mTom 26.07.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Maksiu, będą, będą. Poproszę kumpla, który ma cyfrówkę. Ale to już po tygodniowym urlopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeWo 26.07.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Dzięki Aga za powitanie. Pewnie zostaniemy na tej stronie trochę dłużej, bo jesteśmy "planistami". Jak widzę "realizatorzy" prą do przodu, aż miło. Póki co nadrabiam czytając całe forum od początku - nowy fakultet murowany, choć niektóre zwroty są mi całkowicie obce - mam nadzieję że to normalne u początkujących. Swoją drogą ludzie w Archonie są mili, przynajmniej na początku. Czy potem też ich rady są obiektywne? Są takie firmy które za żadne skarby nie udostępniają planów - że może ktoś coś bez zapłaty! Czekamy na radę gdzie zdobyć rzetelną wiedzę? Jak rozmawiać z ekipami? Jak lepiej jedna ekipa całość czy kilka po trochu? Szczególnie w przypadku zamknięcia całości w jednym sezonie - jakie macie doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.07.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Popielarz moja działka też stoi pusta i czeka na działania do przyszłego roku. mTom tylko czekać na zdjęcia Kasiu dokładnie to nie wiem ale myslę że będzie to ze dwa trzy schodki a może da się to rozwiązać inaczej tego jeszcze nie wiemy, będziemy dopiero rozmawiać z BK. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Moi drodzy wybieram się na urlop, mam w palnie odwiedzić Bubu i zobaczyć jego Prymulki Obiecuje sparwozdnie z wycieczki Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 02.08.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 A ja wlaśnie z urlopu sobie wróciłam Niestety. Co tam u mnie - wszystkie wieńce zalane, schody również, w tym tygodniu murują szczyty i kominy. Przyszły tydzień zapowiada się pod znakiem montażu więźby. I powolutku do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 03.08.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Cisza , wszyscy szczęśliwcy na urlopach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popielarz 04.08.2004 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Rzeczywiście, nic się nie dzieje - mTom, czy wróciłeś już z urlopu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.08.2004 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 sezon urlopowy w pełni :D chyba mTom jeszcze nie wrocił.. ale za to za jeszcze ten tydzien do konca i caly nastepny i ja ide na urlop i zacznie sie kablowanie domku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 05.08.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Jestem. Jeszcze na urlopie, ale już na budowie.Prace porządkowe w pełni. Następny etap, to podłoga na gruncie. No i zdjęcia... Popielarz, zapraszam. Przejeżdżałem przez Twoją miejscowość i zastanawiam się jak się wtopią prymulki w tę góralską architekturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popielarz 05.08.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Ale to nie w Czarnym Dunajcu, hej, planujemy budować, ale w Lipinkach (Beskid Niski) - tam się będzie lepiej komponować. W życiu nie zarobiłbym na działkę na Podhalu, lepiej byłoby mi kupić pod Krakowem, bo taniej. A tak poważnie, w niedziele bywasz na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 09.08.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Skoro Lipniki, to co innego. Z niedzielami, to różnie bywa. Musielibyśmy się konkretnie umówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.08.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Witam Prymilkowiczów melduje że wróciłam już z urlopu pogoda była piekna. Odwiedziliśmy również Bubu zdjęcia będą później zdradzę tylko że było bardzo miło i sympatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 11.08.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 mTom czy mógłbyś mi przesłać zdjęcia swojej więźby - właśnie chłopaki zaczynają stawiąc i chciałbym porównać czy dobrze im idzie Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 11.08.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Wszystkie zdjęcia jakie mam są na stronie Maksia. Teraz kombinuję kolejne, ale już z pokryciem dachowym.Napisz więcej jak robota idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.08.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Sluchajcie.. jesli by ktoś chciał żebym wstawił jakieś zdjęcia na stronke.. to musi mi wyslać zdjęcia najpóźniej do piątku do godziny 12... od poniedziałku jestem na urlopie.. wiec bede zasuwał przy domku a nie siedzial przy komputerze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 11.08.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 oki mTom dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.08.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 oki Maksiu muszę przesłać zdjęcia z wizyty u Bubu w Redzie Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.08.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 No to czeka na zdjęcia z tej wyprawy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeWo 12.08.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 To znowu ja - Nowa - nadal szukam budujących Prymulki 2 aneks z garażem - jak rozwiązujecie sprawę więźby dachowej - ta na zamówienie, ze względu na szerokość obrysu domu ma ustawione słupki podporowe, które zabierają sporo z powierzchni poddasza - mnie nie są potrzebne schowki wzdłuż obu ścian o głębokości metra! Wychodzi na to że pozostaje mi tradycyjna, z kupą walającego się na budowie drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Maksiu zdjęcia wysłałam sorry że dopiero dzisiaj tak na ostatnią chwilę ale wczoraj nie było czasu.Pozdrawiam Wszystkich budujących Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts