.2004 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 mTom: co ja będę się produkował, najlepiej poprostu obejrzyj sobie poniższe zdjęcia w razie gdybyś miał jakieś konkretne pytania to poprostu pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.05.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 http://212.244.189.200/pics/prymulki/piwnica1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.05.2004 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 http://212.244.189.200/pics/prymulki/piwnica2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2004 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Maksiu jak piękna piwniczka na wino Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtacho 31.05.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 witam Was PRYMULKOWICZE dzieki za serdeczne przyjęcie mam kilka zmian na mysli przede wszystkim połącze kuchnie i salon w jeden duzy pokój, kuchnię utworzę od frontu z kotłowni i łazienki, a z pokoiku na parterze, wydzielę korytarzyk do garazu i łazienkę. Garaz chcę wysunąc do przodu ok.1m przed scianą frontową ( dorównac z gankiem), a z tyłu garazu wydzielic kotłownie , szczegóły jeszcze nie dopracowane przez architekta. Myslałem o schowanku pod schodami, mam nadzieje ze da sie tam wygospodarowac miejsce. RZeczywiscie zmieniłbym układ schodów - ale jak?.Pomóżcie ! pozdrawiam wojtek ps. nie mam pojecia co do nazwisk , moze rodzina? szczególne pozdrowienia Katarzyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtacho 31.05.2004 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 jeszcze jedno planuję zacząc budowę w przyszłym roku - zobaczymy, załatwiam w tym momencie pozwolenie na budowę, liczę , ze do konca czerwca otrzymam je.Maksiu skorzystam z każdej rady i dziekuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubu 31.05.2004 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Kopiemy pod fundamenty w sobotę I następne dwa tygodnie robimy fundamenty AGA ! Jak będziesz jechać do Jastrzębiej to zapraszamy. Droga na Hel wiedzie przez naszą Redę a działkę widać z drogi ! P.S. Pozostali prymulkowicze też mile widziani - można się robić namiotem - do morza w lini prostej 6 km a drogą trochę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 01.06.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Maksiu, dzięki za zdjęcia. Są bardzo wymowne i powoli dojrzewam do tematu piwniczka. Prumulkowicze, a może by tak wszyscy razem do Bubu? Byłoby wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.06.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 mTom: no to fajnie że temat dojrzewa, byle się z niego coś konkretnego wykłuło Do Bubu chętnie.. ale.. w tym roku urlop na budowie pozdrawiam ps. mTom: a gdzie twoje nowe zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 01.06.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Zdjęcia niestety jeszcze w aparacia. Chyba przy okazji robienia podłogi na gruncie, zlecę wkopanie się na 3 schodki pod schodami. Wymysliłem, że wydrukuję Twoje zdjęcia i dam fachowcom do oglądnięcia. Może unikniemy nieporozumień. Czy mógłbym liczyć na wersję z wyższą rozdzielczością tych zdjęć? Na maila? A co do Bubu, to może za rok? Ciekawe co na to Bubu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.06.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 mTom: wyslalem zdjecia.. jesli bym mogł zasugerować to może jednak 4 schodki, i pamietaj że trzeba liczyc do poziomy docelowej podlogi w domu.. to ten niby schodek co jest u mnie nadlany pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2004 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Hej hej prymulkowiecze widzę że postępy na budowach choć pogoda taka sobie mTom pomyśl pomyśl nad piwniczką na wino w sam raz Bubu dzięki za zaproszenie napewno skorzystam będziemy na wczasy jedziemy na początku sierpnia mam nadzieję że się spotkamy. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 02.06.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Makciu, dzięki za zdjęcia. Aga, myślę, myślę. Zastanawiam się czy będzie w niej rzeczywiście jakiś inny mikroklimat. Mówicie sierpień u Bubu? Ok, robimy pospolite ruszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.06.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 mTom nie wiem czy mikkroklimat będzie inny tym bardziej że u mnie będzie to na ścianie południowej ale zawsze to dodatkowe miejsce na zapasy - takich miejsc nigdy w domu za dużo. To może małe spotkanko Prymulkowiczów na początku sierpnia u Bubu Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts