magra77 23.01.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witam!Potrzebuję pilnie dobrej ekipy lub jednego człowieka z Torunia lub okolicy do remontu i przebudowy mieszkania. Chodzi mi o wyburzenie dwóch ścian, postawienie jednej, gładź, kafelki, hydraulika, cyklinowanie podłóg itp.Zależy mi na solidności, uczciwości i punktualności w wykonaniu.Bardzo proszę o jakieś namiary. Jest to mieszkanie puste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 24.01.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witam! Potrzebuję pilnie dobrej ekipy lub jednego człowieka z Torunia lub okolicy do remontu i przebudowy mieszkania. Chodzi mi o wyburzenie dwóch ścian, postawienie jednej, gładź, kafelki, hydraulika, cyklinowanie podłóg itp. Zależy mi na solidności, uczciwości i punktualności w wykonaniu. Bardzo proszę o jakieś namiary. Jest to mieszkanie puste. To stare budownictwo?kamiennica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymon 25.01.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 WitamRemonty ,wykończenia referencje667 025-493 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts