mTom 11.03.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Aga, mam nadzieję, że będziesz nam tu streszczać wszystkie swoje przygody. Mam też nadzieję, że nie zaczniesz (i nie skończysz) sezonu budowlanego tak jak ja to miałem we zwyczaju. Czego Tobie i innym budowniczym serdecznie życzę. Oraz umiejętności podejmowania (trafnych) decyzji w skrajnym stresie i wyczerpaniu. To by było na tyle straszenia. Budowanie jest wspaniałe, szczególnie na tym etapie jak widać postępy. To cieszy. A szczególnie cieszy perspektywa tych zimowych wieczorów przy kominku... jeżeli wiecie co mam na myśli. Przed(?)Ostatni leniwy weekend czas zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.03.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Będę streszczać wszytko dokładnie i nawet z obrazkami Dziekuje za życzenia. Wieczory przy kominku będą super w końcu będzimey mieli ogrzewanie podłogowe Ja tam weekend pracujący Ale tym co odpczywaja życze miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 11.03.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Dzięki seredeczne za fotki, choć już wcześniej znalazłam Czuję tak samo jak Wy ,z tą wiosną, adrenalinką i kominkiem , hehe... Dobrze znaleźć się wśród podobnych zapaleńców ) Życzę miłego weekendu ! Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gandi21 12.03.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Student 2 Roku Budownictwa prosi o pomoc - dostalem do narysowania projekt tego domku, moze ktos podzieli sie przynajmniej kilkoma rzutami z autocada?dzieki z gory[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.03.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 mTom: udalo sie namierzyć owego tajemniczego człowieka na zdjęciu, to mąż forumowiczki Katji czego się nie robic dla zakumplowanych prymulkowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Maksiu Ty to jest super gość Każdemu pomożesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.03.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Maksiu Ty to jest super gość Każdemu pomożesz nie na darmo moja grupa nazywa mnie praojcem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Mają rację A ja Zeusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.03.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Mają rację A ja Zusem O nie na ZUS'a sie nie zgadzam... zdecydowanie sie nie zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Maksiu ale ze mnie gapa Zeusem miałam cięzki dyżur wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.03.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Maksiu ale ze mnie gapa Zeusem miałam cięzki dyżur wybacz wybaczam w koncu Zeus musi wybaczac wszystko jak leci.. skoro mialas ciezki dyzur to pora odpoczac... rzuc w kąt komputer i odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Maksiu musze poczytać bo potem będę miala za dużo zaległości i mi się skrzynka zapcha Zresztą teraz czas na relaks Nawet snieg topnieje Tylko w górach jeszcze sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 13.03.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Dzięki Maksiu. Zapytam więc u źródła czy on to on? U nas pogoda wredna. Niby odwilż, ale śniegu coraz więcej. Właśnie słyszałem w radiu, że przyleciał pierwszy bocian. No to się musiał zdziwić. Co sądzicie o prośbie studenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.03.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Dzięki Maksiu. Zapytam więc u źródła czy on to on? U nas pogoda wredna. Niby odwilż, ale śniegu coraz więcej. Właśnie słyszałem w radiu, że przyleciał pierwszy bocian. No to się musiał zdziwić. Co sądzicie o prośbie studenta? Prosze bardzo Tomku.. a co do studenta.. no cóż.. chce isc na łatwizne, pamietam ze swoich studiów długie noce spedzone nad kalką i powolne, sumienne rysowanie projektów rapitografem. O komputerach nie bylo wtedy mowy, ale przynajmniej te spedzone nad kalka noce uczyly sumiennosci, jeden nieprzemyslany ruch i rysowalo sie od poczatku... dziś wspominam to z usmiechem na twarzy, nie wazne co sie rysowalo, najwazniejsze ze sie rysowalo, to wazne doswiadczenie dziś procentuje pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.03.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Bocian powiadasz to sie musiał zdziwić U nas wczoraj topniało, ale żeby nie bylo za dobrze to całą noc padał snieg więc nadal sytuacja bez zmian Student niech pracuje - zresztą ja mu nie pomogę bo nic takiego nie posiadm i nie mam o tym zielonego pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gandi21 13.03.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Prosba do Agi J.G - masz moze skany lub zdjecia tego projektu? te z linku ktory masz w sygnaturce sa kiepskiej jakosci i malo widacdzieki z gorypozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 13.03.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Witaj Gandi21. Niestety nie mamy nic innego poza tym co jest umieszczone w dzienniku i na stronie Archonu- wersja wyjściowa do naszego projektu. Podaj cos więcej o jakie szczegóły cichodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Mój mąz już udzielił odpowiedzi Mamy tylko takie rzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 14.03.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Aga czy to Wy macie korytarz do pokoju nad garażem w planach? jak to wyglada możesz mi przesłać ? Albo to Kasia miała , sorry , nie pamiętam ... i gdzie tego szukac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Mam w palanach, Kasia ma juz wybudowany widać chyba trochę na zdjęciach u Maksia. O tutaj chyba trochę widać : http://212.244.189.200/pics/prymulki/kasia/310105/017.jpg Tu chyba widać dosyć dobrze widok jest z jednego pokoju na górze przez korytarz to okono na końcu to okno od pokoju nad garażem. Ten korytarz wychodzi jak się zwęzi górna łazienkę o szerokość brodzika. Nie wiem czy dobrze to opisałam, ale nie mam tego wyrysowanego w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts