mTom 13.07.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Pozwoli, upały idą. Pora na urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Do mojego urlopu jeszcze trochę Ale ciesezę się że bedzie w końcu ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 13.07.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam, Dziękuje wszystkim za miłe słowa. Zdjęcia z budowy są oczywiście zrobione. Zastanawiam się nad założeniem dziennika budowy i tam postaram się zdjęcia wklejać. Oczywiście nie byłby to dziennik budowy na poziomie Agi czy Maksia, ponieważ po prostu brakuje mi talentu literackiego i niestety czasu. Cieszę się że jest jeszcze jeden formumowicz na moim etapie budowy. Tak swoją drogą ciekawe dlaczego nikt nie buduje domu wg projektu tj z bloczków keramzytobetonowych? Ja wybieram sie na urlop od 23 lipca - może będzie znośna pogoda, teraz w wawie znów pada Jeszcze raz pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 13.07.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Nikt nie buduje z takich bloczków, bo są drogie. Możesz podesłać zdjęcia Maksiowi, a on je umieści na swojej stronie. Pooglądamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.07.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Obiecane zdjęcia przesłałem do Maksia. Zaczęliśmy rąbać drewno - zima zbliża się nieubłaganie. wrzuciłem zdjęcia... wczesniej nie dałem rady, bo ... byłem kupić płytki do łazienki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.07.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Nikt nie buduje z takich bloczków, bo są drogie. Możesz podesłać zdjęcia Maksiowi, a on je umieści na swojej stronie. Pooglądamy. no wlasnie, kolega nowy, wiec jeszcze pewnych zwyczajów panujących tu nie zna. Ale teraz juz wie co zrobić ze zdjęciami pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 13.07.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 mTom- czegoś takiego nie widziałam, podejrzewam jednak, że takie przedłużenie kanału spalinowego pozytywnie wpływa na cud- wiadomo, że im wyższy komin, tym lepszy cug.Ja myślałam o czymś takim:http://www.allegro.pl/item213236273_nasada_na_komin_kominek_wentylacja_promocja_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 13.07.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Wiem, że taki miałaś na myśli. Pewnie też się sprawdza. U mnie w okolicy wszyscy jednak mają takie jak ja. Z cugiem nie ma problemów, aczkolwiek śliczne to może nie jest. PS. Na ostatnim zdjęciu widać analogiczny daszek u sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Tomek ja też nie widziałam jeszcze takiego rozwiązania a teraz proszę o szczegóły gdzie i za ile się takie coś kupuje ???? Emilka ten daszek, który wynalazałas też jest ciekawy tylko czy przy takim rozwiązaniu i tak wiatr nie będzie dusił dymu Co do dziennika arktyk to pisz, pisz koniecznie - dzięki za miłe słowa ale u mnie z talentem literackim raczej kiepsko Maksiu i jakie płytki zakupiliście??? Drugie pytanie - kiedy ruszają prace w łazience ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.07.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Maksiu i jakie płytki zakupiliście??? Drugie pytanie - kiedy ruszają prace w łazience ??? Kupiłem Paradyż Fascia, Zefir i Verge, na podłogę Cao, takie jak w wizualizacji a prace w łazience mam nadzieje że ruszą pod koniec września pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 13.07.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Pełno u nas takich rozwiązań w sklepach z instalacjami. Ten był robiony na wymiar przez jakiegoś rzemieślnika. Kosztował nie całe dwie stówy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 13.07.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Maksiu, nie niemów, że bierzesz się za wykończeniówkę? Jak ty będziesz żył bez budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 13.07.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Aga ty masz talent literacki Maksiu chętnie wyślę Ci zdjęcia, tylko mi napisz na jaki adres bo nie wiem.. to taki przywilej nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.07.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Aga ty masz talent literacki Maksiu chętnie wyślę Ci zdjęcia, tylko mi napisz na jaki adres bo nie wiem.. to taki przywilej nowego. ok, skoro nowy to napisze prosto.. wyslij na adres [email protected] jak popatrzysz, pod moim postem jest taka ikonka EMail... tam też jest ten adres czekam na zdjecia i pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.07.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Maksiu, nie niemów, że bierzesz się za wykończeniówkę? Jak ty będziesz żył bez budowy... mam jeszcze garaz do wybudowania :D nie zgine pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 13.07.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Pełno u nas takich rozwiązań w sklepach z instalacjami. Ten był robiony na wymiar przez jakiegoś rzemieślnika. Kosztował nie całe dwie stówy. Dzieki Maksiu trzymam kciuki za łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Aga ty masz talent literacki Maksiu chętnie wyślę Ci zdjęcia, tylko mi napisz na jaki adres bo nie wiem.. to taki przywilej nowego. Chyba przesadziłeś ale skoro tak sądzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.07.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Pełno u nas takich rozwiązań w sklepach z instalacjami. Ten był robiony na wymiar przez jakiegoś rzemieślnika. Kosztował nie całe dwie stówy. Dzieki Maksiu trzymam kciuki za łazienkę dzieki.. przydadzą się... jakie macie kabiny prysznicowe? 90 czy 80? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 U nas jest murowana drzwi będą 80 w drugą stronę ma 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts