maksiu 25.10.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 mTom: nie liczylem elektyki.. liczylem taki stan jaki ty opisales.... elektryka to juz wykonczeniówka. A co do tynków to gipsowe z agregatu można dostać od 16zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Witaj Zalma pokaż zdjęcia i opisz co się u Was dzieje ( ja jej już widziłam ale niech inni też zobaczą ) Kasiu podziel się kosztami całości domku jak możesz i czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 25.10.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Maksiu, te tynki, to 16 zł z materiałem czy bez?Mnie szpec zaśpiewał 7 zł/m2 - sama robocina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.10.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 mTom: z materiałem.. z tym że rozmowa zaczyna sie przewaznie od 20zl/m2 i jak dobrze sie targujesz to w efekcie staje na 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Jeszce trzeba przed tą budowąna jakiś kurs marketingowy skoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 25.10.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 A dokładniej kurs negocjacji.Maksiu, czyli agregatem wychodzi podobnie jak ręcznie (nie wiele więcej).Ile trwa takie maszynowe tynkowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.10.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 mTom: opieram sie tylko na wypowiedziach znajomych... bo sam tynkowanie mam przed sobą.. z tego co wiem to z agregatu idzie jak burza... 2-3 dni i po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Chyba skoczę na jakis kurs jeszcze mam trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 25.10.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 2-3 dni? Kusząca propozycja. Tradycyjnie 2-3 tygodnie.Aga, spróbuj metody balonów próbnych. Czasami w taki sposób udaje sie wysądować 2 stronę o ile może się cofnąć, a jeszcze jest to dla niej opłacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalma 25.10.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 powiem Wam, co przerobiliśmy w prymulkach 1. w salonie zamiast normalnego, podwójnego wyjścia na taras, zrobiliśmy poczwórne. Całkiem fajnie to wygląda-salon jaśniutki i jeśli ktoś nie planuje zbyt dużo mebli, to jest piękny widok na ogród i ma się piękny "obraz" na ścianie. 2. w garderobie robimy okno a wejście do garderoby z łazienki, 3. Jak większość powiększyliśmy dolną łazienkę kosztem korytarzyka, 4. robimy zsyp brudnej bielizny z górnej łazienki do pomieszczenia gospodarczego 5. z garażu zrobiliśmy drzwi na ogród, czyli na przeciw bramy wjazdowej garażu 6. zrobiliśmy piwniczkę pod schodami, 7. poszerzyliśmy okna na górze w sypialni by miały taką szerokość jak drzwi. 8. dodaliśmy okno połaciowe nad schodami. i to poki co tyle.Pozdrawiam!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.10.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 powiem Wam, co przerobiliśmy w prymulkach 6. zrobiliśmy piwniczkę pod schodami, i to poki co tyle.Pozdrawiam!! Pozdrawiam! Wiedziałem że nie tylko ja na to wpadłem jak głęboko od poziomu podłogi parteru macie podłoge piwniczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2004 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 U nas to okno nad schodami jest w projekcie i teraz się zastanawiamy czy nie zastosować tam przeźroczystych dachówek zamiast tego okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popielarz 26.10.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Hej!Za trzy tygodnie w mojej gminie nowy plan zagospodarowania przestrzennego. Już teraz jednak wiem, że nasza działka uzyskała status budowlanej. Jeśli to sie potwierdzi, to zaczniemy coś działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.10.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Witajcie...wrzucilem na stronke nowe zdjęcia budowma Tomka.. jest co oglądać zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 27.10.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Maksiu, dzięki.Popielarz, czy za 3 tygodnie plan ma stanąć na sesji rady? Jeżeli tak to obawiam się ewentualnych protestów. U mnie tak było. Plan miał powstać w 2001 roku, sprawa ciągnęła się jednak chyba do 2004. Mnie na szczęście udało się uzyskać z gminy decyzję o warunkach zabudowy więc mogłem działać wcześniej.Muszę się pochwalić, że wreszcie udało się wprawić stare drzwi, które posłużą na czas dalszych prac. Zeszła na to dobra dniówka dla 2 osób. Wszystko wskazuje na to, że mogę powoli rozglądać się za wykonawcami instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.10.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Obrodziło nam dziś w zdjęcia...właśnie wrzuciłem na stronke najnowsze zdjęcia z budowy od Kasi...zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 27.10.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Dzięki Maksiu, mTom jak masz jaśniutko na poddaszu. My na razie nie wstawiamy okien dachowych , bo niestety kradną w okolicach. Namet zapobiegawczo postawiliśmy słup, żeby choć trochę oświetlił posesje. Oby to coś dało mTom i jeszcze pytanie jakiej wielkości okna wstawiałeś 78x118 czy 78x140? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 27.10.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Kasiu, wstawiłem te mniejsze okienka. I mam nadzieję, że nikt ich nie zwinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 27.10.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 To mnie ucieszyłeś mTom, bo takie właśnie zamówiłam i bałam się, że może będzie ciemno. A tu jasność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.10.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 mTom: mnie interesuje okno nad schodami.. tak tam ze swiatlem... czy doswietla to okno tylko schody czy tez choc kawalek korytarza na dole albo gorze..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts