Aluland 23.01.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 kamieniarstwo i kominki - GRANBUD z Zamościa, wykonują prace na terenie całej Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dannnb 20.01.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ja również mogę polecić konkretnego wykonawcę kominków. P. Michał Zając - tel. mogę podać na priv_a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cyborg 20.01.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Biuro projektowe w Lublinie na Bursakach W.Wartacz Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 20.01.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Bez zbednych słow. Polecam sympatycznego faceta, który chociaz nieco drogi to jednak bardzo profesjonalnie i dokładnie wykonał moja studnię. Pan ADAM WILCZYŃSKI telefon na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 22.01.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam Dachy .Pan Brogowski . Dach zrobiony bardzo dobrze i bardzo szybko . Pomogł w zakupie materiałów na dach .Ceny dzieki "jego" upustom były nie do przebicia przez inne hurtownie . Generalnie jedna z najlepiej zrobionych rzeczy w trakcie budowy . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 28.01.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Polecam budowlańca,fachowy i solidny okolice Kraśnika.Pan Wojtek tel.609 833 806; tel. 663 166 976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 31.01.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Dodam do tej miłej listy, mojego głównego wykonawcęPan TADEUSZ R. Powiem tak, to "człowiek-orkiestra" jego ekipa robi wsio, a jak czegoś nie robi to juz jego głowa, zeby dobrego podwykonawcę znależć i co ważne "autoryzować" jego umiejetności. Mam porównanie, bo zaczynal budowę mojego domu typowy "złotousty" oszust, brakorób i jak niestety sie przekonałem również "lepkie rączki"....pełne namiary tego oszusta podam jak wreszcie stworzymy "czarną" lubelska liste. p.s. Aktualizuje......niestety "mój" majster juz nie ma mozliwości przyjmowania zleceń na 2009........prosił o nie udostepnianie jego telefonu kom.........sorki dla wszystkich, ale musiałem uzyskać jego zgodę.......co jak sądzę jest zrozumiałe dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 02.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 I kolejny bardzo sympatyczny wpis na liste Pan Tadeusz Pazur......i jego ekipa......powinienem tutaj postawic znak rowności......bo ta ekipa to super wykonana karpiówka!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 05.04.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 pragnę polecić producenta stolarki okiennej, firma Alglass z Lublina, szybko cenowo realnie, profesjonalne podejście do zagadnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiki1710 14.04.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Dach-Roman P.Wykończeniówka-Adam B.Numery tel. na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebarc 18.05.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Mam porównanie, bo zaczynal budowę mojego domu typowy "złotousty" oszust, brakorób i jak niestety sie przekonałem również "lepkie rączki"....pełne namiary tego oszusta podam jak wreszcie stworzymy "czarną" lubelska liste. może podaj więc więcej informacji o tym "złotoustym" żeby ktoś się "nie nadział...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregcc 24.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 A kogo polecicie na fundamenty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soNIa_m 25.05.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 I kolejny bardzo sympatyczny wpis na liste Pan Tadeusz Pazur......i jego ekipa......powinienem tutaj postawic znak rowności......bo ta ekipa to super wykonana karpiówka!!!!!!!!! bylabym wdzięczna za namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soNIa_m 25.05.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witam Dachy .Pan Brogowski . Dach zrobiony bardzo dobrze i bardzo szybko . Pomogł w zakupie materiałów na dach .Ceny dzieki "jego" upustom były nie do przebicia przez inne hurtownie . Generalnie jedna z najlepiej zrobionych rzeczy w trakcie budowy . pozdrawiam rowniez o namiary prosze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 25.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 I kolejny bardzo sympatyczny wpis na liste Pan Tadeusz Pazur......i jego ekipa......powinienem tutaj postawic znak rowności......bo ta ekipa to super wykonana karpiówka!!!!!!!!! bylabym wdzięczna za namiary na priv Mówisz i........masz Poszlo na priva........pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soNIa_m 25.05.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Poszlo na priva........pozdrawiam dzieki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papolinek 04.06.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Szukam kogos do gładzi na 3 razy naciaganej na tynku cementowo wapiennym.Ceny i kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktor lublin 20.06.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 polece grupe buduja od fndamentów po dach szczególy na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaArek 06.09.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Może ktoś poleci dobrego i niezbyt drogiego wykonawcę mebli kuchennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piast 14.10.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 WitamZdecydowanie odradzam współpracę z Waldemarem Wnuczkiem (pochodzą z Kraśnika działają na terenie W-wy i Lublina). Jego ekipa trudni się zabudową K-G, malowaniem, układaniem glazury, i budową kominka. Do każdej z powyższych czynności mam uzasadnione zastrzeżenia. Prace nad kominkiem po n-tej poprawce zostały porzucone (chyba nie czuł się na siłach, żeby zrobić kominek prosto). Musiał to poprawiać inny fachowiec. Do dnia dzisiejszego (od 22 września) nie udało mi się skontaktować z ww. panem. Wystrzegajcie się kontaktu na nr telefonu 608-802-110, 501-255-751.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts