Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM W PRYMULKACH pracownia ARCHON

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Iza, tak, mamy odbicie. Mówisz, że opcja druga? Ja z tych 2 zrobiłem kompilacyjną wersję trzecią. :D

Maksiu, z tego co widzę nie puszczałeś instalacji w peszlach. Why? Pytam bo też się przymierzam do takiego rozwiązania. Niewątpliwie jest dużo tańsze.

Czy ktoś mógłby mnie oświecić czy do otworu drzwiowego wejściowego szerokości (w murze) 110 można zamontować drzwi 90 czy muszą być 100 cm?

Maksiu, z tego co widzę nie puszczałeś instalacji w peszlach. Why? Pytam bo też się przymierzam do takiego rozwiązania. Niewątpliwie jest dużo tańsze.

Nie poszło w peselach.... bo mialem niedużo czasu... teścia miałem tylko na tydzień, a on elektryk i trzeba było robić szybko :D ... zastanawialem sie pozniej czy nie przerobic powoli sobie wszystkiego na peszele... ale dalem sobie spokoj..

Maksiu, dla Ciebie wsjo.

Drzwi jakieś 2000 z zamontowaniem. Rzuć okiem na ich stronkę.

Okna wybraliśmy Brugmann barwione z zewnątrz z szybą P2.

Wymiary, no cóż trochę zmieniliśmy w stosunku do oryginału, jesteś zainteresowany? Cena, jakieś 7 i pół z robocizną, ale bez parapetów. Szczegółową wycenę odbieram dzisiaj.

Maksiu, chyba pisałeś, ale przypomnij ilę Cię kosztowały materiały za elektrykę?

Maksiu, dla Ciebie wsjo.

Drzwi jakieś 2000 z zamontowaniem. Rzuć okiem na ich stronkę.

Okna wybraliśmy Brugmann barwione z zewnątrz z szybą P2.

Wymiary, no cóż trochę zmieniliśmy w stosunku do oryginału, jesteś zainteresowany? Cena, jakieś 7 i pół z robocizną, ale bez parapetów. Szczegółową wycenę odbieram dzisiaj.

Maksiu, chyba pisałeś, ale przypomnij ilę Cię kosztowały materiały za elektrykę?

Tomek: wlasnie jestem zainteresowany zestawieniem wymiarowo cenowym okien :D

Elektryke robił mi teść.. on przywiozl materialy.. nie mam pojecia ile kosztowaly.. szacuje ze gdybym mial kupic i zaplacic za robocizne to kosztowało by mnie wszytsko razem kolo 4-4,5 tys.

m.