AgnesK 09.02.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Kasiu a posadzki będziecie mieli z miksokreta czy ręcznie robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.02.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Cos nie przychodzą mi powiadomienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reneta 13.02.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Witajcie prymulkowicze Ja także zakochałam sie w Prymulkach .w kwietniu rozpoczynam budowe prymulek 2 mam nadzieje ze bede mogla liczyc na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Witamy w naszym gronie Będziemy się wspierać Nasz start przewidziany też na kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubu 13.02.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Aga, gratulujemy kredytu i umowy. Jesteś niedościgłym wzorem dla Dorotki . A tak po starej znajomości można by rzucić okiem:o na Twoją umowę z p. Krzysiem ? Do banku po kredyt trzeba iść z kosztorysem - skąd go mieliście ? Nad morzem zimy nie ma ale u nas na budowie jeszcze mocno trzyma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Witajajcie dzieki za gratulki Kosztorys zrobiliśmy sami mieliśmy tylko pieczęć KB Pomógł nam pan z banku żeby było dobrze do rozliczania transz Jeśli chodzi o umowę to mamy ją od naszego niedościgłego wzoru AgnesK jeśli ona wyrazi zgodę to prześlę Wam na meila A tak się czerwienię ja Nie wiedzialam że mogę byc dla kogoś wzorem Pogoda u nas starszna ale mam nadzieję że wiosna przyjdzie i ruszymy pełną parą jakie palny u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.02.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Widzisz Aga... to jest właśnie rzecz o której mało kto wie i z której mało kto zdaje sobie sprawe. Osoby częściej udzielające się na forum, opisujące swoje budowy itd. sa czesto w oczach innych uważane za specjalistów, ja sobie nawet nie zdawałem sprawy ile osób podgląda moje zmagania budowlane, a po czasie sie dowiaduje, ze "... tu ściągneliśmy od ciebie..." itd. To duża odpowiedzialność.No to sobie pofilozofowalem..pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.02.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Renata: witaj... napisz coś wiecej, gdzie budujecie, jakie zmiany robicie w prymulkach itd...pozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 13.02.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Renata, witamy w gronie i prosimy o szczegóły. Budujesz prymulki 2? To te, które najmniej przypominają te oryginalne, z wejściem z boku o ile pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Maksiu odpowiedzialnośc powiadasz no cóż jakoś będę dźwigać ten ciężar Renata ja tylko podpisuje się pod prośbą naszych panów ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubu 13.02.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Dziewczyny ( Kasia, Aga, Agnes....) a czy zastanawiałyście się jak umyjecie to okno nad schodami ??? Chyba, że z góry wiecie że to będzie męskie okno do mycia. ? Prosimy o skrzydełka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.02.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Bubu: co prawda wywołałeś(aś) do odpowiedzi dziewczyny, ale moge Ci powiedziec jak to bedzie u mnie. Pod oknem mam na schodach spocznik, na którym spokojnie mozna postawić drabinę i umyc okno.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubu 13.02.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 No Maksiu - Ty masz problem z głowy , ale w projekcie brak spocznika. Dyskutowaliśmy problem mycia podczas "wizytacji" u mTom-a - On robi wg. projektu bez spocznika i planuje jakieś haki na ścianie do oparcia spec-rusztowania. mTom - czekamy na szczegóły ! Poza tym to okno jest super i ładnie doświetla całą klatke schodową. Teraz głos mają Dziewczyny :........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 14.02.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Specrusztowanie, groźnie zabrzmiało. Bez przesady. Chodzi o to by dało się na czymś oprzeć spreparowaną wcześniej deskę, tak by na niej stanąć czy postawić drabinkę. Coś się wymyśli. Ale, że jest to "męskie" okno, nie mam żadnych wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.02.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Skoro jestem wywołana do tablicy To odpowiem że zastanawiałam się nad myciem tego okna wiele razy i nie mam pomysłu Rozwiązanie Tomka jest dobre, ale ja jakoś nie mam zaufania do takiej deski Tak więc jak widać nie mam pomysłu ale co tam coś się wymyśli Na początku chcialam zrezygnować z tego okna ale po wizycie u Tomka stwierdziliśmy że to okno jest bardzo potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 14.02.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Ha! Bo deska musi być jeszcze w połowie podparta. Coś się wykombinuje. W ostateczności zrobimy sobie ściankę wspinaczkową łącząc przyjemne z pożytecznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.02.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Tomek ta ściana wspinaczkowa bardzo mi sie podoba, a jakie orginalne wykończenie ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.02.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Zawsze mozna do dachu przymocowac line i sie po niej wspinac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.02.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Tylko jak wybiorę takie rozwiązanie to sama będę muisała po tym dachu skakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.02.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 A ja tak sie zastanawialem wczoraj, może ktoś mi odpowie, jak często będzie trzeba to okno myć? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts