Rom 12.02.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 i pewnie ślub też weźmie z mamusią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.02.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 no mam nadzieję, że do tego czasu odkocha się i znajdzie nową dziewczynę. Narazie toleruje tylko dwie kobiety jako potencjalne narzeczone: mnie i swoją siostrę cioteczną lat 9. Zresztą to miłość odwzajemniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 no mam nadzieję, że do tego czasu odkocha się i znajdzie nową dziewczynę. Narazie toleruje tylko dwie kobiety jako potencjalne narzeczone: mnie i swoją siostrę cioteczną lat 9. Zresztą to miłość odwzajemniona. no to widzę, że gustuje w starszych i bardziej doświadczonych życiowo kobietach. Ja sie powoli pożegnam. Trzeba iśc spać bo jutro rano znowu dziennik zawyje Dobranoc Monisiu Słodkich snów dla Ciebie i Twojego pięknookiego Szymka PaPa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.02.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 no mam nadzieję, że do tego czasu odkocha się i znajdzie nową dziewczynę. Narazie toleruje tylko dwie kobiety jako potencjalne narzeczone: mnie i swoją siostrę cioteczną lat 9. Zresztą to miłość odwzajemniona. no to widzę, że gustuje w starszych i bardziej doświadczonych życiowo kobietach. Ja sie powoli pożegnam. Trzeba iśc spać bo jutro rano znowu dziennik zawyje Dobranoc Monisiu Słodkich snów dla Ciebie i Twojego pięknookiego Szymka PaPa Dobranoc, do jutra, życzę przespanej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 13.02.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 no ładnie ładnie... człowiek sobie tu spokojnie robi łazienkę, żeby na forum zaprezentować, a myszy harcują... dzieciaki macie boskie. Juz wiem z kim młoda sie będzie bawić w piaskownicy za jakiś czas ROM - musisz córę przywieźć, bo w okolicy niewiele mam dzieci na sobotenie popołudnia obiecuje dawać jeść i pić Monisiu - informuję, że kandydat na "narzeczonego wel zięcia" w pełni zaakceptowany ROM - widziałeś mnie w barrdzo zaaaaawansowanym stanie. Nawet na naszej - klasie lepiej wyglądam. Zresztą profil Moniki widziałam, a gdzie szukac twojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Kandydatura narzeczonej również pozytywnie rozpatrzona Ava, ładnie to tak podglądać mnie na NK i zaproszenia nie wwsłać Romek jest u mnie na NK na 3 stronie. Czekamy na łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 no ładnie ładnie... człowiek sobie tu spokojnie robi łazienkę, żeby na forum zaprezentować, a myszy harcują... ups dzieciaki macie boskie. Juz wiem z kim młoda sie będzie bawić w piaskownicy za jakiś czas ROM - musisz córę przywieźć, bo w okolicy niewiele mam dzieci na sobotenie popołudnia obiecuje dawać jeść i pić dobra to jesteśmy umówieni ROM - widziałeś mnie w barrdzo zaaaaawansowanym stanie. Nawet na naszej - klasie lepiej wyglądam. Zresztą profil Moniki widziałam, a gdzie szukac twojego? mi się bardzo podoba taki zaawansowany stan. Dla mnie brzuszki są piękne jeżeli chodzi o znalezienie mnie - Monika w podpisie ma linka do klanu Muratora na naszej-klasie. Tam mnie znajdziesz Daj znać czy Ci się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Romek jest u mnie na NK na 3 stronie. Czekamy na łazienkę no ładnie - zostałem zdemaskowany ja też czekam na łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Romek jest u mnie na NK na 3 stronie. Czekamy na łazienkę no ładnie - zostałem zdemaskowany ja też czekam na łazienkę wybacz, to był przypadek, to tak pod wpływem chwili. Strasznie się wstydzę. Wdać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Romek jest u mnie na NK na 3 stronie. Czekamy na łazienkę no ładnie - zostałem zdemaskowany ja też czekam na łazienkę wybacz, to był przypadek, to tak pod wpływem chwili. Strasznie się wstydzę. Wdać? a nie widziałaś tych uśmiechów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Widziałam, widziałam Ava, kończ łazienkę bo okaże się, że to niedługo będzie wątek mój i Romka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Widziałam, widziałam Ava, kończ łazienkę bo okaże się, że to niedługo będzie wątek mój i Romka no właśnie - musimy dać sobie na wstrzymanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Romek, mamy Avę. Domyśl się gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.02.