maksiu 06.02.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Zobacz Aga: Dom "W Prymulkach" z pracowni ARCHON Odpowiedzi [ Idź do strony: 1 ... 14, 15, 16 ] 954 żaden inny nie ma tylu odpowiedzi co nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.02.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Najpopularniejszy to jest nasz. Ale żeby się przyjżeć temu problemowi z bliska proponuję przenieść tę dyskusję do fan-clubu praktycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.02.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Agnes: nieźle pomyślane :D ale nic z tego, prymulki sa najlepsze i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 06.02.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Maksiu, Prymulki są oczywiście najlepsze, ale i Praktyczny a szczególnie koleżanka AgnesK jest fantastyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.02.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Ja bym była za mariażem pani Prymulkowej z panem Praktycznym. Rozważny z romantyczną.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.02.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 O rany, Sławku.. (kurka licznik Wam nabijam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.02.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Ten mariaż bardzo mi się podoba Aga Ty się tak nie czerwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.02.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Faktycznie mariaż całkiem całkiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.02.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.02.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 To trzeba ino jeszcze dziatki do tego pomysłu namówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.02.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 AgnesK Dziadki babcie i co jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.02.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Familiję całą Aga. Oj będzie impreza... trzy dni jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.02.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 OOOOOOOOO będzie impreza na całego, już mi w główce szumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 08.02.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Kasiu a ta cena dotyczy samego kominka czy z całym mechnizmem, chodzi mi o te pompki i rózne takie dodatki. Rozumie że instalację robi Ci ktos inny a u nich kupujesz tylko kominek. Aga cena dotyczy tylko kominka (juz ustalone 3.500 z vatem) a cała instalacje robi miejscowa firma. Kominka jeszcze nie mam będzie podlączony po wylaniu posadzek (te zaczyna firma robić w ten czawrtek) a na dzień dzisiejszy hydraulicy podliczyli koszty robocizny (roprwadzili cała instalację c.o., podłogówkę w łazienkach, kuchni i holu i inne rzeczy pod kocioł gazowy i kominek) wyszły nieco ponad 4.500 zł. Jak przyjdzie kominek, kocioł i kaloryfery bedą dalej podłaczac i kasować nas Wstawiliśmy okna dachowe, zdecydowaliśmy się równiez na pokoje dzieciece (mimo wcześniejszej rezygnacji) jedak po wstawieniu do naszej sypialni, nad schodami, w łazience , i pokoju nad garażem zobaczyliśmy różnice - oczywiście na korzyść - w doświetleniu dlatego domówiliśmy okna do sypialni naszych dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.02.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Kasiu, czy już wiesz po jakim czasie od wykonania wylewek, tudzież jastrychu będziecie ustawiali kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.02.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Kasiu dzieki za info Jak tam się czujesz, pochwal się jak urodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 09.02.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Agnes nie mam zielonego pojęcia (mam nadzieję, że 3 tygodnie starczy ale się na tym nie znam ) Zapomniałam jeszcze dodać - zamówiliśmy u stolarza drzwi wewnętrzne, zewnętrzne, oraz obłożenie schodów wraz z poręczami. Cena astronomiczna (chociaż w porównaniu z cenami sklepowymi to korzystana). Więc tak - para drzwi wewnętrznych (obojętnie przeszklone czy pełne) drewno sosnowe na gotowo z zamkami , ościeznicami i innymi takimi wraz z zamontowanie 800 zł (a mamy 10 par drzwi wewnętrznych ), drzwi zewnętrzne również sosnowe (chciałoby się dębu ale kaska nie pozwala:( ) ocieplane ze świetlikiem u góry, zamkami oczywiście z montażem 2.000 zł , obłożenie schodów wraz z poręczmi - drewno sosnowe - malowane utwardzonymi lakierami - 3.200 zł. Tak to więc wygląda. A jeszcze trzeba będzie zrobic maleńkie schody do pokoju nad garażem. Czas oczekiwania na usługe 2 m-ce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 09.02.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Aga czuję się w miarę w miarę - chociąz juz tak szybko sie męczę, ze chciałabym już urodzić, a tu jeszcze 1,5 m-ca czekania. Najgorzej jest to, że mam anemię - walczę - ale kolejne wyniki krwi nie sa niestety zadawalojące. Na usg jak zwykle mój skarbek nie chciał pokazać swojej płci, chyba będzie niespodzianka w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.02.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 ... obłożenie schodów wraz z poręczmi - drewno sosnowe - malowane utwardzonymi lakierami - 3.200 zł. Tak to więc wygląda. .... 3200 za materiał i robocizne?? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.02.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Kasiu myślę że te ceny od stolarza są korzystne tylko jak się zliczy całość to wychodzi duża kwota Z anemią też walczyłam z różnymi skutkami Znam takie dwie panny, które też na USG się ukrywały Życzę dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts