artom 17.03.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 hallo, pobudka!! wiosna idzie!!! czas zacząć szleństwa budowlane Jaka wiosna? U nas śnieg pada!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 17.03.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Kurcze, no u nas też, a za tydzień ma się rozpocząć ocieplanie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 17.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 U nas rano trzeba skrobać samochód Sorry za tę wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 18.03.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 U nas też zima walczy z wiosną Z niecierpliwością oczekujemy ocieplenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 19.03.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 U nas miał być kominiarz. Rano świeciło słońce, po południu spadł deszcz, śnieg i co tam jeszcze. Czyszczenie komina odwołane.Na wiosnę pewnie jeszcze poczekamy z tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 19.03.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Nam mają robić tynki za chwilę - ciekawa jestem czy zdąży się ocieplić Kurczę, mogłaby już byc ta wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 19.03.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Nasze tynki wewnętrzne były robione w zasadzie na granicy dopuszczalnej temperatury. Stresu było co niemiara nagrzewnica musiała chodzić non stop... o ilości zużytego prądu nie wspomnę :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artom 19.03.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Koniec marudzenia!!! Zapraszam na narty na Szelment!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artom 19.03.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Żartowałam, ale z marudzeniem, bo na narty jak najbardziej zapraszam. Mam dobry humor bo....bo właśnie powiedziano mi w Starostwie, że w poniedziałek mogę odebrać pozwolenie. Jeszcze te dwa tygodnie z uprawomocnieniem a potem dołączę do Was marudzących i narzekających na pogodę i ekipy...znowu żart. Nie mogę już się doczekać by do Was dołączyć. Przed miesiącem dostaliśmy drewno od moich rodziców na całą budowę (więźba, łaty i takie tam) teraz czeka na przerób w tartaku u szwagra więc obróbka też za dużo nie wyniesie. Trochę kosztów odchodzi, co? Serdecznie pozdrawiam właścicieli "tynkowanych Prymulek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 19.03.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Super wieści! Życzę Ci zatem tak szybkiej (póki co... odpukać) budowy jak nasza mam nadzieję, że uda nam się zrealizować plan wprowadzenia na początku lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkr 19.03.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witam wszystkich,u nas też małe postępy zdobylisimy pozwolenia na prąd,wode i kanalizacje deczszową ale mamy mały problem z kanalizacją sanitarną bo linia kanalizacyjna biegnie za blisko domu a niemorzemy przesunąć domu bo takie są warunki zabudowy,i ja mam takie pytanie czy ktoś wie jaka jest minimalna odległość kanalizacji od domu bo każdy nam muwi inaczej.Pozatm to też czekam na wiosne i ładną pogode bo chcemy diałke ogrodzić i mysile że to już niedługo nastąpi pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 20.03.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 gratuluję postępów - od pozwolenia do fundamentów to juz tylko mały kroczek, a dalej to juz z górki Wszyscy trochę narzekamy, ale ja i tak nie żałuję że zdecydowaliśmy się na budowę a nie na gotowe mieszkanie w bloku. Ale żeby nie było zbyt optymistycznie - okazało się że nie przywiozą nam wanny w terminie bo obtłukli ją w transporcie Tym sposobem cała reszta też przyjedzie później bo nie opłaca im się jeździć dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkr 20.03.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witam,, wszystko powoli koledzy a będzie dobrze,u nas sie wyjaśni sprawa z kanalizacją w poniedziałek, mam nadzieje że pozytywnie, pozatm to pogoda nas wkurza bo sie nieda nic na działce zrobić pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 26.03.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witajcie U nas w końcu robią tynki wewnętrzne I słonko pięknie świeci jednym słowem wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 26.03.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 A u nas "kładzie się" izolacja chudziaka (czyli odkurzanie, lepiszcze do fundamentów, czekanie na wyschnięcie, a potem burn the papa ). Tylko pogoda nas nie rozpieszczała, jak do tej pory, bo zimno, a do tego śnieżyce Mam nadzieję, że już się uspokoiło i teraz będzie tylko lepiej... Cały czas czekamy na suche dni, aby wodociągowiec mógł wejść na grunta z rurami przyłączeniowymi, oraz na licznik wiaderek prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 01.04.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 wszystkim gratuluję postępów w końcu pogoda nam sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 01.04.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 o tak u nas jutro zakładają licznik prądowy, będziemy "legalizować" licznik do wody, zamontują nam oczyszczalnię.... już "prawie" można mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 03.04.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 witam, u nas dzsiaj zaczęli hydraulicy - ciężko było bo musieli przepuścić rury kanalizacyjne przez strop i cały dom aż się trząsł mam nadzieję, że najgorsze juz wykuli i jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 04.04.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Mam pytanie: czy robicie w Waszych prymuklach w garderobie jakieś ogrzewanie? garderoba nie jest za duża, wiec szkoda miejsca na grzejnik, więc podlogowe? korytarz na górze nie będzie ogrzewany i teraz boimy się, że w garderobie zrobi się wilgoć.. musimy w tym tygodniu podjąć decyzję. Pomóżcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 05.04.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Mam pytanie: czy robicie w Waszych prymuklach w garderobie jakieś ogrzewanie? garderoba nie jest za duża, wiec szkoda miejsca na grzejnik, więc podlogowe? korytarz na górze nie będzie ogrzewany i teraz boimy się, że w garderobie zrobi się wilgoć.. musimy w tym tygodniu podjąć decyzję. Pomóżcie... W garderobie nie robimy ogrzewania, ale damy grzejnik w krytarzu na górze (hydraulik przychodzi po Świętach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts