Aga J.G 13.04.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Tomeczku to pochwal się tymi aranżacjami ( jeśli możesz ). U nas będą z korytarzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 14.04.2005 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Drzwi wejsciowe do lazienki? U mnie tez z korytarzyka. Mniej lub wiecej po srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.04.2005 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 izapa: tylko pamietaj ze zgodnie z przepisami drzwi do lazienki musza sie otwierać na zewnątrz lazienki a nie do srodka m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 14.04.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 pamietam Maksiu, a co myslisz, ze korytarzyk za waski i drzwi sie nie zmieszcza, otwierane na zewnatrz? Korytarzyk bedzie mial ok 110 , drzwichyba 80 badz 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Zmieszcą się zmieszczą przetestowane w obecnym mieszkaniu Doszłąm do wniosku tu się mieszczą i da się żyć to tam też się zmieszczą i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 14.04.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Aga i ja mam tak w obecnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.04.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 wrzucielem na stronke www do podstronki Tomka projekty lazienek... z gory przepraszam za kipisz na stronie, ale naraze nie mam czasu tego obrabiac, zrobie to wieczorkiempozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 15.04.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Proszę o wszelkie uwagi i sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 15.04.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Tom masz lustrzane odbicie? Łazienka jest po prawej stronie ? Mnie bardziej się podoba opcja nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 15.04.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Iza, tak, mamy odbicie. Mówisz, że opcja druga? Ja z tych 2 zrobiłem kompilacyjną wersję trzecią. Maksiu, z tego co widzę nie puszczałeś instalacji w peszlach. Why? Pytam bo też się przymierzam do takiego rozwiązania. Niewątpliwie jest dużo tańsze. Czy ktoś mógłby mnie oświecić czy do otworu drzwiowego wejściowego szerokości (w murze) 110 można zamontować drzwi 90 czy muszą być 100 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.04.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Maksiu, z tego co widzę nie puszczałeś instalacji w peszlach. Why? Pytam bo też się przymierzam do takiego rozwiązania. Niewątpliwie jest dużo tańsze. Nie poszło w peselach.... bo mialem niedużo czasu... teścia miałem tylko na tydzień, a on elektryk i trzeba było robić szybko ... zastanawialem sie pozniej czy nie przerobic powoli sobie wszystkiego na peszele... ale dalem sobie spokoj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ja nie pooglądałma łazienek strona nie działa Ale co tam spróbuje jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.04.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 A jeszcze godzine temu działała... podejrzwam że znowu siadło zasilanie w całym budynku i serwer padł... niestety będę mógł to postawić dopiero w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Będę cierpliwa i zaczekma do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.04.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Widzialam projekty widziałam Teraz muszę znaleźć chwilkę żeby pokazać swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 19.04.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Aga, projekty? Masz już? Okna prawie zamówione. Drzwi wybrane: Gerda WX 20. Dobra cena, jakość też, tylko brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.04.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Tomku: a czy moglbym prosić o zestawienie okien, jakie i ile okien jest w prymulkach, napisz co w koncu wybrales i ile to Cie kosztowalo. Wymiary drzwi i cena?? pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 19.04.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Maksiu, dla Ciebie wsjo. Drzwi jakieś 2000 z zamontowaniem. Rzuć okiem na ich stronkę.Okna wybraliśmy Brugmann barwione z zewnątrz z szybą P2.Wymiary, no cóż trochę zmieniliśmy w stosunku do oryginału, jesteś zainteresowany? Cena, jakieś 7 i pół z robocizną, ale bez parapetów. Szczegółową wycenę odbieram dzisiaj. Maksiu, chyba pisałeś, ale przypomnij ilę Cię kosztowały materiały za elektrykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.04.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Maksiu, dla Ciebie wsjo. Drzwi jakieś 2000 z zamontowaniem. Rzuć okiem na ich stronkę. Okna wybraliśmy Brugmann barwione z zewnątrz z szybą P2. Wymiary, no cóż trochę zmieniliśmy w stosunku do oryginału, jesteś zainteresowany? Cena, jakieś 7 i pół z robocizną, ale bez parapetów. Szczegółową wycenę odbieram dzisiaj. Maksiu, chyba pisałeś, ale przypomnij ilę Cię kosztowały materiały za elektrykę? Tomek: wlasnie jestem zainteresowany zestawieniem wymiarowo cenowym okien Elektryke robił mi teść.. on przywiozl materialy.. nie mam pojecia ile kosztowaly.. szacuje ze gdybym mial kupic i zaplacic za robocizne to kosztowało by mnie wszytsko razem kolo 4-4,5 tys. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts