Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SOLIDNI LUBELSKIE

Recommended Posts

Nie polecam firmy "Kozłowski" drzwi.W listopadzie minie rok od zgołszenia reklamacji.Drzwi /wejściowe/kosztowały sporo kasy i ruszają się zawiasy w futrynie.Pierwszy serwisant chciał to załatwić za pomocą wystruganych patyczków.Drugi autorytatywnie stwierdził,że w tych drzwiach zawiasy muszą się ruszać bo ten typ/drzwi/ tak ma.Dno totalne.

• 1 year później...

Witaj - czy moglbys podeslac na priv namiary na Pana Tadeusza? Bede budowal w przyszlym roku wiec chetnie zarezerwuje kolejke.

Dzieki!

Dodam do tej miłej listy, mojego głównego wykonawcę

Pan TADEUSZ R.

Powiem tak, to "człowiek-orkiestra" jego ekipa robi wsio, a jak czegoś nie robi to juz jego głowa, zeby dobrego podwykonawcę znależć i co ważne "autoryzować" jego umiejetności.

Mam porównanie, bo zaczynal budowę mojego domu typowy "złotousty" oszust, brakorób i jak niestety sie przekonałem również "lepkie rączki"....pełne namiary tego oszusta podam jak wreszcie stworzymy "czarną" lubelska liste.

p.s. Aktualizuje......niestety "mój" majster juz nie ma mozliwości przyjmowania zleceń na 2009........prosił o nie udostepnianie jego telefonu kom.........sorki dla wszystkich, ale musiałem uzyskać jego zgodę.......co jak sądzę jest zrozumiałe dla wszystkich.