maksiu 29.06.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Coś cicho się zrobiło... czekam z niecierpliwościa na kolejne zdjęcia mTom'owych prymulekpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubu 29.06.2004 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Stan ZERO zakończony !! Nawet mamy już schody do naszego domu bez scian ( na razie) Podliczyliśmy wydatki. Wyszło 16200,00 Ciekawe czy dużo przepłacilismy ?? Co o Wy na to dzielni Prymulkowicze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.06.2004 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 16200 za stan zero czy zero +cos jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 30.06.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Melduję, że u mnie fundamenty już całe skończone. Porobię zdjęcia i myślę, że jeszcze w tym tygodniu zobaczycie dzięki uprzejmości maksia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.06.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Kasiu... a kiedy "wychodzisz" z ziemi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 30.06.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Dzisiaj przywożą cegły więc jutro chłopaki zaczną murować ściany. Suporeks już leży na działce. Oczywiście zastanawiam się teraz co z tym oknami. Było to już analizowane przez was ale mam z tym problem. Chodzi o to czy jak umieszczę okna wyżej to czy nie wyjdą za wysoko później przy suficie. W projekci wysokośc parteru to bodajże 2,58 cm. mTom czy zostawiłeś taką wysokośc u siebie? A czy już ktoś myślał nad sprawą okien? Dałam do najbliższej firmy wycenę okien - plastiki okleinowane w kolorze dąb , pięcikomorowe i wyszły z vatem około 9 tys. zł. Ciekawe ile drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 30.06.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Więc jeszcze ja o oknach. U maksa naliczyłam cztery pustaki od ścian fundamentowych a u mToma trzy. Chłopaki powiedźce na jakiej wysokości docelowo od podłogi będziecie mieli parapet? Jak robiliśćie podłogi - w prymulkach jest 20 cm keramzytu, folia, siatka metalowa, i wylewka 4 cm.Jak wy macie? Dzięki z góry za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Witam wszystkich czekam na zdjęcia i na informacje odnośnie okien.Bubu czy możesz zrobić szczegółowe wiliczenia stanu zero.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.07.2004 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 U mnie na stronce sa nowe zdjecia z budowy Kasii-S, zapraszam do ogladania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2004 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Zdjęcia piękne i w związku z tym mam pytanie czy pod kominek też robicie fundament? Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.07.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Ja u siebie zrobilem.. choc zanim dorobie sie kominka to minie kupa czasu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.07.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Maksiu a jeszcze jedno pytanko czy jest jakiś wymóg w tej kwestii czy każdy robi według swoejego uznania?Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.07.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Nie bardzo rozumiem pytanie... co masz na mysli?wymóg ... ???? prosze rozwiń pytanie m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.07.2004 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Maksiu chodzi mi o to czy jak funadamentu nie ma to są jakieś widoczne i znaczące kłopoty w użytkowaniu kominka i tej części podłogi czy jest to bez znaczenia.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.07.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Drodzy Prymulkowicze założyłam album na onecie i zamieściłam jak na razie zdjęcia mojej działki na resztę trzeba będzie jeszcze poczekać Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2004 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Hmmmm wiesz Aga... nie jestem inzynierem budownictwa.. ale wydaje mi sie ze kominek swoje waży... zwłaszcza jak jest obudowany piaskowcem, albo innym kamieniem... wiec logiczne jest zrobic pod niego fundament.Najlepiej pogadac z architektem...pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Maksiu tak mi sie właśnie wydawało ale że u mnie w projekcie fundamentu nie ma (a może ja nie widzę ) a kominek jest więc u mnie będzie Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 U mnie w projekcie fundemntu pod kominek tez nie bylo.. ale architekt powiedzial mi zeby zrobic... ciekawe dlaczego nie narysowal tego w projekcie ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Właśnie to jest dziwne bo kominek w projekcie jest a fundamentu nie ma Ale u nas to już chyba standart że jak inwestor sam wszystkiego nie dopilnuje to jest jak jest Tylko żeby nie to Forum to bym tego nie wiedziała i co wtedy??? Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Fundamentu pod schody tez nie mialem w projekcie :D A forum.. wlasnie po to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts