Aga J.G 01.09.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 U nas jak lalismy strop ceny oscylowały w granicach 250 zł, teraz nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 02.09.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Emila a gdzie Ty się podziewasz????Hop. Hop..... A ja jestem na urlopie. Na chwilkę zajrzałam tylko przy okazji sprawdzania poczty. Wracam w połowie września to się odezwę. Z prymulkowych tematów- w przyszłym tygodniu wracamy do domku i resztę urlopu poświęcamy na ogród- randap już wszystko wypalił, więc zabieramy się za orkę, ubijanie ziemi i sianie trawy. W tym roku to będzie wszystko. A w domku przybyły meble do salonu: komoda i nowa lampa podłogowa- bardziej nastrojowa niż poprzednia (IKEA!!!). Lato już minęło- my nad morzem a pogoda kiepska- zimno i pochmurno i wiecie co.... marzę o rozpalonym kominku w moim domku Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.09.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Emila to wypoczywaj My właśnie wczoraj rozpoczelismy sezon grzewczy, czyli 1 palenie w kominku, jak prognozy się sprawdzą to chyba trzeba będzie już palić na dobre Emila to czekam na jakieś fotki nowości w domku i trzymam kciuki za palny ogrodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 05.09.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Wczoraj piękna pogoda, rozplanowywałem więc ziemię przed domem. Dzisiaj pada. Dobra pora na malowanie w garażu sztachet.Co tam nowego u pozostałych prymulkowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.09.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Wczoraj piękna pogoda, rozplanowywałem więc ziemię przed domem. Dzisiaj pada. Dobra pora na malowanie w garażu sztachet. Co tam nowego u pozostałych prymulkowiczów? robią się instalacje.. ja mam labe narazie... bo od przyszłego tygodnia zacznę rozkładać styropian na podłogi pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.09.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 A u nas jest zimno więc palimy.Rok szkolny rozpoczety i życie idzie do przodu, w domu i wokól domu nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.09.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 A u nas jest zimno więc palimy. Rok szkolny rozpoczety i życie idzie do przodu, w domu i wokól domu nic się nie dzieje. bardzo zimno??? tak sie pytam bo rozważam w opcji możlwości wypadu na kilka godzin w sobotę do szklarskiej poręby, ale jesli pogoda jest totalne zwalona i pada to nie ma sensu pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.09.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Makasiu jak na arzie jest zimno i rzeczywiście pogoda fatalna, ale zawsze możesz pytać będe podawać meto na bierząco. A co Ty robisz w mojej okolicy i nic nie mówisz.... JUż mi się tutaj spowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.09.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Makasiu jak na arzie jest zimno i rzeczywiście pogoda fatalna, ale zawsze możesz pytać będe podawać meto na bierząco. A co Ty robisz w mojej okolicy i nic nie mówisz.... JUż mi się tutaj spowiadać nic nie robię.. bo mnie tam nie ma wybieram się w piątek w okolice Żar, a stamtąd już tylko dwie godzinki samochodem do Szklarskiej, a jesli by była pogoda to chciałbym Małgosi pokazać jak wyglądają góry, bo sie jej pochwalili w przedszkolu ze ktoś tam był w górach i teraz chodzi i pyta mnie kiedy pojedziemy w góry pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.09.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Możecie też odwiedzić Karpacz i tutaj w sobotę macie info meto z pod Śnieżki , w sobotę pracuje.Jakby co daj znać będę informować na bierząco o pogodzie.Mój numer telefonu chyba gdzieś masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.09.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Możecie też odwiedzić Karpacz i tutaj w sobotę macie info meto z pod Śnieżki , w sobotę pracuje. Jakby co daj znać będę informować na bierząco o pogodzie.Mój numer telefonu chyba gdzieś masz??? :D .. gdzie to info ze Śnieżki? nr telefonu gdzieś mam, ale nie wiem czy aktualny pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.09.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Na pewno aktualny, bo mam cały czas ten sam Co do info mam tylko poranne z godz. 7:30. Zimno, szaro szczytu nie widać. Jutro będą aktualniejsze, bo jestem w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.09.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Na pewno aktualny, bo mam cały czas ten sam Co do info mam tylko poranne z godz. 7:30. Zimno, szaro szczytu nie widać. Jutro będą aktualniejsze, bo jestem w pracy Dzięki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.09.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Na pewno aktualny, bo mam cały czas ten sam Co do info mam tylko poranne z godz. 7:30. Zimno, szaro szczytu nie widać. Jutro będą aktualniejsze, bo jestem w pracy Dzięki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 05.09.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 W weekend ma już być ponoć ładnie tam na zachodzie. Kurcze, tak to jest, że jedni mają góry na co dzień, drudzy morze, albo jakiś inny zalew... A'propos jakie macie plany wakacyjne... na przyszły rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.09.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 W weekend ma już być ponoć ładnie tam na zachodzie. Kurcze, tak to jest, że jedni mają góry na co dzień, drudzy morze, albo jakiś inny zalew... A'propos jakie macie plany wakacyjne... na przyszły rok? No ja mieszkam dobre 100km od morza, nad które zresztą nie lubie jeździć, leżenie na plaży to dla mnie najgorsza katorga. Góry to co innego :D Plany wakacyjne na przyszły rok? :D PRZEPROWADZKA!!!! pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 05.09.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Plany wakacyjne na przyszły rok? :D PRZEPROWADZKA!!!! pozdrawiam m. Maksiu, będzie mi brakowało tego Twojego budowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.09.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Plany wakacyjne na przyszły rok? :D PRZEPROWADZKA!!!! pozdrawiam m. Maksiu, będzie mi brakowało tego Twojego budowania... napisałem.. przeprowadzka, a nie koniec budowania :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.09.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Mnie tam te góry nie kręcą ale nie mam innego wyjścia.Tomku zobaczymy jak będzie z tą pogodą.Co do planów wakacyjnych u nas jeszcze nie ma takowych, a u Ciebie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 05.09.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Mnie tam te góry nie kręcą ale nie mam innego wyjścia. Tomku zobaczymy jak będzie z tą pogodą. Co do planów wakacyjnych u nas jeszcze nie ma takowych, a u Ciebie ??? Morze. Przecież nie pojedziemy w góry, które widać z okna w kuchni. Maksiu chcesz się przeprowadzić na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts