Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM W PRYMULKACH pracownia ARCHON

Recommended Posts

Aga, mam nadzieję, że będziesz nam tu streszczać wszystkie swoje przygody. Mam też nadzieję, że nie zaczniesz (i nie skończysz) sezonu budowlanego tak jak ja to miałem we zwyczaju. Czego Tobie i innym budowniczym serdecznie życzę. Oraz umiejętności podejmowania (trafnych) decyzji w skrajnym stresie i wyczerpaniu. :evil:

To by było na tyle straszenia. :D Budowanie jest wspaniałe, szczególnie na tym etapie jak widać postępy. To cieszy. A szczególnie cieszy perspektywa tych zimowych wieczorów przy kominku... jeżeli wiecie co mam na myśli.

Przed(?)Ostatni leniwy weekend czas zacząć. :wink:

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Maksiu. Zapytam więc u źródła czy on to on?

U nas pogoda wredna. Niby odwilż, ale śniegu coraz więcej. Właśnie słyszałem w radiu, że przyleciał pierwszy bocian. No to się musiał zdziwić. :D

Co sądzicie o prośbie studenta?

Prosze bardzo Tomku..

a co do studenta.. no cóż.. chce isc na łatwizne, pamietam ze swoich studiów długie noce spedzone nad kalką i powolne, sumienne rysowanie projektów rapitografem. O komputerach nie bylo wtedy mowy, ale przynajmniej te spedzone nad kalka noce uczyly sumiennosci, jeden nieprzemyslany ruch i rysowalo sie od poczatku... dziś wspominam to z usmiechem na twarzy, nie wazne co sie rysowalo, najwazniejsze ze sie rysowalo, to wazne doswiadczenie dziś procentuje

pozdrawiam

m.

Bocian powiadasz to sie musiał zdziwić :o :roll: :o

U nas wczoraj topniało, ale żeby nie bylo za dobrze to całą noc padał snieg więc nadal sytuacja bez zmian :evil:

Student niech pracuje - zresztą ja mu nie pomogę bo nic takiego nie posiadm i nie mam o tym zielonego pojęcia :wink: :)

Mam w palanach, Kasia ma juz wybudowany widać chyba trochę na zdjęciach u Maksia. O tutaj chyba trochę widać :

http://212.244.189.200/pics/prymulki/kasia/310105/017.jpg

Tu chyba widać dosyć dobrze widok jest z jednego pokoju na górze przez korytarz to okono na końcu to okno od pokoju nad garażem.

Ten korytarz wychodzi jak się zwęzi górna łazienkę o szerokość brodzika. Nie wiem czy dobrze to opisałam, ale nie mam tego wyrysowanego w projekcie :)