izapa 28.04.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 na stronie http://www.velux.com.pl/ : produkty-pozostale produkty-sterowniki-sterowniki manualne , tam znajdziesz o sznureczkach , a sa i sterowniki elektryczne dla mnie zadrogie , wystarczy sznureczek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.04.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Pewnie, że się rozwija. Wszak jesteśmy grupą budujących. Ciekawe jak tam dzisiaj Maksiu po konsumpcji kolejnej porcji styropianu? Pentan i styren chyba nie należą do najzdrowszych. Iza, na czym ten sznureczek polega? I mnie chyba jednak są fakro... dziekuje Tomku za troske... jeszcze zyje... oczywiscie dziejsza porcja styropianu pochłonięta.. jeszcze z tydzieen i przestanie mi on przeszkadzac... ale chyba az tak dlugo robic tego nie bede.. na dzien dzisiejszy mam dookoła domu na wysokość 3.5 m przyklejony styropian.. jutro jedziemy dalej.. od soboty przez 4 dni bede mial pomoc na budowie... dwoch fachowcow... wiec mozliwe ze juz we wtorek zaczniemy robić podbitke :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.04.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Widzę Maksiu że prace idą pełną parą Jaki dalszy plan działania co po ociepleniu i podbitce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.04.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Widzę Maksiu że prace idą pełną parą Jaki dalszy plan działania co po ociepleniu i podbitce ? a no ida prace powoli do przodu... od jutra powinny isc szybciej, bo bede mial dwóch znajomych do pomocy a konkretnie to sa budowlancy i to raczej ja bede im do pomocy niz oni mi pytasz aga co po podbitce?? odpoczynek.. jak najbardziej zasluzony... :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.04.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Maksiu a jak już sobie zasłużenie odpoczniesz to co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 30.04.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Wg mnie zrobi tynki wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.04.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Zobaczymy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 30.04.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Hej! A co Ty robisz w domu (w pracy?) w taką pogodę. Sio na działkę. Pewnie jest coś do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.04.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Ja w domu po pracy, odpoczywam bo jutro znowu do pracy Czekam na gości Sławek już popracował dzisiaj czekamy do poniedziałku na nowa porcję gruzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.04.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Wg mnie zrobi tynki wewnątrz. i brawo.. wygrałeś termos z kawą :D na 90% bedą to tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.04.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Tomek gratuluje wygrania konkursu A jak to wygląda czasowo Maksiu kiedy te tynki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 30.04.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Termos z kawą? Maksiu, jestem za. Wyślij mi pocztą... elektroniczną. Czym dzisiaj przyprawiłeś styropian? Jakie tynki będziesz robił? Stawiam na tradycyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.04.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Aga: jesli chcesz cokolwiek sie dowiedziec o moich planach budowlanych to poprostu zapytaj tomka.. jest bezbledny w swoich typach... a co do czasu to sierpien.. druga po polowa tegorocznego urlopu... oczywiscie tynki tradycyjne... oczywiscie w miedzyczasie cala masa drobnych robotek... pozdrawiam m ps. tomku.. masz juz dwa termosy z kawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Maksiu ja wiem że Tomek dobrze typuje ale mnie bardziej interesował czas niż kolejnośc prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.05.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Aga: ja bym najchetniej zrobil wszystko odrazu i już.. ale niestety moge operować tylko na oszczędnościach, a tych nie jest za wiele... w tym roku starczy tylko na ocieplenie, podbitke i tynki (ewentualnie zamiast tynków instalacja wodna, ale raczej tynki)pozdrm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 O widzisz teraz to już mi się wszystko wyjasniło Trzymam kciuki zeby szło zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 01.05.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Maksiu, nie mogę pić tyle kawy. Drugi z herbatą poproszę. Jak zamierzasz rozwiązać problem przyspieszonego schnięcia i w konsekwencji pękania tynków robionych w najciepleszym miesiącu? Ponoć to jest dosyć poważny problem. Polewać wodą niestety tego się nie da. Aga wytypować Ci kumulację w dużym lotku? Wyobraź sobie: przychodzisz do pracy i mówisz szefowej - a mnie to teraz lotto. I pewnie wprowadziłabyś się jeszcze na gwiazdkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Tomek o cyfry bardzo proszę Raczej na gwiazdkę bym się nie wprowadziła, bo pewne etapy budowy wymagają czasu, wiec nie ma co gonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 01.05.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Czekaj jak to było...? Nie pamiętam tych cyfr z reklamy. Zapytam jutro moje dziecko. On ma jakąś taką niesamowitą zdolność zapamiętywania takich dziwnych rzeczy. A jak się ma kupę kasy to pewne etapy można przeskoczyć. U mojego znajomego od momenty wbicia pierwszej łopaty do wprowadzenia się minęło 11 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Ale czy ja bym chciała żeby sufit spadl mi na głowę Zreszta 11 miesięcy to nie jest tak szybko, teraz to prawie norma Tomeczku te z reklamy to moje dziewczyny pamietaj bardzo dobrze tylko jakoś takie nie trafione może dlatego że ja nie Kowalska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts