izapa 12.04.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 No i co Wy na to? Jakies komentarze poprosze, krzesla pomincie, wiem, ze nie wyszly ) Maksiu dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 12.04.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Czy wieksze pokoje (na poddaszu) bez okien dachowych beda ciemne? W jednym nasza sypialnia, wiec swiatlo dzienne nie jest tak potrzebne... Ale w drugim pokoj 12-letniej panny.. Aha dodam, ze sa tam okna balkonowe 1500 x 2200 i pokoje sa od zach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 12.04.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 No i fajnie, Iza. Podoba mi się. Co z pokojem nr na górze? Będzie miał okno dachowe? Myślę, że jeżeli zostawisz okna balkonowe, dachowe nie będą potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 12.04.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 maly pokoj i lazienka na gorze beda mialy okna dachowe i nad schodami tez bedzie okno. Czyli w sumie 3 dachowe + dwa balkonowe z wiekszych pokoi na gorze. W przyszlosci bedzie garaz i pokoj nad nim, wiec nie bedzie z tamtej strony budynku , (czyli od malego pokoju na gorze tez) okien, wiec sila rzeczy musi tam byc dachowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Izapa bardzo fajnie Ci to wyszło Miejsce na TV jest dokładnie to i tam to sie musi zmieścić nie ma innej opcji - w moim planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.04.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 izapa: opisz prosze dokladne usutuowanie domu wzgledem stron swiata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 12.04.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 wejscie od polnocy, ogrod od poludnia, salon i wiekdze pokoje na gorze - zach no i oczywiscie kotlownia, ubikacja i kuchnia moja (nie projektowa), czyli projekt. gabinet i na gorze lazienka, i maly pokoik od wschodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.04.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Izapa; a wzielas pod uwage słonce przy ustalaniu miejsca na telewizor... wydaje mi sie ze w tym miejscu bedziesz miala pieknie oswietlony telewizor popoludniem i wczesnym wieczorkiem (latem) przez slonce... z dwoch stron.. zarówno przez drzwi balkonowe od tarasu jak i od strony okna na zachodniej scianie... sam mam tak ustawiony dom i wiem ze tam jest sporo slonca. Jak bedziesz na budowe sprawdz jak swieci slonce na to miejsce gdzie chcesz miec telewizor.. zwlaszcza sprawdz poznym popoludniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 12.04.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 sorry troche poplatalam. Wejscie od polnocy , ogrod od poludnia , strona z kotlownia i u gory lazienka od wschodu , a salon i pokoik maly na gorze od zachodu. Kojarzysz? , bo zdaje sobie sprawe, ze nie jest to przejrzyste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.04.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Izapa: wystarczy ze napisalas ze wejscie od polnocy... reszte juz wynika z rysunków temat oswietlenia telewizora podtrzymuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 12.04.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Masz racje Maksiu , ale gdzie ja wstawie ten telewizor Bede zaslaniac okna ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.04.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 izapa: no to jest wlasie problem.. ja mam salon zaplanowany zupelnie inaczej.. przede wszystkim kominek mam na scianie oddzielajace salon od kuchni...a telezor wcisniety w kat miedzy drzwiami balkokowymi a oknem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 12.04.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Maksiu, a jak masz rozplanowaną łazienkę na górze? Gdzie są te 3 gniazdka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.04.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Tomku.. bedzie bardzo odrecznie.. bo nie mam teraz czasu bawic sie w sliczne rysunki techniczne.. na czerwono masz gniazdka z pradem.. na niebiesko oswietlenie... na srodku zakresowany to komin ktory przechodzi przez lazienke.. od komina do sciany bedzie postawiona scianka z regipsu z poleczkami na dwie strony, po lewej stronie od tej scianki kibelek.. na prawo wanna narozna.. na wprost wejscia umywalka z lustrem.. na lewo od umywalki okno.. jesli cos niezrozumiale wytlumaczylem to napisz.. postaram sie jeszcze raz wyjasnichttp://212.244.189.200/pics/prymulki/laz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 12.04.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Maksiu, czyli też masz zabrane z garderoby ... i nie masz pokoju nad garażem i korytarzyka do niego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 12.04.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Komin przez środek pomieszczenia? Hmmm, to daje, powiedzmy... pewne dodatkowe możliwości. Nie, wszystko jest jasne, dzięki. Czy ścianka będzie do samej góry (sufitu). Czy masz w łazience skos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.04.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 izapa: nie mam nic zabierane z garderoby.. moj projekt jest tylko podobny do prymulek... a nie sa to prymulki.. a korytarza do garazu nie mam.. bo ... go nie bedzie przy domu.. bedzie wolno stojacy garaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.04.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Nie, wszystko jest jasne, dzięki. Czy ścianka będzie do samej góry (sufitu). Czy masz w łazience skos? Czy do samej gory to nie wiem.. pomyslimy... a skos jest na scianie hmm jak to okreslic .. kibelek bedzie pod skosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Widze że nasz wątek się rozpisał czyli praca wre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 13.04.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Mam, aranżację wnętrza łazienki. Zrobiła szwagierka - architekt. Oczy mi się otworzyły, co tam można zrobić. A można wiele... Prymulkowicze, jak macie lub zamierzacie mieć drzwi wejściowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts