monia77w1 13.02.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Romek, mamy Avę. Domyśl się gdzie nie wiem Romku, spójrz trochę wyżej na moje posty. Tam jest podpowiedz. masz na mysli Klan??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 byłem - widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.02.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 No prosze jak się towarzystwo rozgadało Śliczne macie wszyscy dzieciaki Jak sobie przypomne moich w tym wieku to aż się łezka w oku kręci.... a tak dawno to było, a takie słodkie przylepy to były więc cieszcie się z wieku Waszych dzieci i nie narzekajcie na ...ząbkowanie to pikuś w porównaniu z tym co czeka Was później Prosimy o zdjęcia i nie strasz nas bo mój ma 4,5 r. i już mi się daje we znaki. Co to będzie jak zacznie chodzić na panienki i piwko Ależ ja Was wcale nie straszę... prawdę świętą mówię.... mój starszy syn właśnie zaczął kolejny etap w swoim życiu pt. Panienki Cześc Aniu nareszcie jestes ale ten okres jest bardzo miły Który okres jest miły ...i dla kogo...dla mnie czy dla syna?? no dla syna oczywiście Aniu wszyscy już sie pochwalili swoimi dzieciaczkami czekamy jescze na Ciebie Dla syna to jest miły ale dla mnie mniej.... ja nie chcę jeszcze zostać babcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.02.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 byłem - widziałem Jak Was znaleźć na n-k??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 byłem - widziałem Jak Was znaleźć na n-k??? Klan muratora w podpisie Moniki A ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.02.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 byłem - widziałem Jak Was znaleźć na n-k??? Klan muratora w podpisie Moniki A ciebie??? Byłam, widziałam, a czemu sie tak zakamuflowałeś Romku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Boi się, że go wszyskie odwiedzimy i dostanie manto od żonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.02.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Boi się, że go wszyskie odwiedzimy i dostanie manto od żonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Boi się, że go wszyskie odwiedzimy i dostanie manto od żonki żeby tylko manto Powiedzcie kiedy przyjedziecie to wyślę żonę na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Boi się, że go wszyskie odwiedzimy i dostanie manto od żonki żeby tylko manto Powiedzcie kiedy przyjedziecie to wyślę żonę na zakupy Trochę daleko mam do Poznania, ale pozostałe panie to chyba Twoje sąsiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Boi się, że go wszyskie odwiedzimy i dostanie manto od żonki żeby tylko manto Powiedzcie kiedy przyjedziecie to wyślę żonę na zakupy Trochę daleko mam do Poznania, ale pozostałe panie to chyba Twoje sąsiadki Dokładnie Najbliżej mi do Avy, do Bobowej też bliziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Normalnie poznański wątek się tworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.02.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Boi się, że go wszyskie odwiedzimy i dostanie manto od żonki żeby tylko manto Powiedzcie kiedy przyjedziecie to wyślę żonę na zakupy Cóż za kusząca propozycja A do mnie na kawę z pianką to się wybiera już dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Boi się, że go wszyskie odwiedzimy i dostanie manto od żonki żeby tylko manto Powiedzcie kiedy przyjedziecie to wyślę żonę na zakupy Trochę daleko mam do Poznania, ale pozostałe panie to chyba Twoje sąsiadki Dokładnie Najbliżej mi do Avy, do Bobowej też bliziutko Sprawdziłam na mapie. Wy to do siebie na piechotę możecie chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Boi się, że go wszyskie odwiedzimy i dostanie manto od żonki żeby tylko manto Powiedzcie kiedy przyjedziecie to wyślę żonę na zakupy Trochę daleko mam do Poznania, ale pozostałe panie to chyba Twoje sąsiadki Dokładnie Najbliżej mi do Avy, do Bobowej też bliziutko Sprawdziłam na mapie. Wy to do siebie na piechotę możecie chodzić. na piechotę????? trochę daleko ale rowerem jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Boi się, że go wszyskie odwiedzimy i dostanie manto od żonki żeby tylko manto Powiedzcie kiedy przyjedziecie to wyślę żonę na zakupy Cóż za kusząca propozycja A do mnie na kawę z pianką to się wybiera już dwa tygodnie ale pamietliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 To ile macie do siebie, 4 km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.02.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Boi się, że go wszyskie odwiedzimy i dostanie manto od żonki żeby tylko manto Powiedzcie kiedy przyjedziecie to wyślę żonę na zakupy Trochę daleko mam do Poznania, ale pozostałe panie to chyba Twoje sąsiadki Dokładnie Najbliżej mi do Avy, do Bobowej też bliziutko Sprawdziłam na mapie. Wy to do siebie na piechotę możecie chodzić. na piechotę????? trochę daleko ale rowerem jak najbardziej Już Cię widzę jak tym rowerem jedziesz do domu po kawce z prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Romek, lepiej uważaj. Mnie wczoraj mąż wyśledził. Jak Twoja małżonka siądzie do komputera.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.02.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Romek, lepiej uważaj. Mnie wczoraj mąż wyśledził. Jak Twoja małżonka siądzie do komputera.......... Monia ale o co chodzi???? Przecież nic złego się tutaj nie dzieje Ty lepiej zajrzyj do mojego dziennika co się tam działo w zeszłym tygodniu jak klikaliśmy z Romkiem i Edmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts