Rom 12.02.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 ja k nie masz nowego to daj stare MY CHCEMY SZYMKA!!!! a WIECZOREM POPROSZĘ OCZYWIŚCIE AKTUALNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.02.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 ja k nie masz nowego to daj stare MY CHCEMY SZYMKA!!!! a WIECZOREM POPROSZĘ OCZYWIŚCIE AKTUALNE obiecuję wieczorkiem ale tylko stare. Mąż mi zabrał aparat i laptopa a na nim są zgrane aktualne zdjęcia. Na wieczór obiecuję solidną porcję zdjęć. I może wkleję do Zdjęć z dzieciństwa jakieś kompromitujące zdjęcia tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 ja k nie masz nowego to daj stare MY CHCEMY SZYMKA!!!! a WIECZOREM POPROSZĘ OCZYWIŚCIE AKTUALNE obiecuję wieczorkiem ale tylko stare. Mąż mi zabrał aparat i laptopa a na nim są zgrane aktualne zdjęcia. Na wieczór obiecuję solidną porcję zdjęć. I może wkleję do Zdjęć z dzieciństwa jakieś kompromitujące zdjęcia tatusia a mioże mamusie jescze dodasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.02.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Mamusia to już swoje zdjęcia we wątku z dzieństwa wkleiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Mamusia to już swoje zdjęcia we wątku z dzieństwa wkleiła ale chodziło mi o aktualne zdjęcie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 12.02.2008 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 a masz już ekipę do elewacji? tynk wybrany? ps. buu.. domek super - zazdroszczę tego osłoniętego "wejścia" do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.02.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Mamusia to już swoje zdjęcia we wątku z dzieństwa wkleiła ale chodziło mi o aktualne zdjęcie tutaj i może jeszcze mam zatańczyć kankana No może coś tam wkleję ale jest jeden warunek, domyślasz się pewne jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.02.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 a masz już ekipę do elewacji? tynk wybrany? ps. buu.. domek super - zazdroszczę tego osłoniętego "wejścia" do domu No właśnie, jakie planujecie elewacje tzn. jaki tynk, kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 hahahaa moje zdjęcie widziałas na naszej klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.02.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 hahahaa moje zdjęcie widziałas na naszej klasie A Ty mojego nie widziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 a masz już ekipę do elewacji? tynk wybrany? ps. buu.. domek super - zazdroszczę tego osłoniętego "wejścia" do domu ekipe mam - ja, ojciec, teść, wója i szwagier tynk nie wybrany - ale zastanawiamy sie nad białym jeżeli chodzi o odsłonięte wejście to myslimy nad jego zabudową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 hahahaa moje zdjęcie widziałas na naszej klasie A Ty mojego nie widziałeś? ale chce jescze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.02.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 No prosze jak się towarzystwo rozgadało Śliczne macie wszyscy dzieciaki Jak sobie przypomne moich w tym wieku to aż się łezka w oku kręci.... a tak dawno to było, a takie słodkie przylepy to były więc cieszcie się z wieku Waszych dzieci i nie narzekajcie na ...ząbkowanie to pikuś w porównaniu z tym co czeka Was później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.02.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 No prosze jak się towarzystwo rozgadało Śliczne macie wszyscy dzieciaki Jak sobie przypomne moich w tym wieku to aż się łezka w oku kręci.... a tak dawno to było, a takie słodkie przylepy to były więc cieszcie się z wieku Waszych dzieci i nie narzekajcie na ...ząbkowanie to pikuś w porównaniu z tym co czeka Was później Prosimy o zdjęcia i nie strasz nas bo mój ma 4,5 r. i już mi się daje we znaki. Co to będzie jak zacznie chodzić na panienki i piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.02.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 hahahaa moje zdjęcie widziałas na naszej klasie A Ty mojego nie widziałeś? ale chce jescze Oj Romku i co ja mam z Tobą zrobić????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 hahahaa moje zdjęcie widziałas na naszej klasie A Ty mojego nie widziałeś? ale chce jescze Oj Romku i co ja mam z Tobą zrobić????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.02.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 a masz już ekipę do elewacji? tynk wybrany? ps. buu.. domek super - zazdroszczę tego osłoniętego "wejścia" do domu ekipe mam - ja, ojciec, teść, wója i szwagier tynk nie wybrany - ale zastanawiamy sie nad białym jeżeli chodzi o odsłonięte wejście to myslimy nad jego zabudową Widzę, że nie tylko ja planuję białą elewację Tylko teraz głowię się jaki dać tynk, że był w miarę praktyczny (jeśli mozna mówić o czymś takim przy białym kolorze). Co do ekipy to mam podobny skład: mąż, tata i wujek. Tynk zlecam fachowcom. Biorą 10 pln za m2, są sprawdzeni to niech robią. Dla nas wystarczy robory w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Monisiu a w jakim kolorze dajesz dół????chodzi mi o ścianę fundamentową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.02.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Właśnie się nad tym zastanawiam. Dach mam czerwony, stolarka i orynnowanie białe. Teraz muszę dobrać kostkę, taras, ganek i wtedy może coś wymyślę. Mam kilka zdjęć domów w takiej kolorystyce jak moja tylko muszę je odnaleźć (mój małżonek gdzieś je zapisał tylko nie pamięta gdzie a że plików mamy sporo...). A ty masz jakąś koncepcję?A co dokładniej planujesz zrobić wejściem, chcesz powiększyć wiatrołap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.02.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 http://images32.fotosik.pl/140/df3e7aeacd3211a4med.jpg http://images25.fotosik.pl/156/66b8c5724ced09dfmed.jpg http://images30.fotosik.pl/157/589aac6324520af1med.jpg Trochę słabo na tych zdjęciach widać, ale robiłam jes pod kotem okien. Tak patrzę na nie i chyba będzie czerwień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts