mTom 16.12.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Trzeba szybciutko postarać się o lokatora i urządzać mu pokoik Tak jest! Przychylam się do sugestii Agi. Nie ma na co czekać. Pokój czeka. Mieliśmy dzisiaj gości z Wieliczki. Bardzo mili ludzie, którzy zamierzając budować prymulki i chcieli je wcześniej zobaczyć w realu. Czytają nasz wątek, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.12.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Ciekawe jaka będzie ich decyzja Zdradź chociaż jakie są ich odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 18.12.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Odczucia pozytywne, moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 18.12.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Pokój gotowy Zdjęcia zrobione nowym aparatem Dziś wieczorem wyslę je do Maksia- może jutro będa. No i to by było na tyle z wykańczania- co prawda zostało nam jeszcze pomieszczenie gospodarcze, bo trzeba zabudować rozdzielnicę ciepła, połozyć kafelki w rogu, zainstalować brodzik i baterię, zafugować płytki, wykończyć wejście rury z pieca do komina i pomalować. Trochę roboty jeszcze zostało na rok przyszły, ale generalnie cześć mieszkalna jest już całkowicie wykończona. Troche szkoda Czy choinki juz stoją w Prymulkach? W moim domu rodzinnym jest tradycja, że choinkę ubiera sie dopiero w wigilijny poranek- ani dnia wcześniej, ale ponieważ każde święta spędzam u moich rodziców, to choinkę w swoim domu przystrajam wcześniej, żebym mogła się nią nacieszyć przed świętami, skoro w swięta nie mogę- pierwsza prymulkowa choinka "przyjedzie"chyba jutro. A u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.12.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 U nas też jest taka tradycja że choinka ubierana jest w wigilię nie wiem tylko czy moje dziewczyny w tym roku wytrzymają i może zrobimy wyjątek i ubierzemy choinke w sobotę W tygodniu raczej nie będzie czasu Bo w tym roku po raz pierwszy spędzamy wigilię w naszym domu i w bardzo skromnym gronie czyli My, dzieci i zwierzyniec. Do tej pory jeździliśmy albo do moich rodziców albo do teściowej Więc mamy trochę obowiązków Tym bardziej że 1 dzień swiąt idziemy na wesele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.12.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Pokój gotowy Zdjęcia zrobione nowym aparatem Dziś wieczorem wyslę je do Maksia- może jutro będa. No i to by było na tyle z wykańczania- co prawda zostało nam jeszcze pomieszczenie gospodarcze, bo trzeba zabudować rozdzielnicę ciepła, połozyć kafelki w rogu, zainstalować brodzik i baterię, zafugować płytki, wykończyć wejście rury z pieca do komina i pomalować. Trochę roboty jeszcze zostało na rok przyszły, ale generalnie cześć mieszkalna jest już całkowicie wykończona. Troche szkoda No i gdzie te zdjęcia Emilka??? Ja staram sie wyprowadzić dziennik na prostą, zostało mi jeszcze 5 wpisów aby być na bieżąco. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 19.12.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Miałam wczoraj problemy z internetem w domu- wysyłałam do ciebie 2 razy ale zawiesił mi się internet i nie przeszło- niestety wrzuciłam ja na komp w domu więc z pracy nie prześlę. Postaram się dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.12.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Miałam wczoraj problemy z internetem w domu- wysyłałam do ciebie 2 razy ale zawiesił mi się internet i nie przeszło- niestety wrzuciłam ja na komp w domu więc z pracy nie prześlę. Postaram się dziś. OK, nie ma sprawy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 20.12.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Maksiu, coś jakby Twoja strona się nie ładowała. A tak chciałem pooglądać zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.12.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Maksiu, coś jakby Twoja strona się nie ładowała. A tak chciałem pooglądać zdjęcia.. jest jakis problem na prv.pl, zawsze mozna dostac sie na stronke bezposrednio http://212.244.189.200 pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 20.12.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Coś ten bezpośredni adres też nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.12.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Coś ten bezpośredni adres też nie działa. działa działa :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 To czekam na zdjęciqa od Emilki Ja też może dzisiaj wrzucę coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 21.12.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 To czekam na zdjęciqa od Emilki Ja też może dzisiaj wrzucę coś nowego No to wysłałam zdjęcia do Maksia. Pewnie niedługo będzie je można oglądać- możecie zobaczyć naszą pierwszą prymulkową choinkę- skromna i niezbyt duża, bo święta spędzamy u moich rodziców (szkoda, że pierwsze święta w prymulkach nie będą w prymulkach, ale tak wyszło ). Jedno zdjęcie wyszło ciekawie- przy zgaszonym świetle- tylko lapmki oświetlały więc wygląda nierealnie- jakby namalowane. Aparacik czeka na kartę pamięci- wtedy będę szaleć. Dostaliśmy rachunek za gaz- 95 zł (hurrraaaa) od połowy listopada do połowy grudnia. W domku cieplutko a drzewa do kominka, wg naszych obliczeń zużyliśmy ok. 1/12 (1 z 12 europalet, które mamy przygotowane), co daje ok. 60 zł a że palimy 3 miesiące to 20 zł za miesiąc. To jest chyba niezły wynik- jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.12.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 To czekam na zdjęciqa od Emilki Ja też może dzisiaj wrzucę coś nowego No to wysłałam zdjęcia do Maksia. Pewnie niedługo będzie je można oglądać- Już można pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 21.12.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dzięki Maksiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.12.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Choinka bardzo ładna I pokoik skończony A rachunki rzeczywiście rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 22.12.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Witam Wszystkich Prymulkowiczów. Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam spokoju, radości i szczęścia, a także pięknej, nastrojowej i tadycyjnej Wigilli, przy stole gromadzącym najbliższe Wam osoby. Tym, którzy już mieszkają w Prymulkach, życzę niezapomnianej, pierwszej Gwiazdki, a Tym, którzy jeszcze budują, życzę przyszłej Gwiazdki, spędzonej w nowym domku A to moja choinka dla Was http://212.244.189.200/pics/prymulki/emilka/E131.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budownik 22.12.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Witajcie wszyscy Wszystkiego najlepszego zdrowia szczęścia pomyślności jak najmniej kłopotów z Waszymi Prymulkami, spełnienia marzeń i wszystkiego naj naj na nadchodzące święta i nowy rok życzy Miras z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.12.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts