maksiu 27.04.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 tomku: poszlo mailem.. mam nadzieje ze zrozumiesz to co ci wyslalem.. w razie czego pytaj, ale mowie odrazu ze przegladam poczte i forum tylko wieczorami, robota na budowie az huczy.. padam na twarz ze zmeczenia, ale podoba mi sie to :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.04.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Maksiu podziwiałam pracę podziwiałam, fajnie masz u nas jeszcze trochę i też się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.04.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 fajnie mowisz? pewnie fajnie.. tylko mam już dość styrpianu.. bo kichne albo psikne to wylatuje ze mnie styropian... a cholerstwo takie malo smaczne... bbrrrr no i ten deszcz cholerny co nie daje pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.04.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Kichasz styropianem powiadasz i malo smaczny poiwem Ci tak że ja kicham kurzem od gruzu włosy też mam zamiast na lakier i żel to na kurz a ze smakiem też nie jest najlepiej i jeszcze zgrzyta między zębami Nie wiem co lepsze ale kiedys sie dowiem to odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.04.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 mając za sobą już etap kurzowy.. a teraz styropianowy.. to mysle ze wole jednak kurz.. styropian jakos szczegolnie mi nie wchodzi.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.04.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Czyli kurz smaczniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.04.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 z dwojga zlego - tak.. chociaż są przyjemniejsze rzeczy niż kurz i styropian, ktore zdecydowanie bardziej wole :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.04.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Maksiu! Wielkie dzięki. Jakże Ci się odwdzięczę...? Wydrukowałem, zrobiłem lustrzane odbicie. Będzie to stanowiło dla mnie inspirację (własnie Maksiu przysłał mi projekt rozmieszczenia tzw. punktów elektrycznych). Wczoraj, bo wreszcie pogoda na to pozwoliła, popracowałem fizycznie. Własnoręcznie zaorałem kawałek ziemi pod domem i posiałem trawkę. Znam więc ten ból, Maksiu. A styropian wcale nie jest taki zły. Np. kury bardzo go lubią wydziobywać. Dlatego m.in. stosuje się listwy startowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 28.04.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Tomek okno dachowe nad schodami masz jakiej firmy? Podobno tylko Velux ma taki sznurek do otwierania z dołu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.04.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Chyba Vellux, kurde już nie pamiętam. Wiem, że nie mam sznurka. Kombinuję jako ten koń co by to wymyślić, żeby to okno dało się łatwo myć i obsługiwać. Bez podręcznej drabinki nie rozbieriosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 28.04.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 wyceniono nam okna firmy oknoplast , 5-cio kom. z zewnątrz złoty dąb z założeniem i parapety gratis na 8500 zł. 3 szt.- 150 x 150 , 2 szt - 120 x 150 , jedno to duże balkonowe na taras nie pamiętam rozmiaru i 2 balkonowe na poddaszu. Razem 8 szt . Chyba o.k. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 28.04.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Iza, bardzo podobają mi się okna PCV w okleinie imitującej drewno, a barwienie jednostronne jest fajne, bo wewnątrz masz białe, które do wszystkiego pasują. Czy różnica pomiędzy dwustronnie białymi a tymi które Ty wybrałaś była duża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.04.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Cena całkiem cool. Bardzo podobna do mojej. Masz okleinowane czy barwione w masie? Szyby zwykłe czy jakieś P? Emila, różnica w cenie między białym a jednostronnie barwionym zależy od firmy u nas to było parę stówek. Więcej kosztuje dozbrojenie okien w szybę P2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 28.04.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 powiem szczerze, ze nawet nie wiem, jaka jest róznica w cenie... zapytam meza... nie interesowalam sie ta róznica , bo wiedzialam, ze chce takie , nie biale. Zadnego P w szybie nie ma , beda okienice, zbrojenia nie trzeba , to dobre do sklepów jubilerskich, i nie tanie..... 2 okna na poddaszu sa z fakro, jedno z veluxa , bo tylko velux ma sznur aha Tomek - barwione w masie, nie okleina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.04.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Widzę że temat budowlany bardzo sie rozwija Okna, prąd, styropian, sznureczki itp. sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.04.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Pewnie, że się rozwija. Wszak jesteśmy grupą budujących. Ciekawe jak tam dzisiaj Maksiu po konsumpcji kolejnej porcji styropianu? Pentan i styren chyba nie należą do najzdrowszych. Iza, na czym ten sznureczek polega? I mnie chyba jednak są fakro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 28.04.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Tomek ten sznurek nazywa sie Zestaw ZAZ 010 sluzy do otwierania okien z uchwytem zainstalowanym na wysokosci max do 6 m. pociagasz za sznurek i otwierasz okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.04.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 A czy przy pomocy tego sznurka można je również zamknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.04.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Bardzo ciekawe rozwiązanie z tym sznureczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 28.04.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Tomek tak, bo to jest taki podwojny sznurek jak przy roletach , w jedna strone ciagniesz i zamykasz , w druga otwierasz... Taki sznureczek kosztuje ok 80 zl. Jest jeszcze taki drazek teleskopowy ale on ma dlugosc tylko 100-183 cm, a sznurek do 6 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts