Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Avy i Marka

ava80

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja k nie masz nowego to daj stare :D :D

MY CHCEMY SZYMKA!!!! :D :D :D

a WIECZOREM POPROSZĘ OCZYWIŚCIE AKTUALNE :D

obiecuję wieczorkiem ale tylko stare. Mąż mi zabrał aparat i laptopa a na nim są zgrane aktualne zdjęcia. Na wieczór obiecuję solidną porcję zdjęć. I może wkleję do Zdjęć z dzieciństwa jakieś kompromitujące zdjęcia tatusia :lol:

ja k nie masz nowego to daj stare :D :D

MY CHCEMY SZYMKA!!!! :D :D :D

a WIECZOREM POPROSZĘ OCZYWIŚCIE AKTUALNE :D

obiecuję wieczorkiem ale tylko stare. Mąż mi zabrał aparat i laptopa a na nim są zgrane aktualne zdjęcia. Na wieczór obiecuję solidną porcję zdjęć. I może wkleję do Zdjęć z dzieciństwa jakieś kompromitujące zdjęcia tatusia :lol:

a mioże mamusie jescze dodasz? :lol:

a masz już ekipę do elewacji? tynk wybrany?

;)

ps. buu.. domek super - zazdroszczę tego osłoniętego "wejścia" do domu

ekipe mam - ja, ojciec, teść, wója i szwagier :lol: :lol: :lol: :lol:

tynk nie wybrany - ale zastanawiamy sie nad białym

jeżeli chodzi o odsłonięte wejście to myslimy nad jego zabudową

No prosze jak się towarzystwo rozgadało :lol: Śliczne macie wszyscy dzieciaki :lol: :lol: :lol: Jak sobie przypomne moich w tym wieku to aż się łezka w oku kręci.... a tak dawno to było, a takie słodkie przylepy to były :roll: :( więc cieszcie się z wieku Waszych dzieci i nie narzekajcie na ...ząbkowanie :lol: to pikuś w porównaniu z tym co czeka Was później 8)

No prosze jak się towarzystwo rozgadało :lol: Śliczne macie wszyscy dzieciaki :lol: :lol: :lol: Jak sobie przypomne moich w tym wieku to aż się łezka w oku kręci.... a tak dawno to było, a takie słodkie przylepy to były :roll: :( więc cieszcie się z wieku Waszych dzieci i nie narzekajcie na ...ząbkowanie :lol: to pikuś w porównaniu z tym co czeka Was później 8)

Prosimy o zdjęcia i nie strasz nas bo mój ma 4,5 r. i już mi się daje we znaki. Co to będzie jak zacznie chodzić na panienki i piwko :roll:

a masz już ekipę do elewacji? tynk wybrany?

;)

ps. buu.. domek super - zazdroszczę tego osłoniętego "wejścia" do domu

ekipe mam - ja, ojciec, teść, wója i szwagier :lol: :lol: :lol: :lol:

tynk nie wybrany - ale zastanawiamy sie nad białym

jeżeli chodzi o odsłonięte wejście to myslimy nad jego zabudową

Widzę, że nie tylko ja planuję białą elewację :lol: Tylko teraz głowię się jaki dać tynk, że był w miarę praktyczny (jeśli mozna mówić o czymś takim przy białym kolorze).

Co do ekipy to mam podobny skład: mąż, tata i wujek. Tynk zlecam fachowcom. Biorą 10 pln za m2, są sprawdzeni to niech robią. Dla nas wystarczy robory w środku.

Właśnie się nad tym zastanawiam. Dach mam czerwony, stolarka i orynnowanie białe. Teraz muszę dobrać kostkę, taras, ganek i wtedy może coś wymyślę. Mam kilka zdjęć domów w takiej kolorystyce jak moja tylko muszę je odnaleźć (mój małżonek gdzieś je zapisał tylko nie pamięta gdzie a że plików mamy sporo...).

A ty masz jakąś koncepcję?

A co dokładniej planujesz zrobić wejściem, chcesz powiększyć wiatrołap?