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 No prosze jak się towarzystwo rozgadało Śliczne macie wszyscy dzieciaki Jak sobie przypomne moich w tym wieku to aż się łezka w oku kręci.... a tak dawno to było, a takie słodkie przylepy to były więc cieszcie się z wieku Waszych dzieci i nie narzekajcie na ...ząbkowanie to pikuś w porównaniu z tym co czeka Was później Prosimy o zdjęcia i nie strasz nas bo mój ma 4,5 r. i już mi się daje we znaki. Co to będzie jak zacznie chodzić na panienki i piwko Ależ ja Was wcale nie straszę... prawdę świętą mówię.... mój starszy syn właśnie zaczął kolejny etap w swoim życiu pt. Panienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Romek, mamy Avę. Domyśl się gdzie nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 No prosze jak się towarzystwo rozgadało Śliczne macie wszyscy dzieciaki Jak sobie przypomne moich w tym wieku to aż się łezka w oku kręci.... a tak dawno to było, a takie słodkie przylepy to były więc cieszcie się z wieku Waszych dzieci i nie narzekajcie na ...ząbkowanie to pikuś w porównaniu z tym co czeka Was później Prosimy o zdjęcia i nie strasz nas bo mój ma 4,5 r. i już mi się daje we znaki. Co to będzie jak zacznie chodzić na panienki i piwko Ależ ja Was wcale nie straszę... prawdę świętą mówię.... mój starszy syn właśnie zaczął kolejny etap w swoim życiu pt. Panienki Cześc Aniu nareszcie jestes ale ten okres jest bardzo miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.02.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 No prosze jak się towarzystwo rozgadało Śliczne macie wszyscy dzieciaki Jak sobie przypomne moich w tym wieku to aż się łezka w oku kręci.... a tak dawno to było, a takie słodkie przylepy to były więc cieszcie się z wieku Waszych dzieci i nie narzekajcie na ...ząbkowanie to pikuś w porównaniu z tym co czeka Was później Prosimy o zdjęcia i nie strasz nas bo mój ma 4,5 r. i już mi się daje we znaki. Co to będzie jak zacznie chodzić na panienki i piwko Ależ ja Was wcale nie straszę... prawdę świętą mówię.... mój starszy syn właśnie zaczął kolejny etap w swoim życiu pt. Panienki Cześc Aniu nareszcie jestes ale ten okres jest bardzo miły Który okres jest miły ...i dla kogo...dla mnie czy dla syna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Romek, mamy Avę. Domyśl się gdzie nie wiem Romku, spójrz trochę wyżej na moje posty. Tam jest podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Romek, mamy Avę. Domyśl się gdzie nie wiem Romku, spójrz trochę wyżej na moje posty. Tam jest podpowiedz. masz na mysli Klan??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 No prosze jak się towarzystwo rozgadało Śliczne macie wszyscy dzieciaki Jak sobie przypomne moich w tym wieku to aż się łezka w oku kręci.... a tak dawno to było, a takie słodkie przylepy to były więc cieszcie się z wieku Waszych dzieci i nie narzekajcie na ...ząbkowanie to pikuś w porównaniu z tym co czeka Was później Prosimy o zdjęcia i nie strasz nas bo mój ma 4,5 r. i już mi się daje we znaki. Co to będzie jak zacznie chodzić na panienki i piwko Ależ ja Was wcale nie straszę... prawdę świętą mówię.... mój starszy syn właśnie zaczął kolejny etap w swoim życiu pt. Panienki Cześc Aniu nareszcie jestes ale ten okres jest bardzo miły Który okres jest miły ...i dla kogo...dla mnie czy dla syna?? no dla syna oczywiście Aniu wszyscy już sie pochwalili swoimi dzieciaczkami czekamy jescze na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts