Aga J.G 27.06.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Mam nadzieję że już teraz pójdzie szybciej i nie będzie tak pod górę Teraz to nie było wogóle taczkowania przyjechała pompa i wylali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.06.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Pompa? Sprytnie.Mam pytanie, jakie warstwy izolacji dajecie w wylewkach na parterze i piętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marciniewa 28.06.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 witam prmulkowców kupilismy z żona działkę, załatwiamy sprawy w gminie i postawimy nasz dom w prymulkach. co prawda dopiero koszę chwasty - ale od czegoś trzeba zacząć pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.06.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witam nowego Prymulkowicza Dobre i chwasty Tomeczku ten temat jest jeszcze odległy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilag 29.06.2005 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Ja również witam nowych Prymulkowiczów- szczególnie gorąco, bo jeczcze nie tak dawno sama dołączałam do tego zacnego grona.Przebrnęłam już przez "papierki" i za miesiąc, najdalej dwa, zaczynamy budowę.A działka do dziś nie jest wykoszona, tzn. mój mąż załatwił kosę spalinową i dwa popołudnia poświęcił, ale jeszcze 1/3 mu została, bo jesienią działka była zaorana więc teraz są straszne wyboje i nierówny teren a zielsko.... po pachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.06.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 witam marcinaiewe, moze pare slow o planach, jakie zmiany w stosunku do oryginalnego projektu? prosba do Tomka... moze pokazałbyś jakies fotki tynków, interesuja mnie zwlaszcza pomieszczenia typu gospodarczy, lazienki, kuchnia... ale i pokoje oczywiscie pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 29.06.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 No i mamy nowego prymulkowegi. Witamy marciniewa. I standardowy zestaw pytań: dlaczego prymulki, kiedy zaczynacie, gdzie budujecie...? Maksiu, porobię zdjęcia. Póki co, coś mnie łupnęło w krzyżu i mam problemy z postawą wyprostowaną. Ale teren rozplanowałem. Co Cię konkretnie interesuje w tych tynkach? Jakieś szczegóły? Co do grubości. U mnie wyszło od 1,5 cm do 2,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 To ja już poczekam na odpoweidzi na pytania moich kolegów Tomeczku to życzę dużo zdrowia A u nas mury idą do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 30.06.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Same dobre wiadomości: tynkowanie zakończone, prąd również, fizjoterapia odniosła skutek - mogę przyjmować postawę wyprostowaną. Gdyby jeszcze nie trzeba było za to wszystko płacić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Tomek to racja że koszty to najgorsza przyjemnośc A kiedy będą zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 30.06.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 A wysłałem dzisiaj rano Maksiowi. Mam nadzieję, że się nie zatruł styropianem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 sorrki za obsuwe czasową, ale ostatnio jestem strasznie zabiegany... fotki sa juz na stroniepozdr.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 01.07.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Dzięki Maksiu.Aga, możesz się pochwalić jakimiś zdjęciami ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.07.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Zdjęcia juz pooglądałam Jaki teraz plan ? Zdjęcia ścian będą wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 01.07.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Teoretycznie w poniedziałek wchodzi człowiek od rurek CO. Z tego wynika, że istenieje szansa, iż we czwartek zaczniemy wylewać jastrych (jak ja bardzo lubię te niemieckie naleciałości ). Potem sobie będzie schnąć, a my będziemy patrzeć i delektować się tym widokiem. W międzyczasie trzeba zrobić ogrodzenie (które zdemontowałem), przelecieć wapnem ściany, zająć się trochę otoczeniem domu, POSPRZĄTAĆ. Na marginesie i nawiasem pytając czy ktoś z was wyliczał ile będzie potrzeba pisaku i cementtu na wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.07.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 czyli na zimę będzie ciepło A u nas mury idą do góry Zaraz lecę na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 04.07.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Faceci od rurek weszli. Umiejscowienie kaloryferów, wbrew pozorom, to wielki problem i dylemant. Było trochę główkowania.Mamy prąd i można sobie popstrykać. Dzięki temu można dłużej popracować.Całą sobotę myliśmy okna i sprzątaliśmy po tym tynkowym Sajgonie. Mycie okna nad schodami do najprzyjemniejszych nie należy. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reteki 04.07.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witam wszystkich PRYMULKOWICZÓW, od dłuższego śledzę wasz wątek, no i zamówiłem prymulke 3 odbicie lustrzane. Będe budował (wszystko zależy od tego czy i kiedy otrzymam kredyt) w pobliżu Bydgoszczy.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.07.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witam wszystkich PRYMULKOWICZÓW, od dłuższego śledzę wasz wątek, no i zamówiłem prymulke 3 odbicie lustrzane. Będe budował (wszystko zależy od tego czy i kiedy otrzymam kredyt) w pobliżu Bydgoszczy. Pozdrawiam wszystkich. Witaj Reteki... napisz kilka slow.. dlaczego prymulki... co zmieniasz.. dlaczego... gdzie dokladnie kolo Bydgoszczy sie budujesz.. bywam w tamtych rejonach, wiec moze kiedys sie spotkamy pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.07.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witaj Reteki Pytania Maksiu już zadał więc teraz czekam na odpowiedź Tomku wiedzieliśmy że mycie okna nad klatką będzie wyzwaniem Ty to już przeżyłeś na własnej skórze A u nas mury idą do góry zdjęcia będą we środę bo nie ma Sławka a zdjęcia robiona są kamerę mi nie chce się jej tachać Tomek czekam na zdjęcia rozmieszczenia kaloryferów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts