mTom 22.11.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Albo zrobić samemu. Przyglądałem sie jak nam zabudowywali wnęki. Nie jest to wcale takie trudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 22.11.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 zgodzę się, jeśli chodzi o szafę zabudowaną, bo gotowe elementy można dostać w marketach i zamówić na wymiar, ale my chcemy zabudowę wnęki przy kominku półkami na sprzęt rtv, fikuśne, po skosie, z drewna bejcowanego razem z belką nad kominkiem- tego już sami nie zrobimy, bo się na drewnie nie znamy i nie mamy narzędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 22.11.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 A to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.11.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Ja na szczęście nikogo nie szukam, teraz przyszedł czas na prace samodzielne jedno co się z tym wiąże to starsznie wolne tempo Emila mam pytanie co do szafu czy wnętrzności szafy robili Wam przed założeniem drzwi czy po ??? Co do opłat jak dalej tak będzie to wyjdzie na to że zimą będziemy płacić mniej za gaz niż latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 22.11.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 tak, najpierw zakładali półki, potem szynę- prowadnicę i na samym końcu wstawiali drzwi przesuwane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.11.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 dzieki Bo kołacze mi się po głowie pewien pomysł a teraz chyba zacznę go realizować Może będzie trochę głupio wyglądać ale cóż pomyślałam sobie że zacznę powoli kompletować wnętrzności ( i tak mieliśmy to robić sami ) a kiedyś szafa dostanie drzwi bo z tego całego interesu to drzwi są najdroższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 22.11.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Niezły pomysł- jeśli będziecie montować jednakowe półki, tzn. w jednakowym kolorze, to będzie fajnie wyglądać- widziałam w marketach budowlanych gotowe systemy- półki, wieszaki z wszystkimi akcesoriami- nawet zaślepki na śruby w ścianie- my też tak mamy, więc wnętrze wygląda całkiem estetycznie My też chcemy tak powoli kompletować garderobę- mniej więcej wiem co chcę- musimy tylko pomierzyć wszystko dokładnie i zacząć kupować poszczególne elementy, ale to stanowczo po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 My pewnie o szafie też pomyślimy po świętach bo muszę pomysleć jak to ma wyglądać A w domu znowu duzo kurzu i syfu czasami się zastanawiam czy to się kiedys skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 23.11.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 a co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 A mój mąż zabrał się za pęknięcia na górze Bo jakoś tak głupio malować z tymi pęknięciami A że robi to metodą podpatrzoną kiedyś u naszego Św. pamięci Mistrza to kurzu przy tym co nie miara ale efekt jest bo tam gdzie zrobił to mistrz trzyma się jak złoto Metoda polega na pogłębieniu pęknięcia szlifirką a potem zakleja się to klejem elastycznym do glazury, ale przy tym cięciu kurzy się okropnie Za to mam nadzieję jak już się z tym uporamy to już żadnych rys nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dnata5 23.11.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam po przerwie,Kredyt został załatwiony, strop wylany.Zdjęcia chciałem przesłać do Maksia ,ale jest zarobiony.Na marginesie jaki zamawialiscie beton na swoje budowy bo są dwa rodzaje z wypełnianiem pyłowym i bez - ten drugi oczywiscie bardziej zdrowy i ekologiczny. pozdrawiam Maciek P.S.Jak miło,że jest taka łagodna jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Gratuluje kredytu Co do betonu nie wiem jaki był u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 23.11.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Ja nigdy wczesniej nie słyszałam o ekologicznym betonie- wiem tylko że sa różne klasy- B15, B20, itp. w zalezności od przeznaczenia- inny na ławy inny na strop. A my dziś dostaliśmy pismo z US. Odrzucili nam dosłownie 5 pozycji i 1 fakturę- nie zauważyłam, że w hurtowni zamiast na męża wystawili fakturę na teścia który budował parę lat temu i cofneli tę fakturę ale zwrotu ogółem tylko 100 zł mniej niż wnioskowałam. Teraz czekamy na kasę, która zasili nasz debet- miało byc na ogród ale jeszcze nie przyszła kasa a już jej nie ma.... ....takie życie albo .... taka budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dnata5 23.11.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam, Przebywając w weekendy na działce odwiedzają nas różni Panowie, trafił się i Pan z betoniarni ,który wytłumaczył nam,że beton składa się z :cementu,piasku, żwiru.Ale niektóre betoniarnie dodają wypełniacz czyli przeważnie pył, który powstaje w procesie spalania w elektrowni.Taki pył zanim zostanie użyty do wytworzenia betonu powinien pewien czas utylizacji.A w Polsce róznie z tym bywa. Są dodawane również środki chemiczne przyspieszajace lub zwalnijace twardnienie betonu.Ale to już inna bajka. pozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Może i tak jest z tym betonem i tak nigdy do końca nie wiemy co nam przywieźli i dlatego warto kierować się dośwadczeniem innych i brać beton z betoniarni ogólnie uznawanych że beton jest tam dobry U nas jest kilka betoniarni i jak wiadomo mają różne opinie Nasz ekipa budująca od razu polecała daną betoniarnię i skorzystalismy z tej rady, bylismy zadowoleni z jakości betonu jak i samej obsługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.11.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam po przerwie, Kredyt został załatwiony, strop wylany.Zdjęcia chciałem przesłać do Maksia ,ale jest zarobiony.Na marginesie jaki zamawialiscie beton na swoje budowy bo są dwa rodzaje z wypełnianiem pyłowym i bez - ten drugi oczywiscie bardziej zdrowy i ekologiczny. pozdrawiam Maciek P.S. Jak miło,że jest taka łagodna jesień. slij te zdjecia.. moim zarobieniem sie nie zasłaniaj :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam po przerwie, Kredyt został załatwiony, strop wylany.Zdjęcia chciałem przesłać do Maksia ,ale jest zarobiony.Na marginesie jaki zamawialiscie beton na swoje budowy bo są dwa rodzaje z wypełnianiem pyłowym i bez - ten drugi oczywiscie bardziej zdrowy i ekologiczny. pozdrawiam Maciek P.S. Jak miło,że jest taka łagodna jesień. slij te zdjecia.. moim zarobieniem sie nie zasłaniaj :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 24.11.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Aga po trzykroć się uśmiecha a Maksiu wpadł i wypadł jak burza i tyle go widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.11.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Witam po przerwie, Kredyt został załatwiony, strop wylany.Zdjęcia chciałem przesłać do Maksia ,ale jest zarobiony.Na marginesie jaki zamawialiscie beton na swoje budowy bo są dwa rodzaje z wypełnianiem pyłowym i bez - ten drugi oczywiscie bardziej zdrowy i ekologiczny. pozdrawiam Maciek P.S. Jak miło,że jest taka łagodna jesień. Macieju, nie wiem czy to tak mialo być, ale dostałem od Ciebie trzy maile z plikami Budowa2.rar Budowa 4.rar i Budowa 6.rar a co się stało z 1, 3, 5??? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.11.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Aga po trzykroć się uśmiecha a Maksiu wpadł i wypadł jak burza i tyle go widzieli wpadlem i wypadlem, bo dzis kupa roboty, II tura wyborów w niedziele, trzeba od nowa przygotowac cała obsluge informatyczna... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts