maksiu 15.11.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Gips na jakimś członku czy karton-gips? Co zrobiłeś? Sezon narciarski wszak się jeszcze nie zaczął. nogę złamałem w kostce, a konkretnie kość strzałkową przy kostce, zostałem niefortunnie kopnięty na meczu w noge w nogę na razie mam do 19.12 zwolnienie a potem sie zobaczy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 15.11.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Normalnie jak Dudka. Czyli Belgów i budowę póki co masz z głowy... Nie nudzisz się w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.11.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Normalnie jak Dudka. Czyli Belgów i budowę póki co masz z głowy... Nie nudzisz się w domu? nudzę sie jak diabli... ale cóż... taka karma najbardziej zal straconego czasu na budowie... tyle jeszcze do zrobienia... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 15.11.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Dobrze, że masz necik. Zdrowia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.11.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Mi tez się taka prognoza podoba, tylko mniej ta jesień w lipcu To co w sierpniu już zima ??? Chyba znowu wakacje trzeba palnować w ciepłych krajach Maksiu podobno nic się nie dzieje bez przyczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 16.11.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Mi tez się taka prognoza podoba, tylko mniej ta jesień w lipcu To co w sierpniu już zima ??? Chyba znowu wakacje trzeba palnować w ciepłych krajach Maksiu podobno nic się nie dzieje bez przyczyny Symptomatyczne przejęzyczenie - palmować w ciepłych krajach. Szczerze powiedziawszy w lecie to ja bym chętnie gdzieś na północ pojechał - fiordy, może Islandia. A w zimie do Egiptu. Ech, marzenia... U nas napadało już z pół metra śniegu. Dobrze, że koniec tygodnia, bo jak tak dalej pójdzie, to jutro nie wyjedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.11.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Chyba muszę bardziej uważać na literówki Mnie w zimne rewiry nie ciągnie, ale mogę spędzać urlop dwa razy w roku w ciepłych krajach Co do śniegu to u nas nie ma go dużo. Jak u Ciebie tak pada to rzeczywiście macie niezłą zabawę z tym odśnieżaneim, współczuje, ale podobno od przyszłego tygodnia ma być cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.11.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 A co tu taka cisza że aż spadliśmy na 3 stronę A u nas w końcu robi się dolna łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.11.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 A co tu taka cisza że aż spadliśmy na 3 stronę A u nas w końcu robi się dolna łazienka cisza bo nic sie nie dzieje [pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 24.11.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 To nie mieliście dolnej łazienki? Tzn. płytki się robią? U nas nic się nie dzieje. Śniegi topnieją. Gdyby taka pogoda utrzymała się kilka kolejnych dni wziąłbym się za porządkowanie drewna pobudowlanego w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.11.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 łazienkę mielismy nawet z płytkami i armaturą - brakowało jej drzwi do kabiny, halogenów, lustra, i pomalowania powyżej płytek i sufitu Lustro już jest. drzwi się wprawiają, pewnei trochę to potrwa bo robimy sami znaczy sie głównie robi Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubu 26.11.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 A co tu taka cisza że aż spadliśmy na 3 stronę A u nas w końcu robi się dolna łazienka A u nas się łazienka nie robi tylko ... ogromne przygotowania na przyjęcie 5 członka rodziny ! I tu refleksja - w bloku wystarczyło 1 łózeczko a w domku muszą byc 2szt ( piętro i parter) Pozdrawiam wszystkich WYTRWAŁYCH !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.11.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 BubuWitaj i ogromne gratulacje a kiedy 5 członek rodziny zjawi się na tym swiecie ???? Bardzo się cieszę I jeszcze raz ogromne gratuluję Całuski dla Dorotki A u nas remont trwa albo lepiej napiszę upiekszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 27.11.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 GRATULACJE Bubu! Ech, te nieprzespane noce... Aga, u nas chyba też pora na upiększanie: szafki kuchenne na szczęście z litego drewna czekają na przeszlifowanie i polakierowanie, klatka schodowa odczuła montowanie schodów, wypadałoby się za nią wziąć, ostatni pokój na górze (aż wstyd przyznać) nie ma jeszcze oświetlenia, ani gniazdek - póki co stanowi suszarnię, itd, itp. No i chyba pora powoli przymierzać się do... wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.11.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Tomek nie martw się jak łązienka wypiekniej zostanie nam jeszcze dużo zajęcia Z dużych rzeczy to obudowa kominka i schody Jeszcze pom.gosp i garaż ale wnętrze domu ważniejsze A na wiosne znowu temat ogród i zakończenie ogordzenia oj jest jeszcze tego trochę Napewno nie będziemy się nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.12.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 WSTYD Prymulkowicze żeby nasz wątek na 4 stronie szukać Gdzie Wy wszyscy jesteście ????? Zapraszam do mojego dziennika są nowe fotki łazienkowo - ogrodowe Wyłazić z pieleszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.12.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 WSTYD Prymulkowicze żeby nasz wątek na 4 stronie szukać Gdzie Wy wszyscy jesteście ????? Zapraszam do mojego dziennika są nowe fotki łazienkowo - ogrodowe Wyłazić z pieleszy Sęk w tym Aga, że z konieczności nic się nie dzieje... oj niech ta noga zrasta się szybciej, to sie zacznie dziać dalej. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.12.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Ale święta idą jakieś choinki, lampki itp.sprawy A tu nic cisza, jak u niedźwiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budownik 21.12.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Wszystkim starym budowlańcom, którzy już piękne dni budowy maja za sobą i wszystkim nowym, przed którymi jeszcze najlepsze-chciałbym życzyć Wam na nadchodzące święta zdrowia, szczęścia pomyślności. A w nowym roku obyście jak najwięcej czasu spędzić mogli w swoich Prymulkach. Bob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
looki78 21.12.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Witam ponownie wszystkich prymulkowiczów Święta tuż, tuż. Roboty budowlane pewnie przerwane (w sumie to nie wiem jak u Was z pogodą, bo w górach zimno że aż...brrrr....), wszyscy żyją już świętami, dlatego pozwólcie że i ja złożę Wam życzenia - Życzę Wam samych sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym, aby Wasze rozpoczęte budowy niebawem dobiegły końca, abyście Wy, kórzy macie już stojące budowle wkrótce się wprowadzili, abyście nie napotkali na żadne trudności. A nam wszystkim życzę by ceny materiałów, akcesoriów, mebli, agd, rtv itd. itd. poszły w dół Wszystkiego co najlepsze na Święta i na Nowy Rok. Cześć ! P.S. Podsumowanie półroczne prac: na działce jest prąd, wkrótce będzie woda, jest budynek gospodarczy i pełne ogrodzenie z 12m odcinkiem prowizorycznej bramy i części ogrodzenia...w tej chwili czekam na pozwolenie na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts