Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SOLIDNI LUBELSKIE

Recommended Posts

• 11 months później...

Dodam do tej miłej listy, mojego głównego wykonawcę

Pan TADEUSZ R.

Powiem tak, to "człowiek-orkiestra" jego ekipa robi wsio, a jak czegoś nie robi to juz jego głowa, zeby dobrego podwykonawcę znależć i co ważne "autoryzować" jego umiejetności.

Mam porównanie, bo zaczynal budowę mojego domu typowy "złotousty" oszust, brakorób i jak niestety sie przekonałem również "lepkie rączki"....pełne namiary tego oszusta podam jak wreszcie stworzymy "czarną" lubelska liste.

p.s. Aktualizuje......niestety "mój" majster juz nie ma mozliwości przyjmowania zleceń na 2009........prosił o nie udostepnianie jego telefonu kom.........sorki dla wszystkich, ale musiałem uzyskać jego zgodę.......co jak sądzę jest zrozumiałe dla wszystkich.

• 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...

Mam porównanie, bo zaczynal budowę mojego domu typowy "złotousty" oszust, brakorób i jak niestety sie przekonałem również "lepkie rączki"....pełne namiary tego oszusta podam jak wreszcie stworzymy "czarną" lubelska liste.

może podaj więc więcej informacji o tym "złotoustym" żeby ktoś się "nie nadział...."

Witam

Dachy .Pan Brogowski . Dach zrobiony bardzo dobrze i bardzo szybko . Pomogł w zakupie materiałów na dach .Ceny dzieki "jego" upustom były nie do przebicia przez inne hurtownie . Generalnie jedna z najlepiej zrobionych rzeczy w trakcie budowy .

pozdrawiam

rowniez o namiary prosze ....

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 months później...
  • 1 month później...

Witam

Zdecydowanie odradzam współpracę z Waldemarem Wnuczkiem (pochodzą z Kraśnika działają na terenie W-wy i Lublina). Jego ekipa trudni się zabudową K-G, malowaniem, układaniem glazury, i budową kominka. Do każdej z powyższych czynności mam uzasadnione zastrzeżenia. Prace nad kominkiem po n-tej poprawce zostały porzucone (chyba nie czuł się na siłach, żeby zrobić kominek prosto). Musiał to poprawiać inny fachowiec. Do dnia dzisiejszego (od 22 września) nie udało mi się skontaktować z ww. panem. Wystrzegajcie się kontaktu na nr telefonu 608-802-110, 501-255-751.

Pozdrawiam