mTom 15.02.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Stwierdzam, że te okna doś szybko się brudzą. Po paru deszczach wypadałoby przetrzeć, przynajmniej w pokojach. Tamto, żeby nie straszyło to może raz na kwartał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.02.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Tak tak ja też myslę że raz na kwartał będzie dobrze chociaż może zimą jak będzie śnieg to można trochę przedłużyć okres nie mycia nasz mistrz jeszcze podpowiadałam żeby dać pod tym oknerm mały grzejnik co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 15.02.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Nasz CO-wnik stwierdził, że należy to rozważyć. Aczkolwiek jest szansa, że nie będzie potrzeby. Całe ciepło powinno tamtędy lecieć do góry. Się zobaczy, może jakiś ozdobno-oryginaly?Nie wiem jak u was, ale my notujemy zdecydowany powrót zimy i to w jej najlepszym wydaniu. Śnieżyca, lekki mróz, końca nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.02.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 No własnie gryzie mnie ten kaloryfer, bo nic mi tam nie pasuje. Ozdobno - orginalny co koszty Ja bym tam najchętniej nic nie dawała. Tomek trochę śniegu jest - ani zima ani wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reneta 15.02.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 witajcie budujemy10 km od poznania w Swarzędzu. Mam nadzieje ze rozpoczniemy w marcu pozwolenie powinno być lada moment.Prymulki 2 maja wejcie z boku dla mnie zprzodu .Chcemy go o jakis metr wydlużyc, bedzie wieksz pokoj dzienny ok 25m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 15.02.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 No właśnie, co dla jednego z boku, dla drugiego z przodu. Renato, napisz coś więc np. z jakich materiałów będziecie budować, z czego dach? Mamy tu hopla na tym punkcie. Aga, a może zwykły kaloryfer w jakiejś sprytnej ozdobnej obudowie z drewna? Chyba, że coś w stylu drabinki. Przy okazji byłoby się po czym wspinać do okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.02.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 W kwestii formalnej, jesteśmy pierwszym wątkiem w dziale projekty, który przekroczył 1000 wpisówgratuluje współprymulkowiczomm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.02.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Maksiu jak miło Ja wiem że LLLUUU - la się w KK ale myślę że z takiej okazji Redakcja nam wybaczy i pozwoli zrobić tradycyjne LLLLLLLUUUUUU. Tomek drabinka do wpsinania chyba dla mojej młodszej latorośli Zima i do nas zawitała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 16.02.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Pozdrawiam Wszystkich Prymulkowiczów ..... Sledzę wątek wiernie, choć się nie wpisuję .... Czekam na kredyt ,, ale Prymulki prawie nasze .... Mam kilka fotek, tylko nie umiem wkleić, chyba, że mogę wysłać doMaksia.. Maksiu mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 16.02.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 jeszcze kilka pytanek: 1. czy przy wyborze kolorów dachówek , elewacji, trzeba się trzymać projektu?2. Jakie polecacie okna dachowe?3. Czy będzicie dogrzewać kominkiem i jak to rozwiązaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.02.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Witaj Iza. Przy wyborze koloru dachówek i elewacji nie trzeba się trzymać projektu My zdecydowalismy się na Veluxy Planujemy kominek z płaszczem wodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 16.02.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 U nas jest tak:1. Kolor pokrycia dachu, to była nasza radosna twórczość. Zresztą w projekcie nie ma nic na temat kolorów. Co najwyżej gmina może Ci coś takiego narzucić. W Niemczech ponoć jest to na porządku dziennym.2. Okna dachowe mamy fakro. Kupowałem je razem z blachodachówką i dostałem niezłą cenę. Z tego co wiem, to istnieje wersja z wywietrznikiem i bez, różniące się trochę ceną. 3. Kominek będzie pełnił funkcję dekoracyjno-użytkową, więc będzie pozbawiony bajerów, jedynie nadmuch do salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 16.02.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 czy masz jakieś przypuszczalne wyliczenia , ile zapłacisz za gaz przez sezon grzewczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 16.02.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Aga jakie są koszty tego z płaszczem ? i czy nie rozcieknie się albo nie zakamieni , słyszałam , niezbyt optymistyczne wieści na ten temat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 16.02.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Iza wszystkie informacje na temat Kominka mam z Forum Ci co mają są zadowoleni, a jak będzie kiedyś to trudno przewidzieć. Piec od c.o gazowego też sie kiedys zepsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.02.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 iza: oczywiscie ze mozesz przyslac zdjęcia, wszyscy z przyjemnoscią obejrzą. wyslij na adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.02.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 czekamy na te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 16.02.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.02.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Zdjęcia dotarły, są u mnie na stroncelink -> http://212.244.189.200/index.php?id=pr_izapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 17.02.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Dzięki Maksiu. Dzięki Wszystkim za podpowiedzi-odpowiedzi. Kilka następnych: 1. Co na tynki wewnątrz? 2. Jakie pomysły na sufity? 3. Jakie sufity w łazienkach? No i pozdrawiam nazrazie [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts