Aga J.G 06.01.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Iza rysunek wyslę jak sama to wyrysuje bo w projekcie jest zrobione nie tak jak ma być w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Pochwalę się zaczęłam pisać dziennik budowy Przyznali nam kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 07.01.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Gratuluję Aga, to teraz do"roboty" . Życzę Ci abyś na Boże Narodzenie wprowadziła się do prymulek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 07.01.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Fajnie Aga )) No to start !!!!! Ja też czekam na kredyt w Milenium w CHF ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.01.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Kasiu jak już wcześniej pisałam nie przewidujemy tak szybkiego tempa i myślimy że będzie to raczej wiosna 2006 koło Wielkanocy Dzieki za gratulacje Iza trzymam kciuki żeby z kredytem poszło tak gładko jak nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 08.01.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Aga w jakim banku braliscie kredyt? i jak dlugo czekaliscie na decyzje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.01.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Iza kredyt braliśmy w PKO BP ( jesteśmy wierni temu bankowi ) Wniosek złożyliśmy 29.12.2004 a decyzję o przyznaniu kredytu dostalismy tak jak pisałam we czwartek tj. 06.01.2005 czyli jak widać troche więcej niż tydzień Umowę podpisujemy 18.01.2005. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 09.01.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 My jeszcze nie mamy pelnej dokumentacji do zlozenia wniosku ... skladamy w millenium , jeszcze po promocji... pewnie troche poczekamy...na decyzje i potem umowe .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.01.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 U nas w PKO zawsze idzie szybko i sprawnie Umowę tak późno podpisujemy nie ze względu na bank tylko nam tak pasuje ponieważ mój mąż w tygodniu wyjeżdża i go nie będzie a umowa już czeka na nasze podpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 09.01.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Ahaaaaa ale po za tym, ,|ze szybko i sprawnie ... to jakie oprocentowanie i w jakiej walucie? A tak z innej beczki to ile kosztuje okno dachowe? I co to jest odkurzacz centralny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.01.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Kredyt w CHF, raty równe, oprocentowanie 3,83 % na teraz. Ceny okien dachowych są zależne od firmy z jakiej jest okno najlepsze okan według mnie to Veluxy. Cena jest również uzależniona od wielkości okna i tego z czego jest ono wykonane. Podam Ci linki to sobie poczytasz. http://www.velux.pl/ http://www.roto.pl/ Jeśli chodzi o odkurzacz centralny jest to odkurzacz którego jednostka ssąca instalowana jest w grażu lub pom. gospodarczym, rury rozprowadzone są w ścianach lub podłogach w pomieszczeniach masz gniazdka podobne do elektrycznych do których podłanaczasz wąż i odkurzasz sobie domek Nie wiem czy jasno to wytłumaczyłam, ale podam Ci kilka linków i poszukaj tutaj na Forum jest kilka wątków na ten temat. http://www.beam.com.pl/ http://www.canavac.com.pl/ http://www.santech.com.pl/odkurzacze_na_santech/index.htm http://www.borysowski.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 10.01.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Do ceny okna dachowego należy doliczyć także koszt jego zamontowania. Miałem propozycje od 100-150 zł za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Trzeba doliczyc również kołnierz, który w cenei okna też się nie znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 11.01.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Dzięki serdeczne za wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.01.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 nie ma sparwy służymy radą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 11.01.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 My zamówiliśmy okna firmy roto. Główny powód to rozmiar a chodzi konkretnie o szerokośc tj. 74 cm. W łazience na górze i naprzeciwległym pokoju w projekcie podstawowym nie były przewidziane okna dachowe, a tam nie zmienialiśmy rozstawu krokwi i wejdą tylko okna o wspomnianej szerokości. Cena tez była przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 11.01.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Czy ustawiacie zgodnie z zaleceniami grzejniki pod oknami połaciowymi? Gnębi mnie ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.01.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Tomek nam też ten problem chodzi po głowie i doszliśmy do wniosku, że w tej najmniejszej sypilani napewno będzie pod oknem w łazience może jakoś się uda A w pokojach u dziewczyn raczej jest to nie możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.01.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Podnosze wątek aby za nisko nie spadł pisze o tych grzejnikach, sam chetnie dowiem sie jak to bedzie najpraktyczniej rozmieścic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Maksiu ja już napisałam doradzają nam jeszcze aby powieścić mały grzejniczek pod oknem na klatce schodowej ale ja jakoś tego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts